Boundless-teeman asetukset

Teeman asetukset Teeman asetuksilla voit mukauttaa verkkokaupan värejä ja typografiaa. Voit myös määrittää linkkejä sosiaalisen median tileihin, muokata ostoskorin asetuksia ja lisätä favicon-kuvakkeen.

Värit

Voit valita värit verkkokauppasi eri osia varten.

Mukauta väriasetuksiasi

1. Klikkaa Teeman asetukset. 2. Klikkaa Värit. 3. Klikkaa jokaisen sisältötyypin kohdalla värimallia, niin saat värivalitsimen käyttöön. Äskettäin valittu ‑kohdassa näet värit, jotka olet äskettäin valinnut teemaan. Tällä hetkellä käytössä -kohta näyttää värit, joita käytät tällä hetkellä teeman muissa osissa.
To set the color to transparent, click **None**.
  1. Napauta Tallenna.

Typografia

Voit asettaa verkkokauppasi fontin ja fonttikoon.

Muokkaa typografia-asetuksia

1. Klikkaa Teeman asetukset.

2. Klikkaa Typografia.

3. Käytä fontinvalitsinta napsauttamalla kunkin tekstityypin kohdalla Muuta.

4. Selaa fontteja käyttämällä hakukenttää tai napauttamalla Lataa lisää.

Jos haluat nähdä kaikki käytettävissä olevat fontit, katso Shopifyn fonttikirjastoa.

5. Klikkaa sen fontin nimeä, jota haluat käyttää.

6. Jos haluat vaihtaa fontin tyyliä, klikkaa nykyisen fonttityylin nimeä ja valitse sitten alasvetovalikosta uusi fonttityyli.

7. Klikkaa Valitse.

8. Napauta Tallenna.

Ostoskori

Boundless-teeman avulla voit mukauttaa ostoskorisivua valitsemalla ostoskorin tyypin ja ottamalla käyttöön tilauksen huomautukset asiakasta varten.

Boundless-teema tukee kahta ostoskorityyppiä:

• Sivu uudelleenohjaa asiakkaat ostoskorisivulle, kun tuote lisätään ostoskoriin.

• Laatikko avaa sivun laitaan laatikon, kun tuotteita lisätään ostoskoriin, ja kehottaa käyttäjää jatkamaan maksu kassalle -sivulle.

Boundless-teemassa voit myös antaa asiakkaille mahdollisuuden lähettää sinulle erityisiä ohjeita tilauksensa mukana.

Säädä verkkokauppasi asetuksia

1. Klikkaa Teeman asetukset.

2. Klikkaa Ostoskorisivu.

3. Valitse ostoskorin tyyppi Ostoskorin tyyppi -luettelosta.

4. Jos haluat antaa asiakkaille mahdollisuuden lisätä tilaukseen huomautuksia kassalla, valitse Ota tilauksen huomautukset käyttöön.

5. Napauta Tallenna.

Sosiaalinen media

Voit lisätä tuotteisiin ja blogijulkaisuihin sosiaalisen median jakamispainikkeita, ja voit myös lisätä linkkejä sosiaalisen median tileillesi.

Säädä sosiaalisen median asetuksia

1. Klikkaa Teeman asetukset.

2. Klikkaa Sosiaalinen media.

3. Jos haluat lisätä tuotteisiin ja blogijulkaisuihin sosiaalisen median jakamispainikkeita, valitse jokin seuraavista tai kaikki seuraavat vaihtoehdot:

- Jaa Facebookissa - Twiittaa Twitterissä - Pinnaa Pinterestissä (ei voi käyttää blogijulkaisujen jakamiseen)

1. Jos haluat lisätä linkkiä sosiaalisen median tileihin, syötä tilien väliset suhteet tileihin kohdassa tilit. Syötä täydelliset tai https://instagram.com/shopify https://twitter.com/shopify.

2. Napauta Tallenna.

Favicon

Voit lisätä suosikkikuvakkeen eli favicon-kuvakkeen, joka tukee verkkokauppasi brändin luomista. Favicon-kuvake näkyy seuraavissa paikoissa:

• verkkoselaimen välilehti
  • verkkoselaimen historia
  • työpöydällä olevat kuvakkeet
  • verkkokaupan nimen vieressä, kun siitä on tuotettu kirjanmerkki

Lisätietoja faviconeista eli suosikkikuvakkeista.

Mukauta favicon-kuvaketta

1. Napauta teeman asetuksia.
  2. Napauta favicon.
  3. Napauta Faviconin kuvan alueessa Valitse kuvaja tee jokin seuraavista: - Jos haluat valita kuvan, jonka olet jo lähettänyt Shopify Adminiin, napauta Kirjasto -välilehteä.

• Voit valita kuvan paikallisesta tietokoneesta klikkaamalla ensin Kirjasto-välilehteä ja sitten Lataa.
  4. Vaihtoehtoisen tekstin lisääminen Faviconin kuvaan:

1. Napauta Muokkaa.
    2. Kirjoita Muokkaa kuvaa -ikkunassa lyhyt kuvan kuvaus.
    3. Napauta Tallenna.
  5. Napauta Tallenna.

Maksu kassalla

Tässä osassa voit mukauttaa kaupan kassalle maksun. Lisätietoja kaupan kassasivulta on Shopify Checkout -paneelissa.

Teeman tyyli

Monissa teemoissa on useampi kuin yksi tyyli. Teeman tyylit ohjaavat teemaan oletusasetuksia. Kun palautat teemasi tyylin, Kaikki teeman asetuksiin tekemäsi muutokset menetetään. Et menetä sisältöä, kuten tekstiä ja kuvia.

Voit esikatsella vaihtoehtoisen tyylin Boundless varten Shopify Theme Store-kaupassa.

1. Klikkaa Teeman asetukset.

2. Klikkaa Teeman tyyli.

3. Valitse haluamasi teematyyli.

4. Klikkaa Muuta tyyliä.

5. Napauta Tallenna.