Tuotteiden hintojen piilottaminen

Voit piilottaa kaikki tuotehinnat ja näyttää ne myöhemmin uudelleen muokkaamalla valuuttamuotojasi.

1. Tarkista, että olet Yleiset-osassa tai klikkaa Yleiset, jos et vielä ole siellä.

2. klikkaa Kaupan valuutta -osiossa Muuta muotoilua.

3. Sisällytä kaksi ensimmäistä muotoilua span-elementtiin niin, että luokka on hidden. Älä käytä lainausmerkkejä. Alla on esimerkki USD-valuuttaa käyttävän kaupan HTML valuutalla ‑muodosta.

<span class=hidden>${{ amount }} USD</span>

Alla on HTML ilman valuuttaa ‑muoto:

<span class=hidden>${{ amount }}</span>

Tämän pitäisi piilottaa kaikki kauppapaikkasi hinnat. Jos hinnat ovat edelleen näkyvissä, sinun täytyy lisätä koodi teemasi tyylitaulukon alaosaan. Jatka seuraavien vaiheiden mukaisesti.

1. Klikkaa Sisällöt-hakemistossa theme.scss.liquid-tiedostoa avataksesi sen.

Tyylitaulukon nimi voi vaihdella teeman mukaan, joten jos et löydä theme.scss.liquid-tiedostoa, etsi jokin seuraavista:

- style.scss.liquid - styles.scss.liquid - theme.css.liquid - timber.scss.liquid

1. Lisää tiedoston loppuun seuraava koodi:
.hidden {
  display: none;
}
  1. Napauta Tallenna.

Kun olet taas valmis näyttämään hinnat, vaihda kaupan valuutta mihin tahansa toiseen valuuttaan ja muuta se sitten takaisin omaan valuuttaasi. Tämä palauttaa asetuksesi kauppasi valuutan oletusrahamuotoihin ja näyttää hinnat jälleen kauppapaikassasi.

Valmiina aloittamaan myynti Shopifyssa?