Dynaamisten kassapainikkeiden näyttäminen verkkokaupassa

Dynaamiset kassapainikkeet ovat vaihtoehto yksittäisten tuotteiden Lisää ostoskoriin -painikkeelle. Dynaamisten kassapainikkeiden avulla asiakkaat voivat ohittaa ostoskorin ja siirtyä suoraan kassalle. Halutessaan asiakkaat voivat maksaa Shopifyssa tai muulla tutulla nopealla maksutavalla. Tämä auttaa nopeuttamaan maksuprosessia ja tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden maksaa käteväksi kokemallaan tavalla.

Brändätty dynaaminen kassapainike, jossa on Apple Pay -logo

Yleiskatsaus

Dynaaminen kassapainike näkyy Lisää ostoskoriin ‑painikkeen vieressä tai alapuolella teemasi ja asiakkaan laitteen mukaan. Dynaamisia kassapainikkeita on kahdenlaisia:

• Tuotemerkittömissä painikkeissa näkyy Osta nyt ‑teksti. Klikatessaan merkitöntä Osta nyt ‑painiketta asiakas ohittaa ostoskorin ja siirtyy kassalle.

Liikemerkitön dynaaminen kassapainike Osta nyt -tekstillä

• Tuotemerkillisissä painikkeissa on kolmannen osapuolen nopeutettujen maksutapojen logo. Jos asiakas klikkaa kolmannen osapuolen nopeutetun maksun tuotemerkillistä painiketta (esim. Apple Pay), hän siirtyy kyseisen maksutavan kassasivulle, jolla hänen tietonsa ovat valmiiksi täytettyinä. Lisätietoja nopeutetuista maksuista. Seuraavat kolmannen osapuolen nopeutetut maksutavat ovat käytettävissä:

Jokainen maksutapa edellyttää tiettyjen edellytysten täyttymistä, ennen kuin se näkyy tuotemerkillisenä painikkeena.

Asiakkaille näkyvän dynaamisen kassapainikkeen tyyppi riippuu seuraavista tekijöistä:

• kaupan maksuasetukset
  • onko Shop Promise aktiivinen, jolloin Shop Pay on etusijalla muihin kassoihin nähden
  • asiakkaan käyttämä selain
  • asiakkaan käyttämä laite
  • asiakkaan henkilökohtainen maksuhistoria

Jos käytät lahjakortteja tai alennuskoodeja kaupassasi, asiakkaat voivat edelleen kirjoittaa koodit kassalla.

Yhteensopivuus

Joissakin tapauksissa dynaamiset kassapainikkeet eivät välttämättä sovi verkkokauppaasi. Ennen kuin käytät dynaamisia kassapainikkeita verkkokaupassasi, tarkasta niiden yhteensopivuus seuraavien ominaisuuksien kanssa:

Sovellukset

Dynaamiset kassapainikkeet saattavat olla ristiriidassa tiettyjen sovellusten kanssa.

Jos käytät jotakin seuraavista sovelluksista, dynaamiset kassapainikkeet eivät välttämättä ole yhteensopivia verkkokaupan kanssa:

• Valuuttamuuntimet
  • Sovellukset, jotka toimivat vuorovaikutuksessa ostoskorin kanssa
  • Sovellukset, jotka siirtävät asiakkaat ulkoiseen kassalle maksuun

Ostoskorin määritteet

Dynaamiset kassapainikkeet eivät tue ostoskorin ominaisuuksia. Ostoskorin määritteet ovat mukautettuja lomakekenttiä, joiden avulla voit ostoskorisivulla kerätä lisätietoa asiakkailta.

Esimerkkejä ostoskorin määritteistä ovat seuraavat lisäykset ostoskorisivulle:

• Käyttöehdot-valintaruudut
  • Lahjapakkausvaihtoehdot
  • Toimituspäivävalitsimet

Jos käytät ostoskorin määritteitä, dynaamiset kassapainikkeet eivät sovellu verkkokauppaasi.

Tuotteet, maksuasetukset ja painikkeen teksti

Ennen kuin käytät dynaamisia kassapainikkeita verkkokaupassasi, huomioi seuraavat tiedot:

• Dynaamisia kassapainikkeita voidaan käyttää vain yhden tuoteversion ostamiseen. Jos tuotesivulla kuitenkin näkyy määrän valitsin, asiakkaat voivat ostaa useamman kuin yhden kappaleen kyseistä tuotetta. Asiakas voi käyttää dynaamista kassapainiketta esimerkiksi ostaessaan kolme sinistä paistovuokaa mutta ei ostaessaan yhden sinisen ja yhden violetin paistovuoan. Jos verkkokauppasi ei vastaanota useita tilauksia samantyyppisestä tuotteesta, dynaamiset kassapainikkeet eivät välttämättä edistä myyntiäsi.
  • Jos kaupan maksuasetuksissa ei ole aktivoitu kolmannen osapuolen nopeutettua maksutapaa, dynaaminen kassapainike, jossa ei ole tuotemerkkiä, on ainoa kaupassa näkyvä painikeversio.
  • Dynaamisen kassapainikkeen tuotemerkittömässä versiossa näkyy Osta nyt ‑teksti. Jos myös Lisää ostoskoriin ‑painikkeessa on Osta nyt tai muu mukautettu teksti, asiakkaat saattavat hämmentyä.

Teeman päivittäminen, jos haluat käyttää dynaamisia kassapainikkeita

Dynaamiset kassapainikkeet ovat käytettävissä Shopify Theme Storen kaikkien teemojen nykyisissä versioissa. Jos käytät teeman vanhempaa versiota, voit päivittää teemasi tukemaan dynaamisia kassapainikkeita. Jos et halua päivittää teemaasi, voit muokata teeman koodia.

Dynaamisten kassapainikkeiden näyttäminen tuotesivuilla

Vaiheet:

Dynaamisten kassapainikkeiden näyttäminen Esittelyssä olevat tuotteet -osiossa

Useimmissa teemoissa on asetus, jonka avulla voit käyttää dynaamisia kassapainikkeita Esittelyssä olevat tuotteet -osiossa.

Vaiheet:

Dynaamisten kassapainikkeiden piilottaminen tuotesivuilta

Voit piilottaa kaikki tuotesivujesi dynaamiset kassapainikkeet, mutta tiettyjä dynaamisia kassapainikkeita et voi piilottaa.

Vaiheet:

Dynaamisten kassapainikkeiden piilottaminen Esittelyssä olevat tuotteet -osiosta

Voit piilottaa kaikki dynaamiset kassapainikkeet, jotka ovat esiteltyjen tuotteiden osiossa, mutta et voi piilottaa tiettyjä dynaamisia kassapainikkeita.

Vaiheet:

Dynaamisten kassapainikkeiden testaaminen teemassa

Koska teemassasi näkyvät dynaamiset kassapainikkeet riippuvat useista tekijöistä, voit tehdä testin tarkistaaksesi kaikki yhdistelmät. Ennen kuin testaat teemasi dynaamisia kassapainikkeita, varmista, että painikkeet näkyvät.

Vaiheet:

Dynaamisten kassapainikkeiden näyttäminen joillekin tuotteille, mutta ei kaikille

Jos haluat näyttää dynaamiset kassapainikkeet joillekin tuotteille, mutta et kaikille, voit luoda vaihtoehtoisen mallin. Vaihtoehtoinen malli on teemakoodimallin kaksoiskappale, jota voit muokata muuttamatta alkuperäistä teemaa. Käyttämällä vaihtoehtoista tuotemallia voit näyttää dynaamiset kassapainikkeet tuotteille, joissa käytetään yhtä mallia, ja piilottaa ne tuotteista, joissa käytetään toista.

Katso ohjeet vaihtoehtoisen tuotemallin luontia varten sivulta Uuden mallin luominen.

Kun olet luonut vaihtoehtoisen tuotemallin ja liittänyt sen tuotteeseen, voit näyttää tai piilottaa dynaamiset kassapainikkeet tälle tuotteelle.