Debut

Debut on moneen muuntuva teema, joka soveltuu kaikkiin kauppoihin varaston koosta riippumatta. Debut-teeman avulla voit nopeasti määrittää kaupan ja aloittaa myynnin. Debut näyttää viimeistellyltä, vaikka et mukauttaisi teemaa lainkaan.

Esimerkki Debut-teemaa käyttävästä verkkokaupasta

Debut on ihanteellinen valinta, jos haluat tehdä seuraavaa:

• aloittaa myynnin heti, ilman että sinun täytyy muokata teemaa runsaasti
  • varmistaa, että kauppasi näyttää hyvältä tablettitietokoneilla ja älypuhelimilla

Teemaeditori

Voit muokata teemaa teemaeditorilla. Teemaeditorin avulla voit muokata kaupassa näkyvää sisältöä lisäämällä ja muokkaamalla teemaosia. Voit myös muuttaa kaupan ulkoasua, tuntumaa ja toiminnallisuutta käyttämällä teeman asetuksia.