Supply-teemaan liittyviä vihjeitä

Tässä artikkelissa hahmotellaan hyödyllisiä vinkkejä ja parhaita käytäntöjä, jotka auttavat sinua määrittämään Supply-teeman verkkokauppaasi varten.

Kuviin liittyviä vihjeitä

Parhaat tuotekuvatyypit Supply-teemassa

Korkeamman resoluution valokuvat näyttävät Supply-teemassa viimeistellyiltä ja ammattimaisemmilta, joten kuvien leveyden olisi hyvä olla vähintään 1 024 pikseliä ja korkeus vähintään 1 024 pikseliä. Tarvittaessa kuvat pienennetään automaattisesti.

Korkeamman resoluution valokuvat ovat erityisen tärkeitä, jos käytät Ota kuvan lähennys ja loitonnus käyttöön -toimintoa, jonka voit ottaa käyttöön avaamalla tuotesivun teemaeditorin esikatselussa ja valitsemalla sitten Osat-välilehdellä Tuotteet.

Tuotekuvien optimaalinen leveys-korkeussuhde on neliö.

Pienennä ylätunnistetta

Voit lyhentää sivun yläosaa muutamalla eri tavalla.

Jos logo on liian suuri, voit pienentää sen kokoa säätämällä sen enimmäisleveyttä teemasi asetuksista. Logon leveyden pienentäminen vähentää myös sen korkeutta, koska Shopify skaalaa logon alaspäin säilyttäen samalla sen mittasuhteet. Säädä Mukautetun logon leveyden arvoa teemaeditorinavulla Ylätunniste-osassa. Oletuspikselin arvo on 305. Pienennä logon kokoa käyttämällä pienempää pikseliarvoa, jolloin ylätunnisteen korkeus pienenee.

Logo saattaa myös sisältää näkymättömiä tai valkoisia pikseleitä, jotka lisäävät sen ylä- ja alapuolella olevaa tyhjää tilaa. Voit siistiä nämä pikselit logokuvasta käyttämällä Photoshopin kaltaista ohjelmaa. Kun logo on siistitty, lähetä se uudelleen teemaeditorin avulla. Ylätunniste voi lyhentyä huomattavasti, kun poistat logokuvan tyhjän tilan.

Pienennä diaesitystä

Käytä vaakasuuntaisia kuvia, joiden leveys on korkeutta suurempi.

Vaikka teemaeditori ehdottaa ladattavaksi kuvia, jotka ovat 1 000 pikseliä leveitä ja 500 pikseliä korkeita, voit käyttää pienempiä kuvia. Suosittelemme, että leveys on 1 000 pikseliä, jotta dioissa ei näy valkoista tilaa oikealla ja vasemmalla suuremmissa näytöissä. Kuvat, joiden leveys on pienempi, keskitetään diaesityksessä:

Seuraavat vihjeet voivat auttaa parantamaan kaupan navigointia, kun käytät Supply-teemaa.

Lisää pudotusvalikko

Jos haluat lisätä päävalikkoon pudotusvalikkoja, sinun täytyy luoda valikot Navigointi-sivulla.

Päävalikon parhaat käytännöt

Jos päävalikossa on liian monta tuotetta, jotta ne mahtuisivat yhdelle riville, edelliset linkit lisätään Lisää-alasvetovalikkoon.

Tätä käyttäytymistä ei valvota tiukasti päävalikon välisten linkkien määrällä, vaikka niiden rajoittaminen viiteen tai kuuteen auttaa. Jos haluat lisätä linkkejä, voit:

• Pienennä navigointilinkkejä pienentämällä Päävalikon kirjasinkoko -asetusta Teeman asetukset -välilehden Typografia-kohdassa.
  • Käytä jokaisessa linkissä vähemmän merkkejä. Voit esimerkiksi käyttää ilmaisun "usein kysyttyä" sijaan lyhennettä "UKK", vaihtaa ilmaisun "Ota yhteyttä" ilmaisuksi "Yhteys" ja ilmaisun "Luettelo' ilmaisuksi "Osta". Voit myös käyttää kaikissa kohdissa "ja"-sanan sijaan "&"-merkkiä.

Jos navigoinnissa on liikaa kohtia, sivuston käyttö voi olla hankalaa. Jos valikkokohtia on liikaa, tärkeät kohdat saattavat jäädä asiakkailta huomaamatta. Yritä rajoittaa navigointia viiteen tai kuuteen kohtaan. Käytä pudotusvalikkoja, jos haluat antaa pääsyn yli kuudelle sivulle.

Yleinen virhe on lisätä päävalikkoon linkit jokaiseen kokoelmaan. Yritä sen sijaan luetella kokoelmat pudotusvalikossa "Kauppa"- tai "Luettelo"-linkin alla. Voit myös jaotella kokoelmat ryhmiksi ja luoda jokaiselle ryhmälle pudotusvalikon. Voit myös luoda tuotteille alaluokkia käyttämällä tuotetunnuksia.

Poista sivupalkki

Jos haluat poistaa sivupalkin kaupasta, sinun on lisättävä koodia kahteen teematiedostoosi.

1. klikkaa Osat-hakemistossa kohtaa collection-template.liquid.

2. Etsi tiedostosta has_sidebar. Poista seuraavat koodirivit:

{% if collection.all_tags.size > 0 %}
  {% assign has_sidebar = true %}
{% endif %}
  1. Klikkaa Tallenna.

2. klikkaa Osat-hakemistossa kohtaa collection-list-template.liquid.

3. Etsi tiedostosta has_sidebar. Poista seuraavat koodirivit:

{% if collection.all_tags.size > 0 %}
  {% assign has_sidebar = true %}
{% endif %}
  1. Klikkaa Tallenna.

Tuotteisiin liittyvät vihjeet

Seuraavat vinkit auttavat sinua esittelemään tuotteitasi Supply-sovelluksen avulla.

Käytä täydentäviä ryhmäsuodattimia

Jos sinulla on paljon tuotteita, voit ottaa käyttöön alaryhmiä, jotta asiakkaiden olisi helpompi lajitella tuotteita:

1. Määritä ryhmät. Yllä olevassa kuvassa ryhmät ovat Tuotemerkki, Polttoväli ja Resoluutio.

2. Vie kaikki tuotteet .csv-tiedostoon.

3. Liitä kaikki olemassa olevat tunnisteet sen ryhmän nimeen, jossa haluat niitä käyttää, niin että ne ovat muotoa Ryhmä_Tunnisteen nimi. Tässä esimerkissä tunnisteita ovat Tuotemerkki_Canon, Polttoväli_18-55 mm ja Resoluutio_12 MP. Alaviivan vasen puoli on ryhmän nimi, ja oikea puoli on tuotteen tunniste. Alaviivan kummallakin puolella voi olla välilyöntejä.

4. Tallenna .csv-tiedosto ja tuo tuotteet takaisin kauppaan. Varmista ladatessasi tiedostoa, että olet korvannut kaikki voimassa olevat tuotteet, joilla on sama kutsumanimi päällekkäisten tuotteiden luonnin välttämiseksi.

5. Avaa kokoelmasivu teemaeditorin esikatselussa. Valitse Osat-välilehdellä Kokoelma ja valitse sitten Ryhmän mukaan -vaihtoehto.

Järjestä suodatinryhmät ja tunnisteet uudelleen

Ryhmät järjestetään aakkosjärjestykseen, samoin kuin ryhmissä luetellut tunnisteet. Shopify-asiantuntija voi auttaa sinua mukauttamaan tilausta.

Hinnoitteluun liittyvät vihjeet

Seuraavat vihjeet auttavat sinua hinnoitteluasetusten määrittämisessä, kun käytät Supply-teemaa.

Poista myyntimäärien pyöristäminen käytöstä

1. klikkaa vasemmalla puolella Sisällöt-kohdassa timber.scss.liquid -linkkiä, joka avaa teeman tyyliohjeen verkkopohjaisessa koodieditorissa.

2. Lisää tiedoston loppuun tämä:

.sale-tag sup {
   display: inline;
   top: 0;
   font-size: 100%;

&:before {
    content: '.';
   }
 }
  1. Klikkaa Tallenna.

Ostoskoriin liittyvät vihjeet

Seuraavan vihjeen avulla voit varmistaa, että kaupan ostoskori toimii kunnolla, kun olet lisännyt JavaScript-koodia Supply-teemaan.

Vaihda ostoskorin tyyppi niin, että edistynyt JavaScript toimii

Supply-teemassa mitään JavaScriptiä, jonka lisäät kohtaan cart.liquid, ei suoriteta laatikossa tai modaalikärryissä. Se suoritetaan vain, jos lisäät /cart kaupan URL-osoitteeseen. Esimerkiksi http://your.store.url/cart.

Jos haluat lisätä ostoskorisivulle jonkin seuraavista ominaisuuksista, sinun täytyy määrittää ostoskorityypiksi "sivu":

• toimituskululaskuri
  • useita valuuttoja
  • lahjan paketointi
  • ostoskorin ominaisuuksien validointi
  • päivämääränvalitsin
  • "Hyväksyn ehdot" -valintaruutu.

Voit vaihtaa ostoskorityypiksi "sivu" seuraavasti:

1. Klikkaa Teeman asetukset.

2. Klikkaa Ostoskori.

3. Valitse avattavasta Ostoskorin tyyppi -luettelosta Sivu.