Supply

Supply on yksinkertainen, helppokäyttöinen teema, joka sopii erinomaisesti kauppiaille, joilla on suuret varastot ja useita kokoelmia. Ominaisuuksiin kuuluvat selkeä navigointi, kotisivun useat kokoelmat, sivupalkkisuodatus ja helppo integrointi Tuotearvostelut-sovellukseen.

Esimerkki verkkokaupasta, jossa käytetään Supply-teemaa

Supply on ihanteellinen teema seuraavia varten:

• Yli 50 tuotetta
  • Yli viisi kokoelmaa
  • Suuret valikot.

Teemaeditori

Voit muokata teemaa teemaeditorilla. Teemaeditorin muokkaustyökalurivi on jaettu osioihin ja teeman asetuksiin.

Osioiden kautta voit muokata kaupan eri sivujen sisältöä ja asettelua. Teemojen asetusten avulla voit muokata kaupan fontteja ja värejä ja tehdä muutoksia sosiaalisen median linkkeihin ja kassalla maksuun.

Osiot ovat muokattavia sisällön lohkoja, jotka määrittävät verkkokaupassasi olevien sivujen ulkoasun.

• Koti-osioissa on ominaisuuksia, kuten diaesitys ja rekisteröinti uutiskirjeen vastaanottoa varten, joita voit lisätä, järjestää uudelleen tai poistaa. Kotisivullasi voi olla enintään 25 osiota.

• Jokaisella sivutyypillä on omat osionsa. Esimerkiksi tuotesivu-osiossa määritetään kunkin verkkokaupan tuotesivun asettelu.

• Sivun osiot ovat aina tietyissä paikoissa verkkokaupassa. Voit muokata niitä, mutta et voi järjestää niitä uudelleen tai poistaa niitä.

• Jokainen teema sisältää kiinteät osiot, kuten otsikko ja alatunniste, jotka näkyvät verkkokaupan jokaisella sivulla.

Voit oppia Supply-teeman ainutlaatuisesta osioista ja siitä, miten voit mukauttaa niitä yrityksesi tarpeisiin.

Supply sisältää seuraavat staattiset osat:

• Ylätunniste
  • Alatunniste
  • Tuotesivut
  • Kokoelman sivut
  • Kokoelmaluettelosivu
  • Artikkelisivut

Dynaamiset osat

Voit muokata kotisivusi ulkoasua lisäämällä, järjestämällä uudelleen ja poistamalla dynaamisia osia. Jokaisessa teemassa on ainutlaatuinen valikoima valittavissa olevia dynaamisia osia.

Supply sisältää seuraavat muuttuvat osat:

• Blogiviestit
  • Kokoelmaluettelo
  • Esittelyssä oleva kokoelma
  • Kuva tekstillä
  • Diaesitys
  • Esittelyssä oleva tuote
  • Uutiskirje
  • Kartta
  • Rich text
  • Video
  • Mukautettu sisältö

Ylätunniste

Supply sisältää ainutlaatuisia asetuksia kaupan ylätunnistetta varten. Voit valita ylätunnisteessa näytettävän valikon, ladata logon ja näyttää asiakkaille viestin:

Voit mukauttaa ylätunnistetta seuraavasti:

1. Valitse Osat-välilehti.

2. Klikkaa Otsikko.

3. Valitse näytettävä valikko Valikko-luettelosta.

Supply-teemassa voit lisätä kaupan ylätunnisteeseen logon. Jos käytät yksilöllistä logoa, paras tiedostomuoto on .png-tiedosto läpinäkyvällä taustalla.

Supply-teema näyttää parhaalta logolla, jonka leveys on 400 pikseliä. Voit muuttaa kuvan leveyttä käyttämällä Yksilöllisen logon leveys -kenttää. Älä muuta arvoa logokuvan alkuperäistä leveyttä suuremmaksi. Jos näin käy, kuvan mittasuhteet saattavat vääristyä ja kuvanlaatu heikentyy.

Viesti

Supply-teemassa voit lisätä kaupan ylätunnisteeseen viestin, jonka pituus on enintään 55 merkkiä. Tämä viesti näkyy hakupalkin yläpuolella:

Voit esimerkiksi syöttää tervehdysviestin, mainostaa alennusmyyntiä tai uutta kokoelmaa tai ilmoittaa asiakkaille toimitusviiveistä.

Voit lisätä ylätunnisteeseen viestin seuraavasti:

1. Syötä ylätunnisteen viesti Viesti-kohtaan.

2. Voit halutessasi lihavoida tai kursivoida osan tekstistä.

3. Klikkaa Tallenna.

Alatunniste

Alatunniste-osassa voit muokata sisältöä, joka näkyy kaupan jokaisen sivun alaosassa. Voit lisätä alatunnisteeseen seuraavat ominaisuudet:

• some-kuvakkeet
  • maksukuvakkeet
  • vaakavalikko
  • uutiskirjeen tilaus
  • yksilöllinen teksti
  • pikalinkit

Verkkosivun alatunniste, jossa näkyy pikalinkkivalikko, yhteystiedot, uutiskirjeen tilaus, vaakavalikko, tekijänoikeusteksti ja maksukuvakkeet.

Voit mukauttaa alatunniste-osaa seuraavasti:

1. Klikkaa kohdan Supply vieressä Mukauta.

2. Klikkaa Osat.

3. Klikkaa Alatunniste.

4. Näytä alatunnisteessa some-kuvakkeita valitsemalla Näytä some-kuvakkeet. Valitse linkitettävät tilit teeman Some-asetuksista.

5. Lisää alatunnisteeseen maksukuvakkeita, kuten Mastercard tai PayPal, valitsemalla Näytä maksukuvakkeet.

6. Lisää alatunnisteen alaosaan vaakavalikko Oikeudellisten tietojen valikko -kohdasta. Voit muokata oletusvalikkoa valitsemalla Muokkaa valikkoa. Voit vaihtaa toiseen valikkoon valitsemalla Muuta ja valitsemalla sitten olemassa olevan valikon tai valitsemalla Luo valikko.

7. Lisää alatunnisteeseen enintään yhdeksän sisältölohkoa Sisältö-kohdassa:

- Lisää sisältölohko napauttamalla Lisää sisältö. Valitse lohkon tyyppi seuraavista vaihtoehdoista: - Valikko - Rich text - Uutiskirjeen tilaus

- Voit siirtää sisältölohkoa napauttamalla ⁞⁞-kuvaketta ja vetämällä lohkon toiseen paikkaan. - Voit poistaa sisältölohkon napauttamalla lohkoa ja napauttamalla sitten Poista sisältö. - Voit mukauttaa sisältölohkoa napauttamalla lohkoa ja muokkaamalla asetuksia.

1. Klikkaa Tallenna.

Tuotesivut

Tuote-osassa voit lisätä tai poistaa seuraavat elementit:

• Kuvan lähennys ja loitonnus
  • Määrän valitsin
  • Varastotiedot
  • Tuotemerkki tai myyjä
  • Säästötiedot
  • Vastaavat tuotteet
  • Dynaaminen kassapainike
  • Some-jakamiskuvakkeet
  • Asiakkaiden arvostelut

Voit muokata tuotesivujen asetuksia seuraavasti:

1. Valitse yläpalkin pudotusvalikosta Tuotesivut.

2. Klikkaa Osat.

3. Klikkaa Tuote.

4. Jos haluat, että asiakkaat voivat lähentää kuvaa siirtämällä kursorin tuotekuvan päälle, valitse Ota kuvan lähennys ja loitonnus käyttöön.

5. Voit näyttää määrän valitsimen valitsemalla Näytä määrän valitsin.

6. Jos haluat näyttää jäljellä olevan varaston, kun varasto on vähissä, valitse Näytä varasto, kun käytettävissä on alle 10 tuotetta. Jotta tämä viesti näytettäisiin, sinun täytyy ottaa varaston seuranta käyttöön tuotetta varten.

7. Jos haluat näyttää viestin, joka ilmoittaa, milloin loppuunmyytyä tuotetta on jälleen varastossa, valitse Näytä viesti saapuvasta varastonsiirrosta, jos loppuunmyyty. Näytettävä viesti on "Varastossa (päivämäärä) jälkeen". Jotta tämä viesti näytettäisiin, sinun täytyy luoda siirto tuotteelle.

8. Voit näyttää tuotemerkin tai myyjän valitsemalla Näytä tuotteen myyjä. Jotta tuotemerkki tai myyjä voidaan näyttää, sinun on lisättävä tuotteelle myyjä.

9. Jos haluat näyttää summan, jonka asiakas säästää, valitse Näytä säästetty summa. Säästetty summa on tuotteen tavallisen hinnan ja vertailuhinnan erotus. Säästetty summa pyöristetään alaspäin lähimpään dollariin. Jos hintaero on esimerkiksi 25,51 dollaria, säästetty summa on "25 dollaria". Jotta säästetty summa voidaan näyttää, sinun täytyy asettaa tuotteelle vertailuhinta.

10. Voit näyttää vertailuhinnan valitsemalla Näytä vertailuhinta.

11. Voit näyttää valikoituja vastaavia tuotteita sivun alaosassa valitsemalla Näytä vastaavat tuotteet. Kokoelma, johon tuote kuuluu, määrittää näytettävät vastaavat tuotteet. Jos haluat näyttää vastaavia tuotteita, sinun täytyy luoda kokoelma tuotteelle tai lisätä tuote olemassa olevaan kokoelmaan. Jos tuote ei kuulu kokoelmaan, vastaavia tuotteita ei näytetä.

12. Voit näyttää dynaamisen kassapainikkeen valitsemalla Näytä dynaaminen kassapainike.

13. Voit näyttää some-jakamiskuvakkeet valitsemalla Ota tuotteen jakaminen käyttöön.

14. Voit näyttää tuotteen asiakasarvostelut valitsemalla Ota tuotearvostelut käyttöön. Jotta arvostelut voitaisiin näyttää, sinun täytyy asentaa Shopifyn ilmainen Tuotearvostelut-sovellus ja saada arvosteluja tuotteestasi.

15. Jos haluat määrittää version valitsimen, Lisää ostoskoriin -painikkeen ja dynaamisen kassanvalintapainikkeen koon, valitse koko Version valitsimen ja painikkeiden koko -pudotusvalikosta.

16. Klikkaa Tallenna.

Kokoelman sivut

Supply-teemassa voit määrittää, miten kokoelmat lajitellaan kokoelmasivun sivupalkkivalikossa. Voit valita lajittelun tuotetunnisteiden tai suodatinryhmien mukaan.

1. Avaa kokoelmasivu kaupan esikatselussa teemaeditorissa.

2. Valitse Osat-välilehti.

3. Klikkaa Kokoelma.

4. Valitse avattavasta Tuotteet riviä kohti -luettelosta, kuinka monta tuotetta näytetään kullakin rivillä.

5. Valitse Rivit sivua kohti -pudotusvalikosta, kuinka monta riviä näytetään.

6. Valitse Sivupalkin tuotesuodattimet -kohdassa, lajitellaanko kokoelmia tuotetunnisteella vai suodatinryhmällä.

7. Jos haluat näyttää vertailuhinnan, kun kokoelmassa olevan tuotteen hintaa on alennettu alkuperäisestä hinnasta, tai haluat vertailla kilpailijoiden hintoihin, valitse Näytä vertailuhinta.

8. Jos haluat näyttää, kuinka paljon rahaa asiakkaat säästävät, kun tuotteen hintaa on alennettu, valitse Näytä säästetty summa.

9. Jos haluat sallia tuotearvostelut kokoelmasivuilla, valitse Ota tuotearvostelut käyttöön.

Huomaa: Sinun on asennettava ilmainen Tuotearvostelut-sovellus, jotta tuotearvostelut otetaan käyttöön.

1. Klikkaa Tallenna.

Esittelyssä olevat kokoelmat

Esittelyssä olevat kokoelmat -osassa voit valita kotisivulle enintään kuusi tuotekokoelmaa. Kun asiakas napauttaa esittelyssä olevaa kokoelmaa kotisivullasi, kokoelman esittelyssä oleva tuote tulee näkyviin. Jos sinulla ei ole esittelyssä olevaa tuotetta, näkyvissä on kokoelman ensimmäinen tuotekuva.

Voit näyttää esittelyssä olevia kokoelmia kotisivulla seuraavasti:

1. Valitse Osat-välilehti.

2. Valitse Esittelyssä olevat kokoelmat.

3. Valitse Sisältö-kohdassa Kokoelma.

4. Valitse näytettävä kokoelma avattavasta Kokoelma-luettelosta.

5. Lisää kokoelmia, kunnes olet valinnut kaikki kokoelmat, jotka haluat näyttää.

6. Klikkaa Tallenna.

Diaesitys

Diaesitys-osassa voit ladata diaesityksessä käytettäviä kuvia. Voit valita, vaihtuvatko diaesityksen kuvat automaattisesti, ja voit määrittää kuvien vaihtumisajan sekunteina.

Supply-teemassa voit valita kotisivulle enintään kuusi diaesitystä. Voit lisätä jokaiseen diaan URL-linkin, jota napauttamalla asiakkaat voivat avata kaupan sivun.

Jokaisen diakuvan leveyden olisi hyvä olla 1000 pikseliä ja korkeuden 500 pikseliä. Jos käytät diaesityksessä kuvia, joiden korkeus vaihtelee, dian vaihtuessa voi näyttää siltä kuin dia hypähtäisi tai olisi irrallaan muista.

Voit mukauttaa diaesitystä seuraavasti:

1. Valitse Osat-välilehti.

2. Klikkaa Diaesitys.

3. Valitse Asetukset-kohdassa Vaihda dia automaattisesti, jos haluat, että diakuvat vaihtuvat automaattisesti.

4. Valitse avattavasta Vaihtumisaika-luettelosta vaihtumisaika sekunteina.

Lisää kuvadia:

1. Valitse Sisältö-kohdassa Kuva.

2. Klikkaa Kuva-kohdassa Valitse kuva ja tee sitten jokin seuraavista:

- Jos haluat valita kuvan, jonka olet jo lähettänyt Shopify-hallintaan, klikkaa Kirjasto-välilehteä. - Jos haluat valita Shopifyn Burst-kuva-arkistossa olevan kuvan, klikkaa Ilmaiset kuvat -välilehteä. Voit nyt syöttää hakusanan tai selata kuvaluokkia. - Jos haluat valita kuvan paikallisesta tietokoneesta, klikkaa Kirjasto-välilehteä ja klikkaa sitten plus-painiketta.

1. Jos haluat lisätä diaan linkin, tee jokin seuraavista:

- Jos haluat linkittää dian tekstin johonkin kaupan sivuun, klikkaa Linkin URL -kenttää ja valitse sivu. - Jos haluat linkittää dian tekstin johonkin verkkosivustoon, liitä verkkosivuston URL-osoite Dian linkki -kenttään.

1. Klikkaa Tallenna.

Uutiskirje

Voit lisätä kotisivulle uutiskirjeen tilaustoiminnon. Toiminnon avulla voit kerätä sähköpostiosoitteita sähköpostilla toteutettavia markkinointikampanjoita varten. Lisätietoja sähköpostimarkkinoinnista on Shopify-blogissa.

Verkkosivun uutiskirje-osa. Näkyvissä on asiakkaille tarkoitettu kenttä, johon he voivat syöttää sähköpostiosoitteensa, sekä painike, jossa lukee

Voit lisätä kotisivullesi uutiskirjeen tilauksen seuraavasti:

1. Klikkaa kohdan Supply vieressä Mukauta.

2. Klikkaa Osat.

3. Valitse Lisää osa > Uutiskirje.

4. Kirjoita Otsikko-kenttään uutiskirjeen tilauksen otsikko. Oletusotsikko on "Tilaa uutiskirje".

5. Kirjoita uutiskirjeen tilauksen alaotsikko Alateksti-kenttään. Oletusteksti on "Kampanjat, tuoteuutuudet ja alennusmyynnit. Suoraan postilaatikkoosi."

6. Klikkaa Tallenna.

Video

Voit lisätä kotisivulle YouTube- tai Vimeo-videon. Videot voivat houkutella asiakkaita ja herättää kiinnostusta yritykseesi.

Voit lisätä kotisivulle videon seuraavasti:

1. Klikkaa kohdan Supply vieressä Mukauta.

2. Klikkaa Osat.

3. Valitse Lisää osa > Video.

4. Syötä videon otsikko Otsikko-kenttään.

5. Syötä videon jakamislinkki Videon linkki -kenttään.

YouTuben jakamislinkki näyttää tältä: https://youtu.be/OTJXAUZY9t0. Lisätietoja YouTube-videon jakamislinkin kopioimisesta on tässä YouTube-ohjeartikkelissa.

Vimeo-jakamislinkki näyttää tältä: https://vimeo.com/281332510. Lisätietoja Vimeo-videon jakamislinkin kopioimisesta on tässä Vimeo-ohjekeskuksen artikkelissa.

6. Klikkaa Tallenna.

Mukautettu sisältö

Voit liittää Mukautettu sisältö -osioon HTML-koodin mukautetun sisällön luomiseksi kotisivullesi. HTML-koodilla voit esimerkiksi muotoilla tekstilohkoja, luoda taulukoita tai upottaa sisältöä kolmannen osapuolen verkkosivustosta.

Voit lisätä mukautettua sisältöä kotisivullesi seuraavasti:

1. Klikkaa kohdan Supply vieressä Mukauta.

2. Klikkaa Osiot.

3. Klikkaa Lisää osio.

4. Valitse Laajennettu ulkoasu -kohdassa Mukautettu sisältö > Lisää.

5. Klikkaa Mukautettu sisältö ja kirjoita HTML-koodi, jonka haluat lisätä kotisivullesi.

6. Klikkaa Tallenna.

Teeman asetukset Teeman asetuksilla voit mukauttaa verkkokaupan värejä ja typografiaa. Voit myös määrittää linkkejä sosiaalisen median tileihin, muokata ostoskorin asetuksia ja lisätä favicon-kuvakkeen.

Supply sisältää seuraavat teeman asetukset:

• Värit
  • Typografia
  • Favicon
  • Ostoskori
  • Sosiaalinen media
  • Hinnan muoto
  • Maksu kassalla

Värit

Voit valita värit verkkokauppasi eri osia varten.

Mukauta väriasetuksiasi

1. klikkaa Supply-kohdan vieressä Mukauta.

2. Klikkaa Teeman asetukset.

3. Klikkaa Värit.

4. Klikkaa jokaisen sisältötyypin kohdalla värimallia, niin saat värivalitsimen käyttöön. Äskettäin valittu -kohdassa näet värit, jotka olet äskettäin valinnut teemaan. Tällä hetkellä käytössä -kohta näyttää värit, joita käytät tällä hetkellä teeman muissa osissa.

Jos haluat asettaa värin läpinäkyväksi, klikkaa Ei mitään.

5. Klikkaa Tallenna.

Typografia

Voit asettaa verkkokauppasi fontin ja fonttikoon.

Muokkaa typografia-asetuksia

1. klikkaa Supply-kohdan vieressä Mukauta.

2. Klikkaa Teeman asetukset.

3. Klikkaa Typografia.

4. Käytä fontinvalitsinta napsauttamalla kunkin tekstityypin kohdalla Muuta.

5. Selaa fontteja käyttämällä hakukenttää tai napauttamalla Lataa lisää.

Jos haluat nähdä kaikki käytettävissä olevat fontit, katso Shopifyn fonttikirjastoa.

6. Klikkaa sen fontin nimeä, jota haluat käyttää.

7. Jos haluat vaihtaa fontin tyyliä, kuten valita lihavoinnin tai kursivoinnin, klikkaa Normaali. Klikkaa seuraavaksi tyyliä, jota haluat käyttää, ja klikkaa sen jälkeen Valitse-painiketta.

8. Klikkaa Tallenna.

Favicon

Supply-teemassa voit lisätä kauppaan favicon-kuvakkeen. Favicon (suosikkikuvake) on pieni kuvake, joka edustaa verkkosivuasi ja toimii sen pikavalintana kaikissa paikoissa, joissa kuvake on näkyvissä, esimerkiksi:

• verkkoselaimen välilehti
  • verkkoselaimen historia
  • työpöydällä olevat kuvakkeet
  • verkkokaupan nimen vieressä, kun verkkokauppa on lisätty kirjanmerkkeihin.

Favicon-kuvakkeen avulla voit brändätä kauppaa, ja se antaa verkkosivustollesi viimeistellyn ilmeen. Supply-teemassa suositeltu favicon-koko on 16 x 16 pikseliä.

Voit lisätä favicon-kuvakkeen seuraavasti:

1. Klikkaa Teeman asetukset -välilehteä.

2. Klikkaa Favicon.

3. Klikkaa Favicon-kuva-kohdassa Valitse kuva ja tee sitten jokin seuraavista:

- Jos haluat valita kuvan, jonka olet jo lähettänyt Shopify-hallintaan, klikkaa Kirjasto-välilehteä. - Jos haluat valita kuvan paikallisesta tietokoneesta, klikkaa Kirjasto-välilehteä ja klikkaa sitten plus-painiketta.

1. Klikkaa Tallenna.

Ostoskori

Supply-teemassa voit mukauttaa ostoskorisivua niin, että se sisältää tilauksen huomautukset. Valittavissa on neljä ostoskorisivun tyyliä.

Pääset ostoskorin asetuksiin seuraavasti:

1. Klikkaa Teeman asetukset -välilehteä.

2. Klikkaa Ostoskori.

Ota tilauksen huomautukset käyttöön

Supply-teemassa voit näyttää ostoskorisivulla kentän, jonka avulla asiakkaat voivat lisätä tilaukseen huomautuksia. Näitä huomautuksia voidaan käyttää lahjojen viesteinä, tai ne voivat sisältää erikoispyyntöjä ja toimitusohjeita.

Ostoskorin tyyppi

Supply-teemassa käytettävissä on neljä ostoskorityyppiä:

• Laatikko-ostoskorityypissä ostoskori liukuu alas sivun yläosasta. Kun ostoskori suljetaan, ostoskorin teksti taittuu näkymässä ylös:
  • Kääntyvä-ostoskorityyppi on samanlainen kuin Laatikko-ostoskorityyppi, mutta ostoskorin avaamisen ja sulkemisen yhteydessä näytetään kääntöanimaatio:
  • Modaalinen-ostoskorityyppi on ponnahdusikkuna, joka tulee näkyviin sivun sisällön päälle. Ponnahdusikkunan voi sulkea napauttamalla X-painiketta tai napauttamalla ponnahdusikkunan ulkopuolella.
  • Sivu-ostoskorityyppi on verkkokaupan erillinen sivu. Asiakkaat pääsevät ostoskorisivulle napauttamalla ylätunnisteessa olevaa linkkiä tai lisäämällä tuotteen ostoskoriin.

Sosiaalinen media

Voit lisätä tuotteisiin ja blogijulkaisuihin sosiaalisen median jakamispainikkeita, ja voit myös lisätä linkkejä sosiaalisen median tileillesi.

Voit muokata sosiaalisen median asetuksia seuraavasti:

1. Klikkaa kohdan Supply vieressä Mukauta.

2. Klikkaa Teeman asetukset.

3. Klikkaa Sosiaalinen media.

4. Jos haluat ladata some-jakamiskuvan, klikkaa Some-jakamiskuva ‑kohdassa Valitse kuva tai Tutustu ilmaisiin kuviin.

5. Jos haluat lisätä linkkejä sosiaalisen median tileille, syötä tiliesi linkit niille tarkoitettuihin kenttiin Tilit-kohdassa. Syötä täydelliset linkit, kuten https://instagram.com/shopify tai https://twitter.com/shopify.

Linkit sosiaalisen median tileihin näkyvät verkkokaupan alatunnisteessa.

6. Voit lisätä tuotteisiin ja blogijulkaisuihin sosiaalisen median jakamispainikkeita valitsemalla Jakaminen-kohdassa yhden tai useamman valintaruudun.

Voit lisätä seuraavat jakamispainikkeet:

- Jaa Facebookissa - Twiittaa Twitterissä - Pinnaa Pinterestissä (ei voi käyttää blogijulkaisujen jakamiseen)

1. Jos haluat muuttaa jakamispainikkeiden tyyliä, valitse tyyli Painikkeen tyyli -valikosta.

2. Klikkaa Tallenna.

Hinnan muoto

Tarjonta-kohdassa voit valita, miten tuotteen hinnat näkyvät kaupassasi.

Voit määrittää hinnan muodon asetuksia Supply-teemassa seuraavasti:

1. Klikkaa Teeman asetukset -välilehteä.

2. Valitse Hinnan muoto.

3. Jos myyt valuutassa, jossa käytetään senttejä, valitse Näytä sentit yläindeksillä, jotta hinta näytetään yläindeksillä:

Maksu kassalla

Tässä osassa voit mukauttaa kaupan kassatoimintoa. Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja kaupan kassasivusta.

Kuviin liittyviä vihjeitä

Parhaat tuotekuvatyypit Supply-teemassa

Korkeamman resoluution valokuvat näyttävät Supply-teemassa viimeistellyiltä ja ammattimaisemmilta, joten kuvien leveyden olisi hyvä olla vähintään 1 024 pikseliä ja korkeus vähintään 1 024 pikseliä. Tarvittaessa kuvat pienennetään automaattisesti.

Korkeamman resoluution valokuvat ovat erityisen tärkeitä, jos käytät Ota kuvan lähennys ja loitonnus käyttöön -toimintoa, jonka voit ottaa käyttöön avaamalla tuotesivun teemaeditorin esikatselussa ja valitsemalla sitten Osat-välilehdellä Tuotteet.

Tuotekuvien optimaalinen leveys-korkeussuhde on neliö.

Pienennä ylätunnistetta

Voit lyhentää sivun yläosaa muutamalla eri tavalla.

Jos logo on liian suuri, voit pienentää sen kokoa säätämällä sen enimmäisleveyttä teemasi asetuksista. Logon leveyden pienentäminen vähentää myös sen korkeutta, koska Shopify skaalaa logon alaspäin säilyttäen samalla sen mittasuhteet. Säädä Mukautetun logon leveyden arvoa teemaeditorinavulla Ylätunniste-osassa. Oletuspikselin arvo on 305. Pienennä logon kokoa käyttämällä pienempää pikseliarvoa, jolloin ylätunnisteen korkeus pienenee.

Logo saattaa myös sisältää näkymättömiä tai valkoisia pikseleitä, jotka lisäävät sen ylä- ja alapuolella olevaa tyhjää tilaa. Voit siistiä nämä pikselit logokuvasta käyttämällä Photoshopin kaltaista ohjelmaa. Kun logo on siistitty, lähetä se uudelleen teemaeditorin avulla. Ylätunniste voi lyhentyä huomattavasti, kun poistat logokuvan tyhjän tilan.

Pienennä diaesitystä

Käytä vaakasuuntaisia kuvia, joiden leveys on korkeutta suurempi.

Vaikka teemaeditori ehdottaa ladattavaksi kuvia, jotka ovat 1 000 pikseliä leveitä ja 500 pikseliä korkeita, voit käyttää pienempiä kuvia. Suosittelemme, että leveys on 1 000 pikseliä, jotta dioissa ei näy valkoista tilaa oikealla ja vasemmalla suuremmissa näytöissä. Kuvat, joiden leveys on pienempi, keskitetään diaesityksessä:

Seuraavat vihjeet voivat auttaa parantamaan kaupan navigointia, kun käytät Supply-teemaa.

Lisää pudotusvalikko

Jos haluat lisätä päävalikkoon pudotusvalikkoja, sinun täytyy luoda valikot Navigointi-sivulla.

Päävalikon parhaat käytännöt

Jos päävalikossa on liian monta tuotetta, jotta ne mahtuisivat yhdelle riville, edelliset linkit lisätään Lisää-alasvetovalikkoon.

Tätä käyttäytymistä ei valvota tiukasti päävalikon välisten linkkien määrällä, vaikka niiden rajoittaminen viiteen tai kuuteen auttaa. Jos haluat lisätä linkkejä, voit:

• Pienennä navigointilinkkejä pienentämällä Päävalikon kirjasinkoko -asetusta Teeman asetukset -välilehden Typografia-kohdassa.
  • Käytä jokaisessa linkissä vähemmän merkkejä. Voit esimerkiksi käyttää ilmaisun "usein kysyttyä" sijaan lyhennettä "UKK", vaihtaa ilmaisun "Ota yhteyttä" ilmaisuksi "Yhteys" ja ilmaisun "Luettelo' ilmaisuksi "Osta". Voit myös käyttää kaikissa kohdissa "ja"-sanan sijaan "&"-merkkiä.

Jos navigoinnissa on liikaa kohtia, sivuston käyttö voi olla hankalaa. Jos valikkokohtia on liikaa, tärkeät kohdat saattavat jäädä asiakkailta huomaamatta. Yritä rajoittaa navigointia viiteen tai kuuteen kohtaan. Käytä pudotusvalikkoja, jos haluat antaa pääsyn yli kuudelle sivulle.

Yleinen virhe on lisätä päävalikkoon linkit jokaiseen kokoelmaan. Yritä sen sijaan luetella kokoelmat pudotusvalikossa "Kauppa"- tai "Luettelo"-linkin alla. Voit myös jaotella kokoelmat ryhmiksi ja luoda jokaiselle ryhmälle pudotusvalikon. Voit myös luoda tuotteille alaluokkia käyttämällä tuotetunnuksia.

Poista sivupalkki

Jos haluat poistaa sivupalkin kaupasta, sinun on lisättävä koodia kahteen teematiedostoosi.

1. klikkaa Osat-hakemistossa kohtaa collection-template.liquid.

2. Etsi tiedostosta has_sidebar. Poista seuraavat koodirivit:

{% if collection.all_tags.size > 0 %}
  {% assign has_sidebar = true %}
{% endif %}
  1. Klikkaa Tallenna.

2. klikkaa Osat-hakemistossa kohtaa collection-list-template.liquid.

3. Etsi tiedostosta has_sidebar. Poista seuraavat koodirivit:

{% if collection.all_tags.size > 0 %}
  {% assign has_sidebar = true %}
{% endif %}
  1. Klikkaa Tallenna.

Tuotteisiin liittyvät vihjeet

Seuraavat vinkit auttavat sinua esittelemään tuotteitasi Supply-sovelluksen avulla.

Käytä täydentäviä ryhmäsuodattimia

Jos sinulla on paljon tuotteita, voit ottaa käyttöön alaryhmiä, jotta asiakkaiden olisi helpompi lajitella tuotteita:

1. Määritä ryhmät. Yllä olevassa kuvassa ryhmät ovat Tuotemerkki, Polttoväli ja Resoluutio.

2. Vie kaikki tuotteet .csv-tiedostoon.

3. Liitä kaikki olemassa olevat tunnisteet sen ryhmän nimeen, jossa haluat niitä käyttää, niin että ne ovat muotoa Ryhmä_Tunnisteen nimi. Tässä esimerkissä tunnisteita ovat Tuotemerkki_Canon, Polttoväli_18-55 mm ja Resoluutio_12 MP. Alaviivan vasen puoli on ryhmän nimi, ja oikea puoli on tuotteen tunniste. Alaviivan kummallakin puolella voi olla välilyöntejä.

4. Tallenna .csv-tiedosto ja tuo tuotteet takaisin kauppaan. Varmista ladatessasi tiedostoa, että olet korvannut kaikki voimassa olevat tuotteet, joilla on sama kutsumanimi päällekkäisten tuotteiden luonnin välttämiseksi.

5. Avaa kokoelmasivu teemaeditorin esikatselussa. Valitse Osat-välilehdellä Kokoelma ja valitse sitten Ryhmän mukaan -vaihtoehto.

Järjestä suodatinryhmät ja tunnisteet uudelleen

Ryhmät järjestetään aakkosjärjestykseen, samoin kuin ryhmissä luetellut tunnisteet. Shopify-asiantuntija voi auttaa sinua mukauttamaan tilausta.

Hinnoitteluun liittyvät vihjeet

Seuraavat vihjeet auttavat sinua hinnoitteluasetusten määrittämisessä, kun käytät Supply-teemaa.

Poista myyntimäärien pyöristäminen käytöstä

1. klikkaa vasemmalla puolella Sisällöt-kohdassa timber.scss.liquid -linkkiä, joka avaa teeman tyyliohjeen verkkopohjaisessa koodieditorissa.

2. Lisää tiedoston loppuun tämä:

.sale-tag sup {
   display: inline;
   top: 0;
   font-size: 100%;

&:before {
    content: '.';
   }
 }
  1. Klikkaa Tallenna.

Ostoskoriin liittyvät vihjeet

Seuraavan vihjeen avulla voit varmistaa, että kaupan ostoskori toimii kunnolla, kun olet lisännyt JavaScript-koodia Supply-teemaan.

Vaihda ostoskorin tyyppi niin, että edistynyt JavaScript toimii

Supply-teemassa mitään JavaScriptiä, jonka lisäät kohtaan cart.liquid, ei suoriteta laatikossa tai modaalikärryissä. Se suoritetaan vain, jos lisäät /cart kaupan URL-osoitteeseen. Esimerkiksi http://your.store.url/cart.

Jos haluat lisätä ostoskorisivulle jonkin seuraavista ominaisuuksista, sinun täytyy määrittää ostoskorityypiksi "sivu":

• toimituskululaskuri
  • useita valuuttoja
  • lahjan paketointi
  • ostoskorin ominaisuuksien validointi
  • päivämääränvalitsin
  • "Hyväksyn ehdot" -valintaruutu.

Voit vaihtaa ostoskorityypiksi "sivu" seuraavasti:

1. Klikkaa Teeman asetukset.

2. Klikkaa Ostoskori.

3. Valitse avattavasta Ostoskorin tyyppi -luettelosta Sivu.