Toimituspäivä­valitsimen lisääminen ostoskoriisi

Voit lisätä ostoskorisivullesi kalenterin, jonka avulla asiakkaat voivat määrittää tilauksensa toimituspäivän.

Toimituspäivävalitsin

Sisällytä jQuery theme.liquid‑tiedostoosi

Jotta tämä mukautus toimii, jotkin teemat edellyttävät, että jQueryn komentosarjatunniste lisätään theme.liquid-asettelutiedostoon. Jos käytät Boundless-teemaa, Debut-teeman versiota 17.2.0 tai tätä uudempaa versiota, Express-teemaa, Narrative-teema tai Venture-teemaa, sinun on ehkä tehtävä seuraavat toimenpiteet:

1. Valitse Ulkoasu-luettelosta theme.liquid.

2. Etsi tämän elementin lopputunniste </head>. Liitä seuraava koodi uudelle riville lopputunnisteen </head> yläpuolelle:

{{ '//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.3/jquery.min.js' | script_tag }}
  1. Klikkaa Tallenna.

Toimituspäivän koodinpätkän luominen

Koodinpätkän sisällyttäminen ostoskorisivuusi

Näin voit sisällyttää toimituspäivän koodinpätkän ostoskorisivullesi:

1. Klikkaa Osat-hakemistossa kohtaa cart-template.liquid. Jos teemassasi ei ole tätä tiedostoa, valitse silloin Mallit-hakemistosta cart.liquid.

2. Etsi tämän elementin lopputunniste </form>. Liitä seuraava koodi uudelle riville lopputunnisteen </form> yläpuolelle:

{% render 'delivery-date' %}
  1. Klikkaa Tallenna.

Toimituspäivän syöttökenttä on nyt tilaussivullasi. Kun klikkaat tekstikentän sisältä, kalenteri tulee näkyviin:

Toimituspäivävalitsin

Tässä mukautuksessa käytettävä päivämäärävalitsin on jQuery UI ‑kirjaston pienoisohjelma. Tässä blogipostauksessa selitetään, miten päivämäärävalitsimessa voi poistaa tiettyjä päivämääriä käytöstä.