Toimituspäivävalitsimen lisääminen ostoskoriisi

Voit lisätä ostoskorisivullesi kalenterin, jonka avulla asiakkaat voivat määrittää tilauksensa toimituspäivän.

Toimituspäivävalitsin

Sisällytä jQuery theme.liquid‑tiedostoosi

Jotta tämä mukautus toimii, jotkin teemat edellyttävät, että jQueryn komentosarjatunniste lisätään theme.liquid-asettelutiedostoon. Jos käytät Boundless-teemaa, Debut-teeman versiota 17.2.0 tai tätä uudempaa versiota, Express-teemaa, Narrative-teema tai Venture-teemaa, sinun on ehkä noudatettava seuraavaa vaihetta:

1. Valitse Ulkoasu-luettelosta theme.liquid.

2. Etsi tämän elementin lopputunniste </head>. Liitä seuraava koodi uudelle riville lopputunnisteen </head> yläpuolelle:

liquid {{ '//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.3/jquery.min.js' | script_tag }}

3. Napauta Tallenna.

Toimituspäivän koodinpätkän luominen

Näin voit luoda koodinpätkän toimituspäivävalitsimelle:

1. Klikkaa Koodinpätkät-hakemistossa Lisää uusi koodinpätkä:

2. Luo koodinpätkä:

1. Nimeä koodinpätkäsi delivery-date.
    2. Valitse Luo koodinpätkä. Uusi koodinpätkätiedosto avautuu koodieditorissa.
  3. Liitä seuraava koodi uudessa koodinpätkässäsi delivery-date.liquid:

```html {{ '//code.jquery.com/ui/1.9.2/themes/base/jquery-ui.css' | stylesheet_tag }}

<div style="width:300px; clear:both;">
  <p>
    <label for="date">Pick a delivery date:</label>
    <input id="date" type="text" name="attributes[date]" value="{{ cart.attributes.date }}" />
    <span style="display:block" class="instructions"> We do not deliver during the week-end.</span>
  </p>
</div>

<script>
  window.onload = function() {
      if (window.jQuery) {
        let $ = window.jQuery;

$(function() {
          $("#date").datepicker({
          minDate: +1,
          maxDate: '+2M',
          beforeShowDay: $.datepicker.noWeekends
        });
      });
    }
  }
</script>
1. Napauta **Tallenna**.

## Koodinpätkän sisällyttäminen ostoskorisivuusi

Näin voit sisällyttää toimituspäivän koodinpätkän ostoskorisivullesi:

1. Klikkaa **Osat**-hakemistossa kohtaa `cart-template.liquid`. Jos teemassasi ei ole tätä tiedostoa, valitse silloin **Mallit**-hakemistosta `cart.liquid`.

2. [Etsi](/manual/productivity-tools/keyboard-shortcuts#find) tämän elementin lopputunniste `</form>`. Liitä seuraava koodi uudelle riville lopputunnisteen `</form>` yläpuolelle:

```liquid

{% render 'delivery-date' %}
  1. Napauta Tallenna.

Toimituspäivän syöttökenttä on nyt tilaussivullasi. Kun klikkaat tekstikentän sisältä, kalenteri tulee näkyviin:

Toimituspäivävalitsin

Tässä mukautuksessa käytettävä päivämäärävalitsin on jQuery UI ‑kirjaston pienoisohjelma. Tässä blogijulkaisussa selitetään, miten päivämäärävalitsimessa voi poistaa tiettyjä päivämääriä käytöstä.

Valmiina aloittamaan myynti Shopifyssa?