Expressin teema-asetukset

Express-teeman asetuksilla voit mukauttaa verkkokaupan värejä ja typografiaa. Voit myös määrittää linkkejä sosiaalisen median tileihin, muokata ostoskorin asetuksia ja lisätä favicon-kuvakkeen.

Värit

Voit valita värit verkkokauppasi eri osia varten.

Mukauta väriasetuksiasi

1. klikkaa teema-asetukset-kohdan vieressä Mukauta.

2. Klikkaa Teeman asetukset.

3. Klikkaa Värit.

4. Klikkaa jokaisen sisältötyypin kohdalla värimallia, niin saat värivalitsimen käyttöön. Äskettäin valittu -kohdassa näet värit, jotka olet äskettäin valinnut teemaan. Tällä hetkellä käytössä -kohta näyttää värit, joita käytät tällä hetkellä teeman muissa osissa.

Jos haluat asettaa värin läpinäkyväksi, klikkaa Ei mitään.

5. Klikkaa Tallenna.

Typografia

Voit asettaa verkkokauppasi fontin ja fonttikoon.

Muokkaa typografia-asetuksia

1. klikkaa teema-asetukset-kohdan vieressä Mukauta.

2. Klikkaa Teeman asetukset.

3. Klikkaa Typografia.

4. Käytä fontinvalitsinta napsauttamalla kunkin tekstityypin kohdalla Muuta.

5. Selaa fontteja käyttämällä hakukenttää tai napauttamalla Lataa lisää.

Jos haluat nähdä kaikki käytettävissä olevat fontit, katso Shopifyn fonttikirjastoa.

6. Klikkaa sen fontin nimeä, jota haluat käyttää.

7. Jos haluat vaihtaa fontin tyyliä, kuten valita lihavoinnin tai kursivoinnin, klikkaa Normaali. Klikkaa seuraavaksi tyyliä, jota haluat käyttää, ja klikkaa sen jälkeen Valitse-painiketta.

8. Klikkaa Tallenna.

Favicon

Voit ladata suosikkikuvakkeen eli "favicon-kuvakkeen", joka tukee verkkokauppasi brändin luomista näyttämällä logosi seuraavissa paikoissa:

• verkkoselaimen välilehti
  • verkkoselaimen historia
  • työpöydällä olevat kuvakkeet
  • verkkokaupan nimen vieressä, kun verkkokauppa on lisätty kirjanmerkkeihin.

Favicon-kuvakkeen lataaminen

1. Klikkaa Teeman asetukset ‑välilehteä.

2. Klikkaa Favicon.

3. Klikkaa Favicon-kuva-kohdassa Valitse kuva ja tee sitten jokin seuraavista:

- Jos haluat valita kuvan, jonka olet jo lähettänyt Shopify-hallintaan, klikkaa Kirjasto-välilehteä. - Jos haluat valita kuvan paikallisesta tietokoneesta, klikkaa Kirjasto-välilehteä ja klikkaa sitten plus-painiketta.

1. Klikkaa Tallenna.

Uutiskirje

Voit lisätä alatunnisteeseen uutiskirjeen tilaustoiminnon. Toiminnon avulla voit kerätä sähköpostiosoitteita sähköpostilla toteutettavia markkinointikampanjoita varten. Lisätietoja sähköpostimarkkinoinnista on Shopify-blogissa.

Verkkosivun uutiskirje-osa Express-alatunnisteessa. Näkyvissä on asiakkaille tarkoitettu kenttä, johon he voivat syöttää sähköpostiosoitteensa, sekä painike, jossa lukee

Lisää alatunnisteeseen uutiskirjeen tilaustoiminto

1. Klikkaa kohdan teema-asetukset vieressä Mukauta.

2. Klikkaa Osat.

3. Klikkaa Alatunniste.

4. Klikkaa sisältöalueella Lisää sisältö > Uutiskirje. Jos haluat säätää uutiskirjeen sijaintia, klikkaa kuvaketta ⋮⋮ ja vedä lohko toiseen paikkaan.

5. Klikkaa Tallenna.

Sosiaalinen media

Voit lisätä tuotteisiin ja blogijulkaisuihin sosiaalisen median jakamispainikkeita, ja voit myös lisätä linkkejä sosiaalisen median tileillesi.

Voit muokata sosiaalisen median asetuksia seuraavasti:

1. Klikkaa kohdan teema-asetukset vieressä Mukauta.

2. Klikkaa Teeman asetukset.

3. Klikkaa Sosiaalinen media.

4. Jos haluat ladata some-jakamiskuvan, klikkaa Some-jakamiskuva ‑kohdassa Valitse kuva tai Tutustu ilmaisiin kuviin.

5. Jos haluat lisätä linkkejä sosiaalisen median tileille, syötä tiliesi linkit niille tarkoitettuihin kenttiin Tilit-kohdassa. Syötä täydelliset linkit, kuten https://instagram.com/shopify tai https://twitter.com/shopify.

Linkit sosiaalisen median tileihin näkyvät verkkokaupan alatunnisteessa.

6. Voit lisätä tuotteisiin ja blogijulkaisuihin sosiaalisen median jakamispainikkeita valitsemalla Jakamisasetukset-kohdassa haluamasi tai kaikki valintaruudut.

Voit lisätä seuraavat jakamispainikkeet:

- Jaa Facebookissa - Twiittaa Twitterissä - Pinnaa Pinterestissä

1. Voit muuttaa jakamispainikkeiden tyyliä valitsemalla Painikkeen tyyli ‑valikosta Koko tuotemerkki tai Vain logo.

2. Klikkaa Tallenna.

Maksu kassalla

Tässä osiossa voit mukauttaa kaupan kassaa. Lisätietoja kauppasi kassasivusta löytyy kohdasta Verkkokaupan kassa.