Venturen käyttöä koskevia vihjeitä

Tässä artikkelissa hahmotellaan hyödyllisiä vinkkejä ja parhaita käytäntöjä, jotka auttavat sinua määrittämään Venture-teeman verkkokauppaasi varten.

Kokoelman kuvien näyttäminen navigointivalikossa

Voit näyttää kuvia kokoelmaan kuuluvista tuotteista Venture-pudotusvalikossa. Jos asiakas näkee mieluisan tuotteen, hän voi siirtyä suoraan tuotesivulle ilman, että hänen täytyy etsiä tuote kokoelmasivulta.

Ylätunniste, jossa on valittu valikko. Kokoelmassa olevien tuotteiden kuvat näkyvät valikossa.

Jos haluat näyttää asiakkaille jonkin kokoelman tuotekuvia, valikon on täytettävä seuraavat vaatimukset:

• Valikossa on oltava alakohtia.
  • Valikon ylimmän tason on oltava kokoelma.
  • Kun lisäät ylätason kokoelman valikkoon, sinun on valittava kokoelma Linkki-valikosta. Jos annat kokoelman URL-osoitteen Linkki-kentässä manuaalisesti, kuvat eivät näy.

Jos valikko ei täytä näitä ehtoja, ylätason navigointivalikossa näkyy tuotekuvien sijasta linkkejä.

Jos haluat piilottaa sisäkkäisen valikon ylätason tuotekuvat, anna kokoelman URL-osoite Linkki-kentässä manuaalisesti.

Katoava päävalikko

Jos päävalikon linkit eivät mahdu yhdelle riville, valikko korvataan Valikko-painikkeella. Asiakkaat voivat napauttaa painiketta, joka avaa sivulle avautuvan paneelin, joka sisältää kaikki päävalikon linkit.

Jos et halua, että päävalikko pienennetään painikkeeksi, voit kokeilla muutamia vaihtoehtoja:

• Poista osa päävalikon linkeistä, jotta siitä tulisi selkeämpi.
  • Kirjoita päävalikon linkit uudelleen niin, että niissä on vähemmän merkkejä. Voit esimerkiksi käyttää ilmaisun "usein kysyttyä" sijaan lyhennettä "UKK".
  • Käytä valikkokohdissa kapeampaa fonttia. Voit valita valikkokohdissa käytettävän fontin muokkaamalla "Leipäteksti"-asetuksia teemaeditorin Typografia-kohdassa.

Tekstin käyttäminen diaesityksessä

Ihmiset katselevat teemaa erikokoisilla laitteilla. Selaimen koon mukaan asiakkaat saattavat nähdä vain osan diaesityksen kuvista. Tämän takia diaesityksessä ei kannata käyttää kuvia, joissa on tekstiä. Jos kuvan teksti rajautuu pois tai osa tekstistä jää piiloon, asiakkaat eivät voi lukea sitä.

Jos haluat lisätä diaesitykseen tekstiä, jonka koko muuttuu katseluun käytettävän laitteen koon mukaan, anna teksti Otsikkotekstinä sekä Alaotsikon tekstinä.

Voit lisätä otsikon ja alaotsikon tekstin diaan seuraavasti:

1. Klikkaa Diaesitys. 2. Voit lisätä diaesityksen jokaiseen diaan otsikkotekstiä ja alaotsikon tekstiä. Lisää teksti, jonka haluat näyttää diaesityksen kuvissa. 3. Napauta Tallenna.