Uutiskirjeen tilauksen lisääminen

Kun lisäät verkkokauppaan uutiskirjeen tilaustoiminnon, voit kerätä asiakkaiden sähköpostiosoitteita, joita voit käyttää sähköpostilla toteutettavissa markkinointikampanjoissa. Lisätietoja sähköpostimarkkinoinnista on Shopify-blogissa.

Voit lähettää mainosviestejä Shopify-sovelluksen avulla. Yleensä sähköpostimarkkinoinnin sovellukset synkronoivat Shopify-asiakastietoja kolmannen osapuolen sähköpostimarkkinointipalvelun kanssa. Voit etsiä Shopify App Storesta sovelluksia, jotka liittyvät sähköpostimarkkinointiin. Kun olet valinnut sovelluksen, noudata sovelluksen ohjeita siitä, miten voit lähettää uutiskirjeitä sähköpostiosoitteisiin, jotka olet kerännyt uutiskirjetilauksen kautta.

Sähköpostimarkkinointikampanjan määrittäminen Shopify-sovelluksella

Voit määrittää sähköpostilla toteutettavan markkinointikampanjan.

Toimintovaiheet:

1. Lisää verkkokauppaan uutiskirjeen tilaus -osa. Uutiskirjeen tilaustoiminnon avulla voit kerätä asiakkaiden sähköpostiosoitteita ja tallentaa ne Sähköpostitilaajat-välilehdelle ylläpitäjän Asiakkaat-sivulla.

2. Asenna sähköpostimarkkinointisovellus Shopify App Storesta.

3. Noudata sähköpostimarkkinointisovelluksen ohjeita, jotta se synkronoi niiden asiakkaiden luettelon tiedot, jotka lisäävät sähköpostiosoitteensa uutiskirjeen tilausosioon. Jos teemassa ei ole sähköpostin tilauslomaketta, käytä sähköpostimarkkinointisovellusta, jolla voit lisätä kauppaan lomakkeen.

4. Luo ja lähetä uutiskirjeitä asiakkaillesi sähköpostimainontasovelluksen avulla.

Lisää verkkokauppaan uutiskirjeen tilaus -osa

Kaikissa maksuttomissa Shopify-teemoissa on uutiskirjetilauksen osa, jonka voit lisätä etusivullesi. Jos teemasi ei sisällä uutiskirjetilauslomaketta, voit lisätä sellaisen sähköpostimarkkinointisovelluksen avulla. Lue lisää muista tavoista kerätä asiakkaiden sähköpostiosoitteita.

Toimintovaiheet:

1. Klikkaa Lisää osa.

2. Klikkaa Uutiskirje ja klikkaa sitten Lisää.

3. Kirjoita uutiskirjetilauksen otsikko. Esimerkiksi "Tilaa uutiskirjeemme".

4. Kirjoita alaotsikkokenttään lyhyt kuvaus siitä, mitä asiakas saa tilaamalla.

5. Napauta Tallenna.