Vinkkejä Minimal-teeman käyttöön

Tässä artikkelissa hahmotellaan hyödyllisiä vinkkejä ja parhaita käytäntöjä, jotka auttavat sinua määrittämään Minimal-teeman verkkokauppaasi varten.

Kuviin liittyviä vihjeitä

Tuotekuvien optimaalinen koko

Korkeamman resoluution valokuvat näyttävät Minimal-teemassa viimeistellyiltä ja ammattimaisemmilta, joten suosittelemme, että pyrit käyttämään vähintään 1024 x 1024 pikselin kuvia. Kuvien koko voi olla jopa 2048 x 2048 pikseliä.

Erittäin suuret kuvat ovat erityisen tärkeitä, jos haluat käyttää lähennystoimintoa. Voit ottaa tämän toiminnon käyttöön napauttamalla Osat-välilehteä ja määrittämällä Tuotesivut-osassa Kuvan lähennyksen ja loitonnuksen tyyppi -asetukseksi Lähennä.

Kun tuotekuvat näytetään vierekkäin kokoelmasivuilla, ne saattavat olla erikokoisia. Jotta kuvat näkyisivät samankokoisina, sinun on käytettävä samaa leveys-korkeussuhdetta kaikissa lähetettävissä kuvissa, joista tulee tuotteiden esittelykuvia.

Jos tuotesivulla oleva tuotteen pääkuva näyttää liian pieneltä, vaikka olet yrittänyt ladata korkean resoluution kuvia, siirry Teeman asetukset -välilehdelle ja poista Ota leveä asettelu käyttöön -valintaruudun valinta Asettelu-osassa.

Jos tämä ei auta, siirry Tuotesivut-osaan Osat-välilehdellä ja määritä Tuotteen pikkukuvan sijainti -asetukseksi Oikealla pääkuvasta.

Lisää pudotusvalikko

Jos haluat lisätä päävalikkoon pudotusvalikkoja, sinun on luotava valikot Navigointi-sivulla. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten se onnistuu.

Tuotteisiin liittyvät vihjeet

Lisää tuotteisiin Alennusmyynti-tunnus

Aseta "Vertailuhinta", joka on suurempi kuin tuoteversioiden hinta. Jos tuote on asetettu alennusmyyntiin oikein, tunnus näkyy automaattisesti tuotekuvan päällä kokoelmasivuilla.

Jos näin ei ole, varmista, että alennusmyynti-tunnus on otettu käyttöön, siirtymällä Osat-välilehdelle ja tarkistamalla asia Kokoelmasivu-osasta.

Lisää Loppuunmyyty-peittokuva loppuunmyytyihin tuotteisiin

Siirry Osat-välilehdelle ja valitse Näytä tuotteen pyöreä loppuunmyyty-kuvake -valintaruutu, joka löytyy Kokoelmasivut-osasta.

Vinkkejä etusivuun

Ota leveämpi asettelu käyttöön

Siirry Teeman asetukset -välilehdelle ja valitse Ota leveä asettelu käyttöön -valintaruutu Asettelu-osassa.

Tallenna muutokset.