Muuta tuoteluettelosivua

Jokaisella Shopify-kaupalla on sivu URL-osoitteessa your-store.com/collections/all, jossa luetteloidaan kaikki kaupan näkyvissä olevat tuotteet. Tämä on kaupan tuoteluettelosivu. Tuotteet näkyvät tuoteluettelosivulla oletusarvoisesti aakkosjärjestyksessä. Voit luoda kokoelman, joka määrittää, missä järjestyksessä tuotteet näkyvät tällä sivulla.

Tuoteluettelosivua ohjaavan kokoelman luominen

Voit luoda all-nimisen kokoelman, jonka avulla voit määrittää, missä järjestyksessä tuotteesi näkyvät tuoteluettelosivullasi.

Vaiheet:

1. Siirry Shopifyn Admin-sivulta kohtaan Tuotteet > Kokoelmat.

2. Klikkaa Luo kokoelma.

3. Luo kokoelma:

4. Klikkaa Tallenna.

5. Nyt kun olet luonut All-kokoelman, voit lajitella tuotteita sen sisällä. Vieritä Tuotteet-osioon ja valitse pudotusvalikosta vaihtoehto Lajittele.

6. Jos haluat vaihtaa All-kokoelman otsikon, voit muokata sitä nyt, kun kokoelma on luotu. On kuitenkin tärkeää, että kokoelman kutsumanimenä pysyy all. Voit vahvistaa tämän vierittämällä kohtaan Hakukoneluettelon esikatselu ja klikkaamalla Muokkaa verkkosivuston hakukoneoptimointia.

Muutokset, jotka teet tässä kokoelmassa olevien tuotteiden järjestykseen, näkyvät verkkokauppasi tuoteluettelosivulla.