Vanhojen teemojen mukauttaminen

Kun olet valinnut teeman, joka määrittelee verkkokauppasi peruskäyttötuntuman, voit mukauttaa teeman sopimaan yksilölliseen brändiisi. Voit mukauttaa teeman sisältöä ja asetuksia Shopify-ylläpitäjässä teemaeditorin avulla. Teemaeditori sisältää teeman esikatselun ja sivupalkin tai Muokkaa-valikon, jonka avulla voit lisätä ja poistaa sisältöä sekä muuttaa asetuksia. Lisätietoja teemaasi varten käytettävissä olevista osista ja asetuksista on teeman dokumentaatiossa.

Jos teema ei sisällä asetuksia haluamillesi muutoksille ja HTML, CSS ja Liquid ovat sinulle tuttuja, voit muokata teeman koodia.

Ennen kuin mukautat teemaa

Seuraavat tehtävät on hyvä tehdä ennen kuin mukautat teemaa:

• Luo varmuuskopio kopioimalla teema. Tarvittaessa voit nyt helposti hylätä muutokset ja aloittaa uudelleen.
  • Varmista, että ymmärrät, minkä tasoista tukea on käytettävissä.
  • Katso lisätietoja kuvien lataamista koskevista vaatimuksista ja parhaista käytännöistä.

Tässä osiossa

Valmiina aloittamaan myynti Shopifyssa?