Supply-teemaa koskevat asetukset

Teeman asetukset Teeman asetuksilla voit mukauttaa verkkokaupan värejä ja typografiaa. Voit myös määrittää linkkejä sosiaalisen median tileihin, muokata ostoskorin asetuksia ja lisätä favicon-kuvakkeen.

Supply sisältää seuraavat teeman asetukset:

• Värit
  • Typografia
  • Favicon
  • Ostoskori
  • Sosiaalinen media
  • Hinnan muoto
  • Maksu kassalla

Värit

Voit valita värit verkkokauppasi eri osia varten.

Mukauta väriasetuksiasi

1. klikkaa asetukset-kohdan vieressä Mukauta.

2. Klikkaa Teeman asetukset.

3. Klikkaa Värit.

4. Klikkaa jokaisen sisältötyypin kohdalla värimallia, niin saat värivalitsimen käyttöön. Äskettäin valittu -kohdassa näet värit, jotka olet äskettäin valinnut teemaan. Tällä hetkellä käytössä -kohta näyttää värit, joita käytät tällä hetkellä teeman muissa osissa.

Jos haluat asettaa värin läpinäkyväksi, klikkaa Ei mitään.

5. Klikkaa Tallenna.

Typografia

Voit asettaa verkkokauppasi fontin ja fonttikoon.

Muokkaa typografia-asetuksia

1. klikkaa asetukset-kohdan vieressä Mukauta.

2. Klikkaa Teeman asetukset.

3. Klikkaa Typografia.

4. Käytä fontinvalitsinta napsauttamalla kunkin tekstityypin kohdalla Muuta.

5. Selaa fontteja käyttämällä hakukenttää tai napauttamalla Lataa lisää.

Jos haluat nähdä kaikki käytettävissä olevat fontit, katso Shopifyn fonttikirjastoa.

6. Klikkaa sen fontin nimeä, jota haluat käyttää.

7. Jos haluat vaihtaa fontin tyyliä, kuten valita lihavoinnin tai kursivoinnin, klikkaa Normaali. Klikkaa seuraavaksi tyyliä, jota haluat käyttää, ja klikkaa sen jälkeen Valitse-painiketta.

8. Klikkaa Tallenna.

Favicon

Supply-teemassa voit lisätä kauppaan favicon-kuvakkeen. Favicon (suosikkikuvake) on pieni kuvake, joka edustaa verkkosivuasi ja toimii sen pikavalintana kaikissa paikoissa, joissa kuvake on näkyvissä, esimerkiksi:

• verkkoselaimen välilehti
  • verkkoselaimen historia
  • työpöydällä olevat kuvakkeet
  • verkkokaupan nimen vieressä, kun verkkokauppa on lisätty kirjanmerkkeihin.

Favicon-kuvakkeen avulla voit brändätä kauppaa, ja se antaa verkkosivustollesi viimeistellyn ilmeen. Supply-teemassa suositeltu favicon-koko on 16 x 16 pikseliä.

Voit lisätä favicon-kuvakkeen seuraavasti:

1. Klikkaa Teeman asetukset -välilehteä.

2. Klikkaa Favicon.

3. Klikkaa Favicon-kuva-kohdassa Valitse kuva ja tee sitten jokin seuraavista:

- Jos haluat valita kuvan, jonka olet jo lähettänyt Shopify-hallintaan, klikkaa Kirjasto-välilehteä. - Jos haluat valita kuvan paikallisesta tietokoneesta, klikkaa Kirjasto-välilehteä ja klikkaa sitten plus-painiketta.

1. Klikkaa Tallenna.

Ostoskori

Supply-teemassa voit mukauttaa ostoskorisivua niin, että se sisältää tilauksen huomautukset. Valittavissa on neljä ostoskorisivun tyyliä.

Pääset ostoskorin asetuksiin seuraavasti:

1. Klikkaa Teeman asetukset -välilehteä.

2. Klikkaa Ostoskori.

Ota tilauksen huomautukset käyttöön

Supply-teemassa voit näyttää ostoskorisivulla kentän, jonka avulla asiakkaat voivat lisätä tilaukseen huomautuksia. Näitä huomautuksia voidaan käyttää lahjojen viesteinä, tai ne voivat sisältää erikoispyyntöjä ja toimitusohjeita.

Ostoskorin tyyppi

Supply-teemassa käytettävissä on neljä ostoskorityyppiä:

• Laatikko-ostoskorityypissä ostoskori liukuu alas sivun yläosasta. Kun ostoskori suljetaan, ostoskorin teksti taittuu näkymässä ylös:
  • Kääntyvä-ostoskorityyppi on samanlainen kuin Laatikko-ostoskorityyppi, mutta ostoskorin avaamisen ja sulkemisen yhteydessä näytetään kääntöanimaatio:
  • Modaalinen-ostoskorityyppi on ponnahdusikkuna, joka tulee näkyviin sivun sisällön päälle. Ponnahdusikkunan voi sulkea napauttamalla X-painiketta tai napauttamalla ponnahdusikkunan ulkopuolella.
  • Sivu-ostoskorityyppi on verkkokaupan erillinen sivu. Asiakkaat pääsevät ostoskorisivulle napauttamalla ylätunnisteessa olevaa linkkiä tai lisäämällä tuotteen ostoskoriin.

Sosiaalinen media

Voit lisätä tuotteisiin ja blogijulkaisuihin sosiaalisen median jakamispainikkeita, ja voit myös lisätä linkkejä sosiaalisen median tileillesi.

Voit muokata sosiaalisen median asetuksia seuraavasti:

1. Klikkaa kohdan asetukset vieressä Mukauta.

2. Klikkaa Teeman asetukset.

3. Klikkaa Sosiaalinen media.

4. Jos haluat ladata some-jakamiskuvan, klikkaa Some-jakamiskuva ‑kohdassa Valitse kuva tai Tutustu ilmaisiin kuviin.

5. Jos haluat lisätä linkkejä sosiaalisen median tileille, syötä tiliesi linkit niille tarkoitettuihin kenttiin Tilit-kohdassa. Syötä täydelliset linkit, kuten https://instagram.com/shopify tai https://twitter.com/shopify.

Linkit sosiaalisen median tileihin näkyvät verkkokaupan alatunnisteessa.

6. Voit lisätä tuotteisiin ja blogijulkaisuihin sosiaalisen median jakamispainikkeita valitsemalla Jakaminen-kohdassa yhden tai useamman valintaruudun.

Voit lisätä seuraavat jakamispainikkeet:

- Jaa Facebookissa - Twiittaa Twitterissä - Pinnaa Pinterestissä (ei voi käyttää blogijulkaisujen jakamiseen)

1. Jos haluat muuttaa jakamispainikkeiden tyyliä, valitse tyyli Painikkeen tyyli -valikosta.

2. Klikkaa Tallenna.

Hinnan muoto

Tarjonta-kohdassa voit valita, miten tuotteen hinnat näkyvät kaupassasi.

Voit määrittää hinnan muodon asetuksia Supply-teemassa seuraavasti:

1. Klikkaa Teeman asetukset -välilehteä.

2. Valitse Hinnan muoto.

3. Jos myyt valuutassa, jossa käytetään senttejä, valitse Näytä sentit yläindeksillä, jotta hinta näytetään yläindeksillä:

Maksu kassalla

Tässä osassa voit mukauttaa kaupan kassatoimintoa. Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja kaupan kassasivusta.