Kokoelmien järjestyksen muuttaminen

Kauppasi sisältää kokoelmaluettelosivun URL-osoitteessa your-store.com/collections, joka näyttää kaikki kokoelmasi aakkosjärjestyksessä. Tämä mukautus näyttää sinulle, miten määritetään, mitkä kokoelmat ovat mukana ja miten niiden järjestystä sivulla muutetaan.

Kokoelmaluettelosivu

Teema-asetusten tarkistaminen

Kaikkien ilmaisten Shopify-teemojen nykyiset versiot sisältävät asetuksia, joiden avulla voit tehdä muutoksia kokoelmaluettelosivun asetteluun teemaeditorissa.

Toimi näin:

1. Valitse sivun yläosan pudotusvalikosta tai mobiililaitteen Mallit-valikosta Kokoelmaluettelo.

2. Tarkastele ja muuta asetuksia klikkaamalla Kokoelmaluettelosivua.

3. Napauta Tallenna.

Jos käyttämäsi teema ei sisällä asetuksia kokoelmaluettelosivun muokkaamiseksi, sinun on luotava valikko ja muokattava teemasi koodia.

Kokoelmaluettelosivua ohjaavan valikon luominen

Voit luoda valikon määrittääksesi, mitkä kokoelmat haluat sisällyttää kokoelmaluettelosivullesi.

Toimi näin:

1. Klikkaa Lisää valikko.

2. Anna valikollesi nimeksi All collections. On tärkeää, että et muuta tätä nimeä, koska sen avulla teema määrittää, mitkä kokoelmat näkyvät kokoelmaluettelosivulla ja missä järjestyksessä. Valikon nimi ei näy verkkokaupassasi.

3. Klikkaa Lisää valikkokohta ‑valintaa.

4. Syötä Lisää valikkokohta ‑ikkunassa sen kokoelman nimi, jonka haluat näyttää kokoelmaluettelosivulla. Klikkaa Linkki-kenttää ja valitse Kokoelmat. Klikkaa sitten kokoelman nimeä.

Jos haluat siirtää valikkokohdan uuteen paikkaan, klikkaa ja vedä valikkokohdan vasemmalla puolella olevia pisteitä.

5. Napauta Tallenna.

Joissakin teemoissa, kuten Supply-teemassa, sinun tarvitsee vain luoda All collections ‑valikko. Voit tarkistaa, onko muutokset toteutettu, siirtymällä verkkokauppasi kokoelmaluettelosivulle (your-store.com/collections). Jos et näe muutoksia, sinun on muokattava teeman koodia.

Kokoelmaluettelon list-collections.liquid-mallin mukauttaminen

Voit muokata kokoelmaluettelosivusi koodia niin, että sivulla näkyvät vain ne kokoelmat, jotka olet sisällyttänyt All collections ‑valikkoon.

Toimi näin:

1. Klikkaa Osiot-hakemistossa valintaa list-collections-template.liquid.

2. Etsi jokainen seuraavan koodin esiintymä:

{% for collection in collections %}

Joissakin teemoissa on tämän sijasta seuraava koodi:

{% for collection in list_collections %}

Korvaa jokainen yllä mainitun koodin esiintymä seuraavalla koodilla:

{% for link in linklists.all-collections.links %}
{% assign collection = link.object %}
  1. Napauta Tallenna.