Teemojen mukauttaminen

Kun olet valinnut teeman, joka määrittelee verkkokauppasi peruskäyttötuntuman, voit mukauttaa teeman sopimaan yksilölliseen brändiisi. Voit mukauttaa teeman sisältöä ja asetuksia Shopify-ylläpitäjässä teemaeditorin avulla. Teemaeditori sisältää teeman esikatselun ja sivupalkin tai Muokkaa-valikon, jonka avulla voit lisätä ja poistaa sisältöä sekä muuttaa asetuksia. Lisätietoja teemaasi varten käytettävissä olevista osista ja asetuksista on teeman dokumentaatiossa.

Jos teema ei sisällä asetuksia haluamillesi muutoksille ja HTML, CSS ja Liquid ovat sinulle tuttuja, voit muokata teeman koodia.