Narrative-teeman asetukset

Teeman asetukset Teeman asetuksilla voit mukauttaa verkkokaupan värejä ja typografiaa. Voit myös määrittää linkkejä sosiaalisen median tileihin, muokata ostoskorin asetuksia ja lisätä favicon-kuvakkeen.

Narrative sisältää seuraavat teeman asetukset:

• Värit
  • Typografia
  • Veto-ostoskori
  • Sosiaalinen
  • Favicon
  • Maksu kassalla

Värit

Voit valita värit verkkokauppasi eri osia varten.

Mukauta väriasetuksiasi

1. klikkaa asetukset-kohdan vieressä Mukauta.

2. Klikkaa Teeman asetukset.

3. Klikkaa Värit.

4. Klikkaa jokaisen sisältötyypin kohdalla värimallia, niin saat värivalitsimen käyttöön. Äskettäin valittu -kohdassa näet värit, jotka olet äskettäin valinnut teemaan. Tällä hetkellä käytössä -kohta näyttää värit, joita käytät tällä hetkellä teeman muissa osissa.

Jos haluat asettaa värin läpinäkyväksi, klikkaa Ei mitään.

5. Klikkaa Tallenna.

Typografia

Voit asettaa verkkokauppasi fontin ja fonttikoon.

Muokkaa typografia-asetuksia

1. klikkaa asetukset-kohdan vieressä Mukauta.

2. Klikkaa Teeman asetukset.

3. Klikkaa Typografia.

4. Käytä fontinvalitsinta napsauttamalla kunkin tekstityypin kohdalla Muuta.

5. Selaa fontteja käyttämällä hakukenttää tai napauttamalla Lataa lisää.

Jos haluat nähdä kaikki käytettävissä olevat fontit, katso Shopifyn fonttikirjastoa.

6. Klikkaa sen fontin nimeä, jota haluat käyttää.

7. Jos haluat vaihtaa fontin tyyliä, kuten valita lihavoinnin tai kursivoinnin, klikkaa Normaali. Klikkaa seuraavaksi tyyliä, jota haluat käyttää, ja klikkaa sen jälkeen Valitse-painiketta.

8. Klikkaa Tallenna.

Veto-ostoskori

Voit mukauttaa verkkokaupan ostoskorilaatikon asetuksia:

• Määritä veto-ostoskorin tyyli. Ostoskorilaatikko avautuu sivun oikealle puolelle, mikä tarkoittaa, että asiakkaat voivat lisätä tuotteita ostoskoriin siirtymättä pois tuotesivulta.
  • Anna asiakkaiden lisätä huomautus tilaukseensa. Ostoskorin huomautusten avulla asiakkaat voivat antaa erityisiä ohjeita tilauksen valmistelua tai toimittamista varten:

Ostoskorilaatikossa näkyvä tekstikenttä, jonka nimi on

Voit mukauttaa veto-ostoskorin asetuksia seuraavasti:

1. Klikkaa kohdan asetukset vieressä Mukauta.

2. Klikkaa Teeman asetukset.

3. Valitse Veto-ostoskori.

4. Määritä ostoskorille laatikkotyyli valitsemalla Näytä veto-ostoskori. Jos jätät tämän valintaruudun valitsematta, käytössä on kokosivun ostoskori.

5. Lisää veto-ostoskoriin kommenttikenttä valitsemalla Näytä tilauskommentti.

6. Klikkaa Tallenna.

Sosiaalinen

Voit lisätä tuotteisiin ja blogijulkaisuihin sosiaalisen median jakamispainikkeita, ja voit myös lisätä linkkejä sosiaalisen median tileillesi.

Voit muokata sosiaalisen median asetuksia seuraavasti:

1. Klikkaa kohdan asetukset vieressä Mukauta.

2. Klikkaa Teeman asetukset.

3. Klikkaa Some.

4. Jos haluat ladata some-jakamiskuvan, klikkaa Some-jakamiskuva ‑kohdassa Valitse kuva tai Tutustu ilmaisiin kuviin.

5. Voit lisätä tuotteisiin ja blogijulkaisuihin sosiaalisen median jakamispainikkeita valitsemalla Sosiaalisen median jakaminen -kohdassa haluamasi tai kaikki valintaruudut.

Voit lisätä seuraavat jakamispainikkeet:

- Jaa Facebookissa - Twiittaa Twitterissä - Pinnaa Pinterestissä (ei voi käyttää blogijulkaisujen jakamiseen)

1. Jos haluat lisätä linkkejä sosiaalisen median tileille, syötä tiliesi linkit niille tarkoitettuihin kenttiin Tilit-kohdassa. Syötä täydelliset linkit, kuten https://instagram.com/shopify tai https://twitter.com/shopify.

Linkit sosiaalisen median tileihin näkyvät verkkokaupan alatunnisteessa.

2. Klikkaa Tallenna.

Favicon

Voit ladata suosikkikuvakkeen eli "favicon-kuvakkeen", joka tukee verkkokauppasi brändin luomista näyttämällä logosi seuraavissa paikoissa:

• verkkoselaimen välilehti
  • verkkoselaimen historia
  • työpöydällä olevat kuvakkeet
  • verkkokaupan nimen vieressä, kun verkkokauppa on lisätty kirjanmerkkeihin.

Narrative-teemassa paras favicon-koko on 32 x 32 pikseliä.

Näin voit ladata favicon-kuvakkeen:

1. Klikkaa Mukauta.

2. Klikkaa Teeman asetukset -välilehteä.

3. Klikkaa Favicon.

4. Klikkaa Favicon-kuva-kohdassa Valitse kuva ja tee sitten jokin seuraavista:

- Jos haluat valita kuvan, jonka olet jo lähettänyt Shopify-hallintaan, klikkaa Kirjasto-välilehteä. - Jos haluat valita kuvan paikallisesta tietokoneesta, klikkaa Kirjasto-välilehteä ja klikkaa sitten plus-painiketta.

1. Klikkaa Tallenna.

Maksu kassalla

Voit mukauttaa kassasivua niin, että se sisältää seuraavat:

• mukautettu kuvabanneri sivun yläosassa
  • kaupan logo
  • taustakuva tai -väri varsinaisen sisällön alueella
  • mukautetut fontit ja tekstin värit.

Jos haluat nähdä muutokset niiden tekemisen aikana, siirry teemaeditorissa kassasivulle.

Kassasivun asetusten tarkasteleminen:

1. Klikkaa Mukauta.

2. Klikkaa Teeman asetukset -välilehteä.

3. Valitse Maksu kassalle.

Bannerikuvan lisääminen:

• Valitse Banneri-kohdassa Valitse kuva ja tee sitten jokin seuraavista: - Jos haluat valita kuvan, jonka olet jo lähettänyt Shopify-hallintaan, klikkaa Kirjasto-välilehteä.
    • Jos haluat valita Shopifyn Burst-kuva-arkistossa olevan kuvan, klikkaa Ilmaiset kuvat -välilehteä. Voit nyt syöttää hakusanan tai selata kuvaluokkia.
    • Jos haluat valita kuvan paikallisesta tietokoneesta, klikkaa Kirjasto-välilehteä ja klikkaa sitten plus-painiketta.

Logon lisääminen:

1. klikkaa Logo-kohdassa Valitse kuva ja tee jokin seuraavista:

- Jos haluat valita kuvan, jonka olet jo lähettänyt Shopify-hallintaan, klikkaa Kirjasto-välilehteä. - Jos haluat valita kuvan paikallisesta tietokoneesta, klikkaa Kirjasto-välilehteä ja klikkaa sitten plus-painiketta.

1. Valitse Sijainti-luettelosta, haluatko kuvan näkyvän oikealla, vasemmalla vai keskellä.

2. Valitse logon koko Logon koko -luettelosta.

Kassasivun taustan vaihtaminen:

Voit näyttää kassasivulla taustakuvan tai valita taustavärin. Taustakuvien kuvat näytetään ruudukkomuodossa.

1. Valitse Varsinaisen sisällön alue -kohdassa Valitse kuva ja tee sitten jokin seuraavista:

- Jos haluat valita kuvan, jonka olet jo lähettänyt Shopify-hallintaan, klikkaa Kirjasto-välilehteä. - Jos haluat valita Shopifyn Burst-kuva-arkistossa olevan kuvan, klikkaa Ilmaiset kuvat -välilehteä. Voit nyt syöttää hakusanan tai selata kuvaluokkia. - Jos haluat valita kuvan paikallisesta tietokoneesta, klikkaa Kirjasto-välilehteä ja klikkaa sitten plus-painiketta. - Klikkaa Taustaväri-väriruutua ja valitse uusi väri väripaletista.

1. Valitse Lomakekentät-luettelosta, ovatko kentät valkoisia vai läpinäkyviä.

Tilauksen yhteenveto -sivun taustan muuttaminen:

1. Valitse Tilauksen yhteenveto -kohdassa Valitse kuva ja tee sitten jokin seuraavista: - Jos haluat valita kuvan, jonka olet jo lähettänyt Shopify-hallintaan, klikkaa Kirjasto-välilehteä.
    • Jos haluat valita Shopifyn Burst-kuva-arkistossa olevan kuvan, klikkaa Ilmaiset kuvat -välilehteä. Voit nyt syöttää hakusanan tai selata kuvaluokkia.
    • Jos haluat valita kuvan paikallisesta tietokoneesta, klikkaa Kirjasto-välilehteä ja klikkaa sitten plus-painiketta.
    • Klikkaa Taustaväri-väriruutua ja valitse uusi väri väripaletista.

Fonttiasetusten määrittäminen:

• Valitse Typografia-kohdan luetteloista fontti, jota käytetään otsikoissa ja leipätekstissä.

Väriasetusten määrittäminen:

• klikkaa Värit-kohdassa Korostusvärit-, Painikkeet- tai Virheet-väriruutuja ja valitse uudet värit väripaletista.

Vaihda teeman tyyli

Voit palauttaa teeman yleiset asetukset oletusarvoihinsa. Kun palautat teeman tyylin, kaikki Yleiset asetukset -välilehdellä tekemäsi muutokset häviävät, mutta et menetä sisältöä, kuten tekstiä ja kuvia.

1. Klikkaa Yleiset asetukset -välilehteä.

2. Klikkaa Vaihda teeman tyyli -kohtaa.

3. Klikkaa Vaihda teeman tyyli -kohdan alapuolella olevaa painiketta. Tämän painikkeen nimi on yleensä teeman nimi.

4. Klikkaa Muuta tyyliä.