Teemojen julkaiseminen

Voit lisätä verkkokauppaan jopa 20 teemaa, mutta voit julkaista vain yhden teeman kerrallaan. Julkaistu teema on teema, jonka asiakkaat näkevät, kun he vierailevat verkkokaupassa. Julkaistu teema on näkyvissä Teemat-sivun Nykyinen teema -osassa, ja julkaisemattomat teemat näkyvät Teemakirjasto -osassa.

Jos julkaiset uuden teeman, aiemmin julkaistu teema siirtyy Teemakirjastoon. Kaikki teeman muutokset pysyvät voimassa.

Julkaise teema hallinnan kautta

Voit julkaista teeman hallinnan kautta.

Toimintovaiheet:

1. Etsi Teemakirjasto-osasta teema, jonka haluat julkaista, ja valitse sitten Toiminnot > Julkaise.

2. klikkaa Julkaise...-näkymässä Julkaise.

Kun olet julkaissut uuden teeman, edellinen teema näkyy Teemakirjasto-osan Teemat-sivulla.

Julkaise teema teemaeditorin kautta

Voit julkaista teeman teemaeditorin kautta.

Toimintovaiheet:

1. Etsi Teemakirjasto-osasta teema, jonka haluat julkaista, ja valitse sitten Mukauta.

2. Valitse teemaeditorin yläpalkissa Julkaise.

3. klikkaa Julkaise...-näkymässä Julkaise.

Kun olet julkaissut uuden teeman, edellinen teema näkyy Teemakirjasto-osan Teemat-sivulla.