Supply

Supply on yksinkertainen, helppokäyttöinen teema, joka sopii erinomaisesti kauppiaille, joilla on suuret varastot ja useita kokoelmia. Ominaisuuksiin kuuluvat selkeä navigointi, kotisivun useat kokoelmat, sivupalkkisuodatus ja helppo integrointi Tuotearvostelut-sovellukseen.

Esimerkki verkkokaupasta, jossa käytetään Supply-teemaa

Supply on ihanteellinen teema seuraavia varten:

• Yli 50 tuotetta
  • Yli viisi kokoelmaa
  • Suuret valikot.

Muokkaa kohdetta Supply

Voit valmistella Supply-teemaa verkkokauppaasi varten mukauttamalla sen osioita ja teeman asetuksia. Osiot ovat sisällön osia, jotka määrittelevät verkkokaupan eri sivujen pohjan. Teeman asetuksilla ohjataan kauppasi fontteja, värejä, sosiaalisen median linkkejä ja kassan ulkoasua.

Katso teeman Supply osioiden ja teeman asetusten mukautuksen työvaiheet, jotta voit määrittää teeman yrityksesi tarpeiden mukaan.