Supply-teemaan liittyviä vihjeitä

Tässä artikkelissa hahmotellaan hyödyllisiä vinkkejä ja parhaita käytäntöjä, jotka auttavat sinua määrittämään Supply-teeman verkkokauppaasi varten.

Kuviin liittyviä vihjeitä

Tuotekuvat

Korkeamman resoluution Valokuvat näyttävät kiillotetulta ja ammattimaiselta tarjonnasta, joten kuvien on oltava vähintään 1024, 1024 pikseliä korkeina. Tarvittaessa kuvat skaalataan automaattisesti alaspäin. Korkeamman resoluution Valokuvat ovat erityisen tärkeitä, jos otat kuvan zoomauksen käyttöön tuotesivuilla.

Tuotekuvien optimaalinen leveys-korkeussuhde on neliö.

Pienennä diaesitystä

Jos haluat, että diaesityksessä käytetään vain yhtä pystysuuntaista tilaa kotisivulla, käytä vaakasuuntaisia kuvia, joiden leveys on suurempi kuin korkeutesi. Sinun pitää lähettää kuvia, joiden leveys on 1000 pikseliä, jotta dioissa ei ole välilyöntiä suurempia näyttöjä vasemmalla ja oikealla puolella. Jos kuvat ovat pienempiä, ne keskittyvät diaesitykseen.

Otsikkovihjeet

Jos ylätunnistesi on liian korkea, voit lyhentää sitä muokkaamalla logoa. Jos logo on liian suuri, voit pienentää sen kokoa säätämällä sen enimmäisleveyttä. Logo saattaa myös sisältää näkymättömiä tai valkoisia pikseleitä, jotka lisäävät sen ylä-ja alapuolella olevaa tyhjää tilaa. Voit leikata nämä pikselit logokuvasta käyttämällä kuvankäsittelyohjelmistoa, kuten Photoshopia. Kun logo on leikattu, lataa se uudelleen. Ylätunniste voi lyhentyä huomattavasti, kun leikkuu logokuvan tyhjän tilan.

Säädä logon leveyttä

1. Napauta ylätunniste. 5. Syötä uusi leveys Mukautettu logon leveys (pikseleinä) -kenttään. Oletuspikselin arvo on 305. Pienennä logon kokoa käyttämällä pienempää pikseliarvoa, ja sen seurauksena ylätunnisteen korkeus pienenee. Logon leveyden lyhentäminen vähentää myös sen korkeutta, koska logo skaalataan alaspäin säilyttäen sen mittasuhteet. 6. Napauta Tallenna.

Seuraavat vihjeet voivat auttaa parantamaan kaupan navigointia, kun käytät Supply-teemaa.

Lisää pudotusvalikko

Jos haluat lisätä päävalikkoon pudotusvalikkoja, sinun on luotava valikot Navigointi-sivulla.

Päävalikon parhaat käytännöt

Jos päävalikossa on liian monta tuotetta, jotta ne mahtuisivat yhdelle riville, viimeiset linkit lisätään Lisää-alasvetovalikkoon.

Tätä toimintaa ei valvota tiukasti päävalikon välisten linkkien määrällä, vaikka niiden rajoittaminen viiteen tai kuuteen auttaa. Näin lisäät linkkejä:

• Pienennä Navigointilinkkien kokoa. Näiden linkkilinkin fonttikokoa ohjataan typografian asetusvalikon fonttikoon mukaan.
  • Käytä jokaisessa linkissä vähemmän merkkejä. Voit esimerkiksi käyttää ilmaisun "usein kysyttyä" sijaan lyhennettä "UKK", vaihtaa ilmaisun "Ota yhteyttä" ilmaisuksi "Yhteys" ja ilmaisun "Luettelo' ilmaisuksi "Osta". Voit myös käyttää kaikissa kohdissa "ja"-sanan sijaan "&"-merkkiä.

Jos navigoinnissa on liikaa kohtia, sivuston käyttö voi olla hankalaa. Jos valikkokohtia on liikaa, tärkeät kohdat saattavat jäädä asiakkailta huomaamatta. Yritä rajoittaa navigointia viiteen tai kuuteen kohtaan. Käytä pudotusvalikkoja, jos haluat antaa pääsyn yli kuudelle sivulle.

Vältä linkkien lisäämistä päävalikosta jokaiseen kokoelmaan. Yritä sen sijaan luetella kokoelmat pudotusvalikossa "Kauppa"- tai "Luettelo"-linkin alla. Voit myös jaotella kokoelmat ryhmiksi ja luoda jokaiselle ryhmälle pudotusvalikon. Voit myös luoda tuotteille alaluokkia käyttämällä tuotetunnisteita.

Poista sivupalkki

Jos haluat poistaa sivupalkin kaupasta, sinun on lisättävä koodia kahteen teematiedostoosi.

1. klikkaa Osat-hakemistossa kohtaa collection-template.liquid.

2. Etsi tiedostosta has_sidebar. Poista seuraavat koodirivit:

{% if collection.all_tags.size > 0 %}
  {% assign has_sidebar = true %}
{% endif %}
  1. Klikkaa Tallenna.

2. klikkaa Osat-hakemistossa kohtaa collection-list-template.liquid.

3. Etsi tiedostosta has_sidebar. Poista seuraavat koodirivit:

{% if collection.all_tags.size > 0 %}
  {% assign has_sidebar = true %}
{% endif %}
  1. Klikkaa Tallenna.

Tuotteisiin liittyvät vihjeet

Seuraavat vinkit auttavat sinua esittelemään tuotteitasi Supply-sovelluksen avulla.

Käytä täydentäviä ryhmäsuodattimia

Jos sinulla on paljon tuotteita, voit ottaa käyttöön alaryhmiä, jotta asiakkaiden olisi helpompi lajitella tuotteita.

1. Määritä ryhmät. Yllä olevassa kuvassa ryhmät ovat Tuotemerkki, Polttoväli ja Resoluutio.

2. Vie kaikki tuotteet .csv-tiedostoon.

3. Liitä kaikki olemassa olevat tunnisteet sen ryhmän nimeen, jossa haluat niitä käyttää, niin että ne ovat muotoa Ryhmä_Tunnisteen nimi. Tässä esimerkissä tunnisteita ovat Tuotemerkki_Canon, Polttoväli_18-55 mm ja Resoluutio_12 MP. Alaviivan vasen puoli on ryhmän nimi, ja oikea puoli on tuotteen tunniste. Alaviivan kummallakin puolella voi olla välilyöntejä.

4. Tallenna .csv-tiedostosi ja tuo tuotteet takaisin kauppaan. Varmista ladatessasi tiedostoa, että olet valinnut Korvaa kaikki nykyiset tuotteet, joilla on sama käyttönimi päällekkäisten tuotteiden luonnin välttämiseksi.

5. Ota suodatus ryhmän mukaan käyttöön kokoelmasivuilla:

1. Valitse Shopifyn admin-sivulla Verkkokauppa > Teemat.
    2. Napauta tarjonta-kohdan vierestä Mukauta.
    3. Valitse sivun yläosan alasvetovalikosta tai Mallit-valikosta Kokoelmasivut.
    4. Klikkaa Kokoelma-osaa.
    5. Valitse sivupalkin tuotesuodattimet-kohdasta ryhmä.
    6. Napauta Tallenna.

Järjestä suodatinryhmät ja tunnisteet uudelleen

Ryhmät järjestetään aakkosjärjestykseen, samoin kuin ryhmissä luetellut tunnisteet. Shopify-asiantuntija voi auttaa sinua mukauttamaan tilausta.

Hinnoitteluun liittyvät vihjeet

Seuraavat vihjeet auttavat sinua hinnoitteluasetusten määrittämisessä, kun käytät Supply-teemaa.

Poista myyntimäärien pyöristäminen käytöstä

1. Avaa vasemmalla puolella olevat varat-kohdasta timber.scss.liquid.

2. Lisää tiedoston loppuun seuraava koodi:

.sale-tag sup {
   display: inline;
   top: 0;
   font-size: 100%;

&:before {
    content: '.';
   }
 }
  1. Napauta Tallenna.

Ostoskoriin liittyvät vihjeet

Seuraavan vihjeen avulla voit varmistaa, että kaupan ostoskori toimii kunnolla, kun olet lisännyt JavaScript-koodia Supply-teemaan.

Vaihda ostoskorin tyyppi niin, että edistynyt JavaScript toimii

Supply-teemassa mitään JavaScriptiä, jonka lisäät kohtaan cart.liquid, ei suoriteta veto-ostoskoreissa tai modaalisissa ostoskoreissa. Se suoritetaan vain, jos lisäät /cart kaupan URL-osoitteeseen. Esimerkki: http://your.store.url/cart.

Jos haluat lisätä ostoskorisivulle mitä tahansa seuraavista ominaisuuksista, sinun on asetettava ostoskorityypiksi sivu:

• toimituskululaskuri
  • useita valuuttoja
  • lahjan paketointi
  • ostoskorin ominaisuuksien validointi
  • päivämääränvalitsin
  • "Hyväksyn ehdot"-valintaruudun.

Toimintovaiheet:

1. Napauta teeman asetuksia. 2. Napauta cart. 3. Valitse avattavasta Pärttetyyppi -luettelosta sivu. 4. Napauta Tallenna.