Saa asiakkaat valitsemaan vaihtoehto

Kun asiakas vierailee verkkokauppasi tuotesivulla, ensimmäinen saatavilla oleva versio valitaan oletusarvoisesti. Voit käyttää tätä mukautusta poistaaksesi automaattisen valinnan käytöstä. Näin asiakasta kehotetaan valitsemaan versio manuaalisesti ennen sellaisen näyttämistä.

Valitse vaihtoehto

Osiin jaetut ja jakamattomat teemat

Huomautus: Tämän tutoriaalin vaiheet vaihtelevat sen mukaan, käytätkö osiin jaettua vai osiin jakamatonta teemaa. Osiin jaetussa teemassa etusivun asettelua voi järjestää vetämällä ja pudottamalla elementtejä, osiin jakamattomassa teemassa ei.

Teeman Muokkaa koodia -sivulla saat selville tukeeko teemasi osioita. Jos Osiot-hakemistossa on tiedostoja, käytössäsi on osioihin jaettu teema. Osioihin jakamattomat teemat on julkaistu ennen lokakuuta 2016, eikä niiden Osiot-hakemistossa ole tiedostoja.

Jos käytät osioihin jaettua teemaa, klikkaa Osioihin jaetut teemat -painiketta ja noudata ohjeita. Jos käytät vanhempaa teemaa, jota ei ole jaettu osioihin, klikkaa Osioihin jakamattomat teemat -painiketta ja noudata ohjeita.

Osiin jaettujen teemojen ohjeet

Valitse teema

Tämän mukautuksen toimintavaiheet vaihtelevat teeman mukaan. Klikkaa teeman painiketta ennen kuin noudatat seuraavia ohjeita:

Osiin jakamattomien teemojen ohjeet

Kehotteiden lisääminen versiosi pudotusvalikkoihin

Näin voit lisätä kehotteita versiopudotusvalikkoihisi:

1. klikkaa Koodinpätkät-hakemistossa Lisää uusi koodinpätkä.
  2. Anna uudelle koodinpätkällesi nimeksi pick-an-option.

Lisää uusi koodinpätkä

1. Liitä this code hosted on GitHub uuteen katkelmatiedostoon.
  2. Klikkaa Tallenna.
  3. Valitse Ulkoasu-luettelosta theme.liquid.
  4. Etsi lähellä tiedoston alareunaa oleva sulkeva </body>-tunniste. Liitä seuraava koodi uudelle riville heti sulkevan </body>-tunnisteen yläpuolelle:
{% render 'pick-an-option' %}

Pick an option -koodinpätkän liittäminen

1. Klikkaa Tallenna.
  2. Etsi tiedosto, joka sisältää Lisää ostoskoriin -lomakkeen. Siinä on action-ominaisuus, jonka arvona on /cart/add. Sen pitäisi olla yhdessä näistä neljästä tiedostosta:

• product.liquid-malli Mallit-kohdassa
    • theme.liquid-asettelu Asettelu-kohdassa
    • product.liquid-koodinpätkä Koodinpätkät-kohdassa
    • single-product.liquid-koodinpätkä Koodinpätkät-kohdassa
  3. Etsi lomakkeesta tämä koodi:

<option {% if variant == product.selected_or_first_available_variant %} selected="selected" {% endif %} data-sku="{{ variant.sku }}" value="{{ variant.id }}">{{ variant.title }} - {{ variant.price | money_with_currency }}</option>

tai

<option {% if variant == current_variant %} selected="selected" {% endif %} data-sku="{{ variant.sku }}" value="{{ variant.id }}">{{ variant.title }} - {{ variant.price | money_with_currency }}</option>

Korvaa se tällä:

<option {% if forloop.length <= 1 and variant == product.selected_or_first_available_variant %} selected="selected" {% endif %} data-sku="{{ variant.sku }}" value="{{ variant.id }}">{{ variant.title }} - {{ variant.price | money_with_currency }}</option>
  1. Etsi ja korvaa seuraava koodi:
    • Minimal, Pop tai Supply: Jos käytät Minimal-, Pop- tai Supply-teemaa, etsi kaikki tämän koodin esiintymät:
{% assign featured_image = product.selected_or_first_available_variant.featured_image | default: product.featured_image %}

Korvaa se tällä:

{% assign featured_image = product.selected_variant.featured_image | default: product.featured_image %}
  • Muut ilmaiset Shopify-teemat: Jos käytät jotain muuta Shopify-teemaa, etsi tämä koodi:
{% assign current_variant = product.selected_or_first_available_variant %}

Korvaa se tällä:

{% assign current_variant = product.selected_variant %}
  1. Klikkaa Tallenna.

Muuta Lisää ostoskoriin -painikkeen kieliasetuksia

Voit muuttaa Lisää ostoskoriin -painikkeen kieliasetuksia, jotta tuotteiden tilana ei näy "Ei saatavilla" ennen valinnan tekoa.

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Verkkosivu > Teemat.
  2. Etsi teema, jota haluat muokata, ja napsauta sitten ... > Muokkaa oletusteemasisältöä.
  3. Kirjoita Suodata-laatikkoon unavailable, jotta sanojen ”Ei käytettävissä” käännös tulee näkyviin.
  4. Korvaa teksti Ei käytettävissä tekstiksi Make a selection.