Minimal

Minimal on asettelultaan leveä responsiivinen teema, joka näyttää hyvältä millä tahansa laitteella. Se sisältää runsaasti ominaisuuksia, jotka takaavat sinulle täydellisen joustavuuden: voit mukauttaa kauppaa asettelun lisäasetuksilla, tuotenäkymillä, kokoelmanäkymillä, navigointityyleillä ja typografiaan liittyvillä valinnoilla.

Esimerkki verkkokaupasta, jossa käytetään Minimal-teemaa

Muokkaa kohdetta Minimal

Voit valmistella Minimal-teemaa verkkokauppaasi varten mukauttamalla sen osioita ja teeman asetuksia. Osiot ovat sisällön osia, jotka määrittelevät verkkokaupan eri sivujen pohjan. Teeman asetuksilla ohjataan kauppasi fontteja, värejä, sosiaalisen median linkkejä ja kassan ulkoasua.

Katso teeman Minimal osioiden ja teeman asetusten mukautuksen työvaiheet, jotta voit määrittää teeman yrityksesi tarpeiden mukaan.