Faviconin lisääminen kauppaan

Favicon eli suosikkikuvake on pieni neliönmuotoinen kuva tai logo, joka näkyy verkko-osoitteen vieressä. Faviconeja on selaimen välilehdillä ja selaimen sivuilla, joilla luetellaan verkko-osoitteita, esimerkiksi kirjanmerkkisivulla. Voit lisätä faviconin verkkokauppaasi brändisi vahvistamiseksi ja sivustosi ulkoasun viimeistelemiseksi.

Faviconin luominen

Voit luoda mukautetun faviconin ilmaisella favicon-generaattorisivustolla tai luoda oman faviconin. Löydät favicon-generaattorin hakemalle internetistä termillä free favicon generator.

Faviconin ihanteellinen koko on joko 16 x 16 pikseliä tai 32 x 32 pikseliä. Jos favicon-tiedosto on liian suuri, se pienennetään 32 x 32 pikseliin ennen lataamista Shopify-palveluun.

Faviconin lisääminen verkkokauppaan

Lisää favicon verkkokauppaan seuraavasti:

1. Klikkaa Mukauta.

2. Valitse teemaeditorin työkalupalkista Teeman asetukset -välilehti.

3. Klikkaa Favicon.

4. klikkaa Favicon-kuva-alueelta Valitse kuva.

5. Jos haluat valita kuvan, jonka olet jo lähettänyt Shopify adminiin, klikkaa Kirjasto-välilehteä. Voit valita kuvan tietokoneelta napauttamalla Kirjasto-välilehteä ja napauttamalla sitten +-painiketta.