Simple-teeman asetukset

Teeman asetukset Teeman asetuksilla voit mukauttaa verkkokaupan värejä ja typografiaa. Voit myös määrittää linkkejä sosiaalisen median tileihin, muokata ostoskorin asetuksia ja lisätä favicon-kuvakkeen.

Simple sisältää seuraavat teeman asetukset:

• Värit
  • Typografia
  • Ostoskori
  • Navigointi
  • Sosiaalinen media
  • Favicon
  • Maksu kassalla

Värit

Voit valita värit verkkokauppasi eri osia varten.

Mukauta väriasetuksiasi

1. klikkaa asetukset-kohdan vieressä Mukauta.

2. Klikkaa Teeman asetukset.

3. Klikkaa Värit.

4. Klikkaa jokaisen sisältötyypin kohdalla värimallia, niin saat värivalitsimen käyttöön. Äskettäin valittu -kohdassa näet värit, jotka olet äskettäin valinnut teemaan. Tällä hetkellä käytössä -kohta näyttää värit, joita käytät tällä hetkellä teeman muissa osissa.

Jos haluat asettaa värin läpinäkyväksi, klikkaa Ei mitään.

5. Klikkaa Tallenna.

Typografia

Simple-teemassa voit muuttaa kaupassa näytetyn tekstin fonttia ja kirjasinkokoa.

Voit asettaa verkkokauppasi fontin ja fonttikoon.

Muokkaa typografia-asetuksia

1. klikkaa asetukset-kohdan vieressä Mukauta.

2. Klikkaa Teeman asetukset.

3. Klikkaa Typografia.

4. Käytä fontinvalitsinta napsauttamalla kunkin tekstityypin kohdalla Muuta.

5. Selaa fontteja käyttämällä hakukenttää tai napauttamalla Lataa lisää.

Jos haluat nähdä kaikki käytettävissä olevat fontit, katso Shopifyn fonttikirjastoa.

6. Klikkaa sen fontin nimeä, jota haluat käyttää.

7. Jos haluat vaihtaa fontin tyyliä, kuten valita lihavoinnin tai kursivoinnin, klikkaa Normaali. Klikkaa seuraavaksi tyyliä, jota haluat käyttää, ja klikkaa sen jälkeen Valitse-painiketta.

8. Klikkaa Tallenna.

Sosiaalinen media

Voit lisätä tuotteisiin ja blogijulkaisuihin sosiaalisen median jakamispainikkeita, ja voit myös lisätä linkkejä sosiaalisen median tileillesi.

Voit muokata sosiaalisen median asetuksia seuraavasti:

1. Klikkaa kohdan asetukset vieressä Mukauta.

2. Klikkaa Teeman asetukset.

3. Klikkaa Sosiaalinen media.

4. Jos haluat ladata some-jakamiskuvan, klikkaa Some-jakamiskuva ‑kohdassa Valitse kuva tai Tutustu ilmaisiin kuviin.

5. Jos haluat lisätä linkkejä sosiaalisen median tileihin, syötä tilien linkit niille tarkoitettuihin kenttiin Sosiaalisen median tilit -kohdassa. Syötä täydelliset linkit, kuten https://instagram.com/shopify tai https://twitter.com/shopify.

6. Jos haluat lisätä blogille Rich Site Summary -syötteen eli RSS-syötteen, klikkaa Sosiaalisen median tilit -kohdassa Valitse blogi.

Linkit sosiaalisen median tileihin ja blogin RSS-syötteeseen näkyvät verkkokaupan sivupalkissa.

7. Voit lisätä tuotteisiin ja blogijulkaisuihin sosiaalisen median jakamispainikkeita valitsemalla Jakamisasetukset-kohdassa haluamasi tai kaikki valintaruudut.

Voit lisätä seuraavat jakamispainikkeet:

- Jaa Facebookissa - Twiittaa Twitterissä - Pinnaa Pinterestissä (ei voi käyttää blogijulkaisujen jakamiseen)

1. Klikkaa Tallenna.

Jakamisasetukset

Voit myös antaa asiakkaille mahdollisuuden jakaa verkkokaupan sisältöä omilla sosiaalisen median tileillään. Valitse Jakamisasetukset-osassa valintaruutu kaikkien niiden sosiaalisen median palvelujen kohdalla, joissa haluat sallia jakamisen:

• Valitse Jaa Facebookissa, jos haluat ottaa Facebook-jakamispainikkeen käyttöön tuotteita tai blogijulkaisuja varten.

• Valitse Twiittaa Twitterissä, jos haluat ottaa Twitter-jakamispainikkeen käyttöön tuotteita tai blogijulkaisuja varten.

• Valitse Pinnaa Pinterestissä, jos haluat ottaa Pinterest-jakamispainikkeen käyttöön tuotteita tai blogijulkaisuja varten.

Favicon

Voit ladata suosikkikuvakkeen eli "favicon-kuvakkeen", joka tukee verkkokauppasi brändin luomista näyttämällä logosi seuraavissa paikoissa:

• verkkoselaimen välilehti
  • verkkoselaimen historia
  • työpöydällä olevat kuvakkeet
  • verkkokaupan nimen vieressä, kun verkkokauppa on lisätty kirjanmerkkeihin.

Näin voit ladata favicon-kuvakkeen:

1. Valitse Simple-osassa Mukauta.

2. Klikkaa Teeman asetukset.

3. Klikkaa Favicon.

4. Klikkaa Favicon-kuva-kohdassa Valitse kuva ja tee sitten jokin seuraavista:

- Jos haluat valita kuvan, jonka olet jo lähettänyt Shopify-hallintaan, klikkaa Kirjasto-välilehteä. - Jos haluat valita kuvan paikallisesta tietokoneesta, klikkaa Kirjasto-välilehteä ja klikkaa sitten plus-painiketta.

1. Klikkaa Tallenna.