Verkkokaupan salasanasuojaus

Voit rajoittaa asiakkaan pääsyä verkkokauppaasi ottamalla käyttöön salasanasivun. Salasanasivu on kohdesivu, joka lisää verkkokauppaasi salasanasuojauksen. Voit luoda salasanan ja antaa sen asiakkaille, joiden haluat käyvän kaupassasi.

Hakukoneet löytyvät vain kaupan salasanasivulla. Muut sivut, kuten Tuotesivut, piilotetaan, eivätkä hakukoneet Näytä näitä sivuja hakutuloksissa.

Lisää verkkokauppaan salasanasuojaus

Voit lisätä verkkokauppaan salasanasuojauksen.

Toimi näin:

1. Valitse Shopifyn admin-sivulta Verkkokauppa > Asetukset.

2. Siirry Salasanasuojaus-kohtaan ja valitse Ota salasana käyttöön.

3. Kirjoita Salasana-kohtaan salasana, jonka annat niille asiakkaille, joiden haluat käyvän verkkokaupassa. Älä käytä samaa salasanaa, jota käytät kirjautuaksesi hallintaan.

4. Kirjoita Viesti vierailijoille -kohtaan viesti, jonka haluat näyttää salasanasivulla. Jos et halua näyttää viestiä, jätä tämä kenttä tyhjäksi.

5. Napauta Tallenna.

Poista salasanasuojaus verkkokaupasta

Jos poistat salasanasuojauksen, kuka tahansa voi vierailla verkkokaupassa.

Voit poistaa salasanasuojauksen kaupasta vasta sen jälkeen, kun olet valinnut hinnoittelusopimuksen. Jos valitset sopimuksen ilmaisen kokeilun aikana, sinulta ei veloiteta tilausmaksuja, ennen kuin ilmainen kokeilusi päättyy.

Toimi näin:

1. Valitse Shopifyn admin-sivulta Verkkokauppa > Asetukset.

2. Siirry Salasanasuojaus-kohtaan.

3. Poista valinta Ota salasana käyttöön.

4. Napauta Tallenna.

Muokkaa salasanasivun asetuksia

Voit muokata salasanasivulla näkyvää sisältöä, kuten tekstiä, värejä ja typografiaa.

Toimi näin:

1. Valitse Salasanasivu. Jos valikossa ei ole Salasanasivu-vaihtoehtoa, sinun täytyy lisätä salasanasuojaus verkkokauppaan.

2. Voit muokata salasanasivun osia seuraavasti:

1. Klikkaa osaa, jota haluat muokata. Useimmissa teemoissa on ylätunniste-, sisältö- ja alatunnisteosat.
    2. Tee muutoksia osan asetuksiin.
    3. Napauta Tallenna.
  3. Voit muokata teemasi asetuksia, kuten typografiaa, väriä, sosiaalisia asetuksia ja favicon-asetuksia, salasanasivusi mukauttamiseksi. Näitä asetuksia sovelletaan myös muuhun teemaasi. Voit muokata teemasi asetuksia seuraavasti:

1. Napauta teeman asetuksia.
    2. Napauta sovellusluokkaa, jota haluat muokata.
    3. Tee muutoksia teeman asetuksiin.
    4. Napauta Tallenna.

Piilota alatunniste salasanasivulla

Voit piilottaa alatunnisteosan salasanasivulla.

Toimi näin:

1. Valitse Shopifyn admin-sivulta Verkkokauppa > Asetukset.

2. Siirry Salasanasuojaus-kohtaan. Liitä Viesti vierailijoille -kohtaan seuraava koodi:

<style>footer { display: none; }</style>

Voit liittää tämän koodin olemassa olevan sisällön ylä- tai alapuolelle.

1. Napauta Tallenna.

Piilota kaupan nimi salasanasivulla

Voit piilottaa kaupan nimen salasanasivulla.

Toimi näin:

1. Valitse Shopifyn admin-sivulta Verkkokauppa > Asetukset.

2. Siirry Salasanasuojaus-kohtaan. Liitä Viesti vierailijoille -kohtaan seuraava koodi:

<style>h1 { display: none; }</style>

Voit liittää tämän koodin olemassa olevan sisällön ylä- tai alapuolelle.

1. Napauta Tallenna.

Salasanasivusi teemakoodin muokkaaminen

Jos haluat tehdä mukautuksia, joita ei ole saatavilla teeman asetuksissa, voit muokata salasanasivun teeman koodia.

Toimi näin:

1. klikkaa Templates-hakemistossa password.liquid.

2. Mallissa password.liquid näet Liquid-tagit, jotka sisältävät salasanasivun muodostavat osat. Teemasi saattaa sisältää seuraavat Liquid-tagit:

Liquid {% section 'password-header' %} Liquid {% section 'password-content' %} Liquid {% section 'password-footer' %}

3. Voit muuttaa minkä tahansa yllä olevan osan sisältöä napauttamalla Sections-hakemistossa jotain seuraavista tiedostoista:

- password-header.liquid - password-content.liquid - password-footer.liquid

1. Muokkaa koodia tarpeidesi mukaan.

2. Napauta Tallenna.

Tiedosto password.liquid hakemistossa Templates on sisällytetty teemaan Liquid-tagilla {{ content_for_layout }}, joka löytyy salasanasivun asettelutiedostosta. Jos haluat tehdä muutoksia salasanasivun asettelutiedostoon, klikkaa tiedostonimeä password.liquid hakemistossa Layout.

Lisätietoja password.liquid-mallista on kohdassa password.liquid.