Tuotteiden hintojen piilottaminen

Voit piilottaa kaikki tuotteen hinnat ja näyttää ne myöhemmin uudelleen muokkaamalla valuuttamuotojasi.

Vaiheet:

Tämän pitäisi piilottaa kaikki myyntipaikkasi hinnat. Jos hinnat ovat edelleen näkyvissä, sinun täytyy lisätä koodi teemasi tyylitaulukon alaosaan. Jatka seuraavien vaiheiden mukaisesti.

Kun olet taas valmis näyttämään hinnat, vaihda kaupan valuutta mihin tahansa toiseen valuuttaan ja muuta se sitten takaisin omaan valuuttaasi. Tämä palauttaa asetuksesi kauppasi valuutan oletusrahamuotoihin ja näyttää hinnat jälleen kauppapaikassasi.