Boundless-mukautukset

Jokainen maksullinen Shopify-tili saa Shopify-tuesta 60 minuuttia ilmaista suunnitteluaikaa. Tätä suunnitteluaikaa voidaan käyttää tiettyjen ominaisuuksien lisäämiseen teemaan, mikä voi auttaa kauppaasi myymään.

Shopify-tuki voi tehdä seuraavia mukautuksia sivulle Boundless. Tarkista kunkin tuetun mukautuksen kuvaus ja selvitä, mistä voi olla hyötyä yrityksellesi.

Kokoelman nimen näyttäminen aina

Suunnitteluaika: 15 minuuttia

Oletusarvoisesti kokoelmien nimet näkyvät suurilla näytöillä asiakkaille vain, kun asiakas vie hiiren osoittimen kokoelmakortin päälle.

Tämä mukautus näyttää kokoelmien nimet näytön koosta riippumatta ja poistaa hiiritehosteen.

Vältä tätä mukautusta kaupoissa, joissa kuvat ja brändäys näyttävät parhailta siistinä galleriana, kun niitä katsellaan suuremmilla näytöillä.

Tuotenimien ja hintojen näyttäminen kokoelmissa aina

Suunnitteluaika: 15 minuuttia

Oletusarvoisesti kokoelmasivuilla tuotteen nimi ja hinta näkyvät suuremmilla näytöllä vain, kun asiakas vie hiiren osoittimen tuotekortin päälle.

Tämä mukautus siirtää nimen ja hinnan esittelykuvan alapuolelle ja poistaa hiiritehosteen.

Vältä tätä mukautusta kaupoissa, joissa kuvat ja brändäys näyttävät parhailta siistinä galleriana, kun niitä katsellaan suuremmilla näytöillä.

Asiakastilin kuvakkeen lisääminen

Suunnitteluaika: 15 minuuttia

Oletusarvoisesti asiakastilin linkki näkyy sivupalkin alaosassa.

Tämä mukautus lisää ylätunnisteeseen tilikuvakkeen, joka ohjaa asiakkaan omalle tilille tai kirjautumissivulle riippuen siitä, onko asiakas kirjautunut sisään.

Tämä muokkaus sopii hyvin kaupoille, joilla on kanta-asiakasohjelmia tai joissa asiakastilejä käytetään paljon tai niiden käyttöä suositellaan, koska se helpottaa asiakkaiden siirtymistä omiin tilitietoihinsa.

Pudotusvalikon tyyli, kun ylätason valikkokohtaa klikataan

Suunnitteluaika: 15 minuuttia

Oletusarvoisesti pudotusvalikot avautuvat tai sulkeutuvat vain ylätason valikkokohdassa olevaa +-merkkiä klikkaamalla.

Tämä mukautus avaa pudotusvalikon, kun joko ylätason linkkiä tai plus-merkkiä klikataan.

Tämä mukautus toimii hyvin, jos haluat, että valikko aukeaa suurempaa aluetta klikkaamalla, ja jos kaupassa ei ole ylätason valikkokohtia, jotka sisältävät tärkeitä linkkejä.

Vältä tätä mukautusta kaupoissa, jotka on suunniteltu käyttämään ylätason linkkejä sivuston navigoinnissa.

Logon ja navigoinnin siirtäminen diaesityksen yläpuolelle

Suunnitteluaika: 30 minuuttia

Oletusarvoisesti diaesitys näkyy ylätunnisteen sisällön, kuten logon, navigoinnin ja ilmoituspalkin takana.

Tämä mukautus siirtää ylätunnisteen sisällön diaesityksen yläpuolelle.

Tämä mukautus sopii kaupoille, joissa on ylätunnisteessa linkkejä ja tietoja, jotka on oltava helposti asiakkaiden luettavissa.

Tuotesivun kuvien koon pienentäminen

Suunnitteluaika: 15 minuuttia

Jotkin tuotekuvat voivat oletusarvoisesti viedä koko tuotesivun näytön, jolloin asiakkaan on vieritettävä sivua löytääkseen tärkeitä sivun osia, kuten versionvalitsimen tai Lisää ostoskoriin -painikkeen.

Tämä mukautus pienentää tuotekuvien kokoa puoleen, minkä ansiosta tuotesivulla näkyy enemmän sisältöä ilman vierittämistä.

Tämä mukautus sopii hyvin kaupoille, jotka haluavat korostaa tuotetietoja tuotekuvien sijaan.

Vältä tätä mukautusta kaupoissa, joissa tärkeintä on tuotekuvien näyttäminen yksityiskohtaisesti.