Brooklyn-teeman asetukset

Teeman asetuksilla hallitaan verkkokaupan fontteja, värejä ja sosiaalisen median linkkejä. Teeman asetuksilla voit myös mukauttaa kassan ulkoasua.

Värit

Voit valita värit verkkokauppasi eri osia varten.

Mukauta väriasetuksiasi

1. Klikkaa Teeman asetukset. 2. Klikkaa Värit. 3. Klikkaa jokaisen sisältötyypin kohdalla värimallia, niin saat värivalitsimen käyttöön. Äskettäin valittu ‑kohdassa näet värit, jotka olet äskettäin valinnut teemaan. Tällä hetkellä käytössä -kohta näyttää värit, joita käytät tällä hetkellä teeman muissa osissa.
To set the color to transparent, click **None**.
  1. Napauta Tallenna.

Typografia

Voit asettaa verkkokauppasi fontin ja fonttikoon.

Muokkaa typografia-asetuksia

1. Klikkaa Teeman asetukset.

2. Klikkaa Typografia.

3. Käytä fontinvalitsinta napsauttamalla kunkin tekstityypin kohdalla Muuta.

4. Selaa fontteja käyttämällä hakukenttää tai napauttamalla Lataa lisää.

Jos haluat nähdä kaikki käytettävissä olevat fontit, katso Shopifyn fonttikirjastoa.

5. Klikkaa sen fontin nimeä, jota haluat käyttää.

6. Jos haluat vaihtaa fontin tyyliä, klikkaa nykyisen fonttityylin nimeä ja valitse sitten alasvetovalikosta uusi fonttityyli.

7. Klikkaa Valitse.

8. Napauta Tallenna.

Ostoskorisivu

Voit muokata ostoskorisivua. Valitse asetusten avulla, mitä tyyliä ostoskorissa käytetään, ja anna asiakkaille mahdollisuus lisätä huomautus tilaukseensa. Ostoskorin huomautusten avulla asiakkaat voivat antaa erityisiä ohjeita tilauksen valmistelua tai toimittamista varten. Kun asiakas kirjoittaa huomautuksen, se tulee näkyviin Shopify-ylläpitäjässäsi tilauksen Huomautukset-osassa.

Mukauta ostoskorisivua

1. Klikkaa Teeman asetukset.
  2. Klikkaa Ostoskorisivu.
  3. Määritä ostoskorin tyyppi: - Sivu - Ostoskori on erillinen sivu, mikä tarkoittaa, että asiakkaat poistuvat tuotesivulta, kun he lisäävät tuotteen ostoskoriin

• Laatikko - Ostoskori avautuu sivun oikealle puolelle, mikä tarkoittaa, että asiakkaat pysyvät tuotesivulla, kun he lisäävät tuotteen ostoskoriin
  4. Valinnainen: Valitse Ota tilauksen huomautukset käyttöön, jotta asiakkaat voivat lisätä tilaukseensa huomautuksen.

5. Napauta Tallenna.

Sosiaalinen media

Voit lisätä tuotteisiin ja blogijulkaisuihin sosiaalisen median jakamispainikkeita, ja voit myös lisätä linkkejä sosiaalisen median tileillesi. Linkit sosiaalisen median tileihin näkyvät verkkokaupan alatunnisteessa.

Mukauta sosiaalisen median asetuksia

1. Klikkaa Teeman asetukset.

2. Klikkaa Sosiaalinen media.

3. Jos haluat lisätä tuotteisiin ja blogijulkaisuihin sosiaalisen median jakamispainikkeita, valitse jokin seuraavista tai kaikki seuraavat vaihtoehdot:

- Jaa Facebookissa - Twiittaa Twitterissä - Pinnaa Pinterestissä (ei voi käyttää blogijulkaisujen jakamiseen)

1. Jos haluat lisätä linkkiä sosiaalisen median tileihin, syötä tilien väliset suhteet tileihin kohdassa tilit. Syötä täydelliset tai https://instagram.com/shopify https://twitter.com/shopify.

2. Napauta Tallenna.

Favicon

Voit lisätä suosikkikuvakkeen eli favicon-kuvakkeen, joka tukee verkkokauppasi brändin luomista. Favicon-kuvake näkyy seuraavissa paikoissa:

• verkkoselaimen välilehti
  • verkkoselaimen historia
  • työpöydällä olevat kuvakkeet
  • verkkokaupan nimen vieressä, kun siitä on tuotettu kirjanmerkki

Lisätietoja faviconeista eli suosikkikuvakkeista.

Mukauta favicon-kuvaketta

1. Napauta teeman asetuksia.
  2. Napauta favicon.
  3. Napauta Faviconin kuvan alueessa Valitse kuvaja tee jokin seuraavista: - Jos haluat valita kuvan, jonka olet jo lähettänyt Shopify Adminiin, napauta Kirjasto -välilehteä.

• Voit valita kuvan paikallisesta tietokoneesta klikkaamalla ensin Kirjasto-välilehteä ja sitten Lataa.
  4. Vaihtoehtoisen tekstin lisääminen Faviconin kuvaan:

1. Napauta Muokkaa.
    2. Kirjoita Muokkaa kuvaa -ikkunassa lyhyt kuvan kuvaus.
    3. Napauta Tallenna.
  5. Napauta Tallenna.

Maksu kassalla

Tässä osassa voit mukauttaa kaupan kassalle maksun. Lisätietoja kaupan kassasivulta on Shopify Checkout -paneelissa.

Teeman tyyli

Monissa teemoissa on useampi kuin yksi tyyli. Teeman tyylit ohjaavat teemaan oletusasetuksia. Kun palautat teemasi tyylin, Kaikki teeman asetuksiin tekemäsi muutokset menetetään. Et menetä sisältöä, kuten tekstiä ja kuvia.

Voit esikatsella vaihtoehtoisen tyylin Brooklyn varten Shopify Theme Store-kaupassa.

1. Klikkaa Teeman asetukset.

2. Klikkaa Teeman tyyli.

3. Valitse haluamasi teematyyli.

4. Klikkaa Muuta tyyliä.

5. Napauta Tallenna.