Kokoelmien järjestyksen muuttaminen

Kauppasi sisältää kokoelmaluettelosivun URL-osoitteessa your-store.com/collections, joka näyttää kaikki kokoelmasi aakkosjärjestyksessä. Tämä mukautus näyttää sinulle, miten määritetään, mitkä kokoelmat ovat mukana ja miten niiden järjestystä sivulla muutetaan.

Kokoelmaluettelosivu

Teema-asetusten tarkistaminen

Kaikkien ilmaisten Shopify-teemojen nykyiset versiot sisältävät asetuksia, joiden avulla voit tehdä muutoksia kokoelmaluettelosivun asetteluun teemaeditorissa.

Vaiheet:

Jos käyttämäsi teema ei sisällä asetuksia kokoelmaluettelosivun muokkaamiseksi, sinun on luotava valikko ja muokattava teemasi koodia.

Kokoelmaluettelosivua ohjaavan valikon luominen

Voit luoda valikon määrittääksesi, mitkä kokoelmat haluat sisällyttää kokoelmaluettelosivullesi.

Vaiheet:

Joissakin teemoissa, kuten Supply-teemassa, sinun tarvitsee vain luoda All collections ‑valikko. Voit tarkistaa, onko muutokset toteutettu, siirtymällä verkkokauppasi kokoelmaluettelosivulle (your-store.com/collections). Jos et näe muutoksia, sinun on muokattava teeman koodia.

Kokoelmaluettelon list-collections.liquid-mallin mukauttaminen

Voit muokata kokoelmaluettelosivusi koodia niin, että sivulla näkyvät vain ne kokoelmat, jotka olet sisällyttänyt All collections ‑valikkoon.