Teeman muokkaaminen

Teemaa muokkaamalla voit mukauttaa verkkokaupan sisältöä, pohjaa, typografiaa ja värejä. Jokaisessa teemassa on osia ja asetuksia, joiden avulla voit muuttaa kaupan käyttötuntumaa muokkaamatta koodia.

Ennen kuin mukautat teemaa

Seuraavat tehtävät on hyvä tehdä ennen kuin mukautat teemaa:

• Luo varmuuskopio kopioimalla teema. Tarvittaessa voit nyt helposti hylätä muutokset ja aloittaa uudelleen.
  • Varmista, että ymmärrät, minkä tasoista tukea on käytettävissä.
  • Katso lisätietoja kuvien lataamista koskevista vaatimuksista ja parhaista käytännöistä.

Teeman sisällön ja asetusten muokkaaminen

Toimintovaiheet:

Eri tyyppisillä sivuilla on erilaiset teemaosiot. Kun avaat teemaeditorin, näyttöön tulevat ensin etusivun osiot. Voit siirtyä muiden sivujen osioihin valitsemalla sivutyypin sivun yläosan alasvetovalikosta:

Teemaeditorin alasvetovalikko

Teemaeditorin avulla voit muokata kaupassasi näkyvää sisältöä valitsemalla ja muokkaamalla teeman osia. Voit myös muuttaa kaupan ulkoasua, tuntumaa ja toiminnallisuutta käyttämällä yleisiä teeman asetuksia.

Lisätietoja osien ja teeman asetusten muokkaamisesta on kohdassa Osat ja Teeman asetukset.

Vinkki Jos käytät Shopifyn ilmaista teemaa, näet sen osioiden ja asetusten yksityiskohtaiset kuvaukset valitsemalla Ilmaiset Shopify-teemat ja napsauttamalla teeman nimeä.

Lisätietoja maksullisten teemojen osista ja asetuksista on teeman dokumentaatiossa.

Hanki apua mukautuksia varten

Jos tarvitset tukea teeman muuttamiseen, voit ottaa yhteyttä teeman kehittäjään.

Voit myös katsoa muita tukivaihtoehtoja teemojen mukautusta varten kohdasta Teemojen tuen lisävaihtoehtoja.