Teeman asetus

Teeman asetuksilla voit tehdä muutoksia verkkokaupan typografiaan, väreihin, sosiaalisen median yhteyksiin ja kassalla maksun asetuksiin.

Joissakin teeman osissa voit myös säätää kyseistä osaa koskevia teeman asetuksia. Osan sisällä tekemiäsi teeman asetusten muutoksia sovelletaan koko verkkokauppaasi.

Vinkki Jos käytät Shopifyn ilmaista teemaa, näet sen osioiden ja asetusten yksityiskohtaiset kuvaukset valitsemalla Ilmaiset Shopify-teemat ja napsauttamalla teeman nimeä.

Lisätietoja maksullisten teemojen osista ja asetuksista on teeman dokumentaatiossa.

Teemaeditorin työkalurivin teeman asetus-välilehti

Vaihda teematyylit

Teeman tyyli on kokoelma teemojen suunnittelijan valitsemia asetuksia, joita voit käyttää kaupassasi niin, että se näyttää ja tuntuu hyvältä. Kaikissa teemoissa on oletusarvoinen teematyyli. Kun mukautat teemaa, vaihdat teemojen tyylin asetuksia itse. Jos käytät teemassa teemaa, senhetkiset asetuksesi, kuten värit ja typografia, muuttuvat.

Vaiheet:

1. Klikkaa Teeman asetukset > Teeman tyyli.

2. Napauta teematyyli. Jos teemassa on useampi kuin yksi teematyyli, ne luetellaan sarakkeessa.

3. Napauta Vaihda tyyliä.

4. Napauta Tallenna.

Kumoa muutokset ja tee ne uudelleen

Kumoa-painike peruuttaa viimeisimmän muutoksen, ja Tee uudestaan ‑painike palauttaa kumoamasi muutoksen. Kun klikkaat Kumoa-painiketta useammin kuin kerran, tekemäsi muutokset kumotaan yksi kerrallaan. Kumoa- ja Tee uudestaan -painikkeet sijaitsevat teemaeditorin työkalupalkissa.

Teemaeditorin työkalupalkin Kumoa- ja Toista-painikkeet

Klikkaa Kumoa-painiketta, kun haluat peruuttaa seuraavat muutokset:

• osioiden lisääminen, uudelleenjärjestäminen ja poistaminen
  • värien, fonttien ja muiden asetusten muuttaminen Teeman asetukset -välilehdellä
  • teeman tyylin nollaaminen.