Ulkoisten linkkien avaaminen uudella välilehdellä

Voit lisätä teemaasi koodia, jolla ulkoiset linkit avautuvat verkkokaupassasi selaimen uudella välilehdellä. Tämä voi olla hyödyllistä, koska näin asiakkaita ei siirretä pois verkkokaupastasi. Ulkoiset linkit ovat URL-osoitteita, jotka ohjaavat asiakkaat eri verkkosivustoille (esim. sosiaalisen median kuvakkeisiin sisältyvät linkit).

Koodin lisääminen teemasi JavaScript-tiedostoon

Jos haluat, että ulkoiset linkit avataan uudella selaimen välilehdellä, sinun on muokattava teemasi JavaScript-tiedostoa.