Jumpstart

Jumpstart on suunniteltu erityisesti joukkorahoituskampanjoihin, mutta se sopii erinomaisesti myös yhdestä kymmenen tuotteen myyntiin. Sen kotisivulla on video- ja ominaisuudet-osa.

Esimerkki verkkokaupasta, jossa käytetään Jumpstart-teemaa

Teemaeditori

Voit muokata teemaa teemaeditorilla. Teemaeditorin muokkaustyökalurivi on jaettu osioihin ja teeman asetuksiin.

Osioiden kautta voit muokata kaupan eri sivujen sisältöä ja asettelua. Teemojen asetusten avulla voit muokata kaupan fontteja ja värejä ja tehdä muutoksia sosiaalisen median linkkeihin ja kassalla maksuun.

Osiot ovat muokattavia sisällön lohkoja, jotka määrittävät verkkokaupassasi olevien sivujen ulkoasun.

• Koti-osioissa on ominaisuuksia, kuten diaesitys ja rekisteröinti uutiskirjeen vastaanottoa varten, joita voit lisätä, järjestää uudelleen tai poistaa. Kotisivullasi voi olla enintään 25 osiota.

• Jokaisella sivutyypillä on omat osionsa. Esimerkiksi tuotesivu-osiossa määritetään kunkin verkkokaupan tuotesivun asettelu.

• Sivun osiot ovat aina tietyissä paikoissa verkkokaupassa. Voit muokata niitä, mutta et voi järjestää niitä uudelleen tai poistaa niitä.

• Jokainen teema sisältää kiinteät osiot, kuten otsikko ja alatunniste, jotka näkyvät verkkokaupan jokaisella sivulla.

Voit oppia Jumpstart-teeman ainutlaatuisesta osioista ja siitä, miten voit mukauttaa niitä yrityksesi tarpeisiin.

Jumpstart sisältää seuraavat staattiset osat:

• Ylätunniste

• Alatunniste
  • Tuotesivut
  • Kokoelman sivut
  • Kokoelmaluettelosivu
  • Artikkelisivut
  • Ostoskorisivu

Dynaamiset osat

Voit muokata kotisivusi ulkoasua lisäämällä, järjestämällä uudelleen ja poistamalla dynaamisia osia. Jokaisessa teemassa on ainutlaatuinen valikoima valittavissa olevia dynaamisia osia.

Jumpstart sisältää seuraavat muuttuvat osat:

• Blogijulkaisut

• Esittelyssä oleva kokoelma
  • Kuva tekstillä
  • Kuva päällä olevalla tekstillä
  • Logoluettelo
  • Diaesitys
  • Esittelyssä oleva tuote
  • Uutiskirje
  • Kampanjan seurantajärjestelmä
  • Kartta
  • Usein kysyttyä
  • Rich text
  • Tekstisarakkeet kuvakkeilla
  • Video

Ylätunniste

Jumpstart-teeman avulla voit ladata kotisivun logon, joka näkyy ylätunnisteessa tummaa taustaa vasten. Jumpstart-teemassa on myös tuotteen Osta nyt -painike, joka kannustaa asiakkaita ostamaan esittelyssä olevan tuotteen, jonka voit itse valita.

Ylätunniste-osan logokuvien leveyden olisi hyvä olla 200 pikseliä.

Voit mukauttaa ylätunniste-osaa seuraavasti:

1. Klikkaa Osat.

2. Klikkaa Otsikko.

3. Lisää oma logosi ja kotisivun (vaalea) logo ylätunnisteeseen:

1. klikkaa Logo-osassa Valitse kuva ja tee jokin seuraavista: - Jos haluat valita kuvan, jonka olet jo lähettänyt Shopify-hallintaan, klikkaa Kirjasto-välilehteä.
    2. Jos haluat valita kuvan paikallisesta tietokoneesta, klikkaa Kirjasto-välilehteä ja klikkaa sitten plus-painiketta.
    3. Lisää kotisivun logo valitsemalla Kotisivun logo.
    4. klikkaa Kotisivun logo -kohdassa Valitse kuva ja tee jokin seuraavista: - Jos haluat valita kuvan, jonka olet jo lähettänyt Shopify-hallintaan, klikkaa Kirjasto-välilehteä.
    5. Jos haluat valita kuvan paikallisesta tietokoneesta, klikkaa Kirjasto-välilehteä ja klikkaa sitten plus-painiketta.
    6. Kirjoita logon leveys Yksilöllisen logon leveys (pikseleinä) -kenttään.
  1. Määritä navigointivalikon asetukset:

1. Valitse Navigointi-osan Valikko-pudotusvalikosta navigointivalikko, jonka haluat näyttää kaupan ylätunnisteessa.
    2. Valitse Valikon tyyli -pudotusvalikosta joko klassinen valikko tai laatikkotyylinen valikko.
    3. Valitse Klassisen valikon väri -luettelosta, haluatko valikkotekstin olevan vaaleaa vai tummaa.
  1. Valitse tuote Osta nyt -painikkeelle:

1. Klikkaa Tuote "osta nyt -painikkeelle" -kenttää.
    2. Kirjoita tuotenimi tai valitse tuote avattavasta luettelosta.
  2. Klikkaa Tallenna.

Alatunniste

Alatunniste-osassa voit muokata sisältöä, joka näkyy kaupan jokaisen sivun alaosassa. Voit lisätä alatunnisteeseen seuraavat ominaisuudet:

• oma logo
  • uutiskirjeen tilaus
  • valikko
  • maksukuvakkeet

Verkkosivun alatunniste, jossa näkyy kaupan nimi, valikko, tekijänoikeusteksti ja maksukuvakkeet.

Voit mukauttaa alatunniste-osaa seuraavasti:

1. Klikkaa kohdan Jumpstart vieressä Mukauta.

2. Klikkaa Osat.

3. Klikkaa Alatunniste.

4. Lisää alatunnisteeseen logo napauttamalla Valitse kuva. Voit ladata kuvan tietokoneelta klikkaamalla Lataa. Jos haluat käyttää ilmaista kuvaa Burst-kuva-arkistosta, klikkaa Ilmaiset kuvat. Jos et käytä logokuvaa, näkyvissä on logokuvan sijaan kaupan nimi.

5. Säädä logon leveyttä Yksilöllisen logon leveys -liukusäätimellä. Logon leveyden säätäminen ei vääristä kuvan mittasuhteita.

6. Voit lisätä alatunnisteeseen uutiskirjeen tilauksen seuraavasti:

1. Valitse Näytä uutiskirje.
    2. Kirjoita uutiskirjeen tilauksen alaotsikko Uutiskirjeen alaotsikko -kenttään. Oletusarvoisesti alaotsikko on "Kampanjat, tuoteuutuudet ja alennusmyynnit. Suoraan postilaatikkoosi."
  7. Mukauta alatunnistevalikkoa Valikko-kohdasta. Voit muokata oletusvalikkoa valitsemalla Muokkaa valikkoa. Jos haluat vaihtaa toiseen valikkoon, valitse Muuta ja valitse sitten olemassa oleva valikko tai klikkaa Luo valikko.

8. Lisää alatunnisteeseen maksukuvakkeita, kuten Mastercard tai PayPal, valitsemalla Näytä maksukuvakkeet.

9. Klikkaa Tallenna.

Tuotesivut

Tuotesivut-osassa voit lisätä tai poistaa dynaamisen kassapainikkeen ja sosiaalisen median jakamiskuvakkeita.

Voit muokata tuotesivujen asetuksia seuraavasti:

1. Valitse yläpalkin pudotusvalikosta Tuotesivut.

2. Klikkaa Osat.

3. Klikkaa Tuotesivut.

4. Voit näyttää dynaamisen kassapainikkeen valitsemalla Näytä dynaaminen kassapainike.

5. Voit näyttää some-jakamiskuvakkeet valitsemalla Ota tuotteen jakaminen käyttöön.

6. Klikkaa Tallenna.

Kokoelman sivut

Voit valita sarakkeiden ja rivien määrän tuotekuville, jotka näkyvät kokoelmasivulla. Tuotekuvien koko sovitetaan sivulle.

1. Avaa kokoelmasivu teemaeditorin esikatselussa.

2. Valitse Osat-välilehti.

3. Valitse Kokoelmasivut.

4. Valitse näytettävien rivien ja sarakkeiden määrä.

5. Klikkaa Tallenna.

Ostoskorisivu

Kun asiakkaat lisäävät tuotteen ostoskoriinsa, heidät ohjataan heti ostoskorisivulle. Jumpstart-teemassa ei ole "jatka ostoksia" -painiketta tai ostoskorilaatikkoa. Jumpstart on tarkoitettu yhden tuotteen myymiseen, joten oletuksena on, ettei asiakas halua jatkaa ostoksia, kun päätös on tehty.

Jumpstart-teemassa voit ottaa käyttöön ostoskorin huomautukset, joiden avulla asiakas voi lähettää ohjeita tilauksestaan:

Ostoskorisivu, jossa näkyy "Erikoisohjeet myyjälle" -kommenttikenttä

1. Lisää tuote ostoskorisivulle teemaeditorin esikatselussa.

2. Valitse Osat-välilehti.

3. Klikkaa Ostoskorisivu.

4. Valitse Ota tilauksen huomautukset käyttöön.

5. Klikkaa Tallenna.

Kuva tekstillä

Jumpstart sisältää Kuva tekstillä -osan, jonka avulla voit näyttää asiakkaalle yksilöllisen viestin sisältävän kuvan.

1. Valitse Osat-välilehti.

2. Klikkaa Kuva ja teksti.

3. Valitse Tasaus-luettelosta, haluatko kuvan tekstin vasemmalle vai oikealle puolelle.

4. Voit lisätä kuvan valitsemalla Kuva-kohdassa Valitse kuva ja tekemällä sitten jonkin seuraavista:

- Jos haluat valita kuvan, jonka olet jo lähettänyt Shopify-hallintaan, klikkaa Kirjasto-välilehteä. - Jos haluat valita Shopifyn Burst-kuva-arkistossa olevan kuvan, klikkaa Ilmaiset kuvat -välilehteä. Voit nyt syöttää hakusanan tai selata kuvaluokkia. - Jos haluat valita kuvan paikallisesta tietokoneesta, klikkaa Kirjasto-välilehteä ja klikkaa sitten plus-painiketta.

1. Lisää kuvan kanssa esitettävä teksti:

1. Kirjoita Otsikko-kenttään otsikkoteksti, jonka haluat näkyviin.
    2. Kirjoita Teksti-kenttään teksti, jonka haluat näkyvän otsikon alla.
    3. Kirjoita Tekstipainike-kenttään teksti, jonka haluat näkyvän painikkeessa.
    4. Liitä Painikelinkki-kenttään linkki URL-osoitteeseen tai valitse kaupan sivu klikkaamalla kenttää.
  2. Klikkaa Tallenna.

Diaesitys

Jumpstart-teemassa diaesityksen kuvien leveys on jopa 1200 pikseliä, joten kuvaksi kannattaa valita kuva, jonka leveys on vähintään 1200 pikseliä tai jonka koko muuten vastaa Shopifyn lähetysrajoituksia.

1. Valitse Osat-välilehti.

2. Klikkaa Diaesitys.

3. Klikkaa Dia.

4. klikkaa Kuva-osassa Valitse kuva ja tee jokin seuraavista:

- Jos haluat valita kuvan, jonka olet jo lähettänyt Shopify-hallintaan, klikkaa Kirjasto-välilehteä. - Jos haluat valita Shopifyn Burst-kuva-arkistossa olevan kuvan, klikkaa Ilmaiset kuvat -välilehteä. Voit nyt syöttää hakusanan tai selata kuvaluokkia. - Jos haluat valita kuvan paikallisesta tietokoneesta, klikkaa Kirjasto-välilehteä ja klikkaa sitten plus-painiketta.

1. Tee Linkin URL -kentässä jokin seuraavista:

- jos haluat linkittää diaesityksen kuvan kaupan sivuun, klikkaa Linkin URL -kenttää ja valitse sivu valintaluettelosta. - jos haluat linkittää diaesityksen kuvan ulkoiseen URL-osoitteeseen, kirjoita URL-osoite Linkin URL -kenttään.

1. Toista vaiheet 3-5, kunnes olet lisännyt diat diaesitykseen.

2. Klikkaa Tallenna.

Esittelyssä oleva tuote

Jumpstart-teeman Esittelyssä oleva tuote -osassa ei näytetä tuotekuvausta. Tuotekuvaus näkyy vain tuotesivulla. Tämä johtuu siitä, että myös monet muut kotisivun osat on tarkoitettu tuotteesta kertomiseen ja tuotteen kuvaamiseen. Esittelyssä oleva tuote -osa on eräänlainen "kannuste", joka saa asiakkaasi ostamaan tuotteen yhdellä napautuksella.

1. Valitse Osat-välilehti.

2. Klikkaa Esittelyssä oleva tuote.

3. Klikkaa Tuote-kenttää ja valitse tuote aakkosjärjestyksessä olevasta kaupan tuotteiden luettelosta tai kirjoita tuotteen nimi.

4. Klikkaa Tallenna.

Uutiskirje

Voit lisätä kotisivulle uutiskirjeen tilaustoiminnon. Toiminnon avulla voit kerätä sähköpostiosoitteita sähköpostilla toteutettavia markkinointikampanjoita varten. Lisätietoja sähköpostimarkkinoinnista on Shopify-blogissa.

Verkkosivun uutiskirje-osa. Näkyvissä on asiakkaille tarkoitettu kenttä, johon he voivat syöttää sähköpostiosoitteensa, sekä painike, jossa lukee

Voit lisätä kotisivullesi uutiskirjeen tilauksen seuraavasti:

1. Klikkaa kohdan Jumpstart vieressä Mukauta.

2. Klikkaa Osat.

3. Valitse Lisää osa > Uutiskirje.

4. Kirjoita Otsikko-kenttään uutiskirjeen tilauksen otsikko. Oletusotsikko on "Pysy ajan tasalla".

5. Syötä Alaotsikko-kenttään alaotsikko uutiskirjeen tilaamista varten. Oletusteksti on "Kampanjat, tuoteuutuudet ja alennusmyynnit. Suoraan postilaatikkoosi."

6. Klikkaa Tallenna.

Kampanjan seurantajärjestelmä

Jumpstart-teemassa on ainutlaatuinen kampanjan seurantajärjestelmä, joka linkittyy varainhankintasivustoosi ja näyttää, kuinka lähellä olet varainhankintatavoitettasi:

Kampanjan seurantajärjestelmän osa, jossa näkyy varainhankintakampanjan nimi ja varainhankintatilastot

1. Valitse Osat-välilehti.

2. Klikkaa Kampanjan seurantajärjestelmä.

3. Kirjoita Otsikko-kenttään kampanjan otsikko.

4. Kirjoita Alaotsikko-kenttään alaotsikko. Jos et halua näyttää alaotsikkoa, jätä tämä kenttä tyhjäksi.

5. Valitse Tilastojen tyyli -luettelosta, haluatko näyttää ympyräkaavion pienemmällä tekstillä vai pylväskaavion suuremmalla tekstillä.

6. klikkaa Taustakuva-osassa Valitse kuva ja tee jokin seuraavista:

- Jos haluat valita kuvan, jonka olet jo lähettänyt Shopify-hallintaan, klikkaa Kirjasto-välilehteä. - Jos haluat valita Shopifyn Burst-kuva-arkistossa olevan kuvan, klikkaa Ilmaiset kuvat -välilehteä. Voit nyt syöttää hakusanan tai selata kuvaluokkia. - Jos haluat valita kuvan paikallisesta tietokoneesta, klikkaa Kirjasto-välilehteä ja klikkaa sitten plus-painiketta.

1. Anna Kampanjan tiedot -osassa seuraavat kampanjaa koskevat tilastotiedot:

1. Syötä Rahoitusprosentti-kenttään varainhankintatavoitteesi prosenttiosuus, jonka olet kerännyt.
    2. Syötä Rahoitusmäärä-kenttään dollarimäärä, jonka olet kerännyt.
    3. Kirjoita Tukijoiden määrä -kenttään niiden tukijoiden määrä, jotka ovat osallistuneet kampanjaasi.
    4. Kirjoita Projektin URL -kenttään varainhankintasivun URL-osoite.
  2. Klikkaa Tallenna.

Usein kysyttyä

Voit lisätä kotisivulle usein kysyttyjen kysymysten luettelon. Tämän osan avulla voit antaa tietoja varainhankintakampanjasta (jos sellainen on olemassa) tai vastata kysymyksiin, jotka liittyvät tuotteisiin tai toimitus- ja palautuskäytäntöihin.

1. Valitse Osat-välilehti.

2. Klikkaa UKK.

3. Kirjoita Otsikko-kenttään UKK-osan otsikko. Oletusarvoisesti otsikko on "UKK".

4. Voit lisätä kysymyksen seuraavasti:

1. klikkaa Sisältö-osassa UKK-osaa niin, että se avautuu.
    2. Kirjoita kysymys Otsikko-kenttään.
    3. Kirjoita vastaus Teksti-kenttään.
  5. Toista vaihe 4, kunnes olet lisännyt kaikki UKK-osan kysymykset.

6. Klikkaa Tallenna.

Tekstisarakkeet kuvakkeilla

Tekstisarakkeet kuvakkeilla -osassa voit ryhmitellä informatiivista tekstiä ja siihen liittyviä kuvakkeita. Voit esimerkiksi kuvata, mikä erottaa tuotemerkkisi muista, esittää asiakkaiden suosituksia tai korostaa, kuinka helppoa ostosten tekeminen on kaupassasi:

Kolme tekstisaraketta siitä, kuinka helposti ostoksia voi tehdä

Voit valita kuvakkeet sadoista Font Awesome 4.7.0 -kuvakkeista. Jos haluat näyttää kuvakkeen, kirjoita kuvakkeen nimi Kuvakkeen nimi -kenttään. Kuvake näytetään automaattisesti.

Voit lisätä tekstisarakkeet kuvakkeilla -osan seuraavasti:

1. Valitse Osat-välilehti.

2. Klikkaa Tekstisarakkeet kuvakkeilla.

3. Kirjoita Otsikko-kenttään otsikko, joka näkyy tekstisarakkeiden yläpuolella.

4. Lisää tekstisarake kuvakkeella:

1. Klikkaa Kuvaile ominaisuus.
    2. Kirjoita Kuvakkeen nimi -kenttään sen kuvakkeen nimi, jonka haluat näyttää. Esimerkiksi "ruokailuvälineet" tai "ostoskärry".
    3. Kirjoita Otsikko-kenttään tekstisarakkeen otsikko.
    4. Kirjoita Teksti-kenttään varsinainen teksti.
    5. Valitse avattavasta Säilön leveys -luettelosta tekstisarakkeen leveys.
  5. Toista vaihe 4, kunnes olet lisännyt tekstisarakkeet.

6. Klikkaa Tallenna.

Video

Voit lisätä kotisivulle YouTube- tai Vimeo-videon. Videot voivat houkutella asiakkaita ja herättää kiinnostusta yritykseesi.

Voit lisätä kotisivulle videon seuraavasti:

1. Klikkaa kohdan Jumpstart vieressä Mukauta.

2. Klikkaa Osat.

3. Valitse Lisää osa > Video.

4. Syötä videon otsikko Otsikko-kenttään.

5. Syötä videon jakamislinkki Videon linkki -kenttään.

YouTuben jakamislinkki näyttää tältä: https://youtu.be/OTJXAUZY9t0. Lisätietoja YouTube-videon jakamislinkin kopioimisesta on tässä YouTube-ohjeartikkelissa.

Vimeo-jakamislinkki näyttää tältä: https://vimeo.com/281332510. Lisätietoja Vimeo-videon jakamislinkin kopioimisesta on tässä Vimeo-ohjekeskuksen artikkelissa.

6. Määritä otsikkotekstin ja toisto-painikkeen väri valitsemalla Tekstin väri -pudotusvalikosta asetukseksi Tumma tai Vaalea.

7. Lisää videoon kansikuva napauttamalla Valitse kuva. Voit ladata kuvan tietokoneelta klikkaamalla Lataa. Jos haluat käyttää ilmaista kuvaa Burst-kuva-arkistosta, klikkaa Ilmaiset kuvat.

Kansikuvan suositeltu koko on 1920 x 840 pikseliä.

8. Klikkaa Tallenna.

Teeman asetukset Teeman asetuksilla voit mukauttaa verkkokaupan värejä ja typografiaa. Voit myös määrittää linkkejä sosiaalisen median tileihin, muokata ostoskorin asetuksia ja lisätä favicon-kuvakkeen.

Jumpstart sisältää seuraavat teema-asetukset:

• Värit
  • Typografia
  • Sosiaalinen media
  • Favicon
  • Maksu kassalla

Värit

Voit valita värit verkkokauppasi eri osia varten.

Mukauta väriasetuksiasi

1. klikkaa Jumpstart-kohdan vieressä Mukauta.

2. Klikkaa Teeman asetukset.

3. Klikkaa Värit.

4. Klikkaa jokaisen sisältötyypin kohdalla värimallia, niin saat värivalitsimen käyttöön. Äskettäin valittu -kohdassa näet värit, jotka olet äskettäin valinnut teemaan. Tällä hetkellä käytössä -kohta näyttää värit, joita käytät tällä hetkellä teeman muissa osissa.

Jos haluat asettaa värin läpinäkyväksi, klikkaa Ei mitään.

5. Klikkaa Tallenna.

Typografia

Voit asettaa verkkokauppasi fontin ja fonttikoon.

Muokkaa typografia-asetuksia

1. klikkaa Jumpstart-kohdan vieressä Mukauta.

2. Klikkaa Teeman asetukset.

3. Klikkaa Typografia.

4. Käytä fontinvalitsinta napsauttamalla kunkin tekstityypin kohdalla Muuta.

5. Selaa fontteja käyttämällä hakukenttää tai napauttamalla Lataa lisää.

Jos haluat nähdä kaikki käytettävissä olevat fontit, katso Shopifyn fonttikirjastoa.

6. Klikkaa sen fontin nimeä, jota haluat käyttää.

7. Jos haluat vaihtaa fontin tyyliä, kuten valita lihavoinnin tai kursivoinnin, klikkaa Normaali. Klikkaa seuraavaksi tyyliä, jota haluat käyttää, ja klikkaa sen jälkeen Valitse-painiketta.

8. Klikkaa Tallenna.

Favicon

Voit ladata suosikkikuvakkeen eli "favicon-kuvakkeen", joka tukee verkkokauppasi brändin luomista näyttämällä logosi seuraavissa paikoissa:

• verkkoselaimen välilehti
  • verkkoselaimen historia
  • työpöydällä olevat kuvakkeet
  • verkkokaupan nimen vieressä, kun verkkokauppa on lisätty kirjanmerkkeihin.

Jumpstart-teemassa paras favicon-kuvakoko on 32 x 32 pikseliä.

1. Klikkaa Teeman asetukset -välilehteä.

2. Klikkaa Favicon.

3. Klikkaa Favicon-kuva-kohdassa Valitse kuva ja tee sitten jokin seuraavista:

- Jos haluat valita kuvan, jonka olet jo lähettänyt Shopify-hallintaan, klikkaa Kirjasto-välilehteä. - Jos haluat valita kuvan paikallisesta tietokoneesta, klikkaa Kirjasto-välilehteä ja klikkaa sitten plus-painiketta.

1. Klikkaa Tallenna.

Sosiaalinen media

Voit lisätä tuotteisiin ja blogijulkaisuihin sosiaalisen median jakamispainikkeita, ja voit myös lisätä linkkejä sosiaalisen median tileillesi.

Voit muokata sosiaalisen median asetuksia seuraavasti:

1. Klikkaa kohdan Jumpstart vieressä Mukauta.

2. Klikkaa Teeman asetukset.

3. Klikkaa Sosiaalinen media.

4. Jos haluat ladata some-jakamiskuvan, klikkaa Some-jakamiskuva ‑kohdassa Valitse kuva tai Tutustu ilmaisiin kuviin.

5. Jos haluat lisätä linkkejä sosiaalisen median tileihin, syötä tilien linkit niille tarkoitettuihin kenttiin Sosiaalisen median tilit -kohdassa. Syötä täydelliset linkit, kuten https://instagram.com/shopify tai https://twitter.com/shopify.

Linkit sosiaalisen median tileihin näkyvät verkkokaupan alatunnisteessa.

6. Klikkaa Tallenna.

Maksu kassalla

Tässä osassa voit mukauttaa kaupan kassatoimintoa. Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja kaupan kassasivusta.

Linkittäminen etusivun osioihin

Jotta asiakkaat voisivat helpommin tarkastella kaupan kotisivun eri osia, voit lisätä sisäisiä linkkejä kotisivusi eri osiin. Jos haluat lisätä valikkoon sisäisiä kotisivun linkkejä, määritä linkin tyypiksi Verkko-osoite ja käytä kohdeosoitteena jotakin alla olevista linkkiosoitteista:

Linkitä osoitteet kotisivusi eri osioihin.
Etusivu-osio Linkin osoite
Kuva ja video /#koti-video
Kuva tekstillä /#koti-kuvakenttä
Tekstisarakkeet kuvakkeilla /#koti-ominaisuudet
Rich text /#etusivu
Joukkorahoituskampanja /#koti-kickstarter
Usein kysyttyä /#koti-ukk
Diaesitys /#koti-diaesitys
Tuote /#koti-tuote
Viimeisimmät blogijulkaisut /#koti-blogi
Logoluettelo /#koti-asiakkaat