Debut

Debut on moneen muuntuva teema, joka soveltuu kaikkiin kauppoihin varaston koosta riippumatta. Debut-teeman avulla voit nopeasti määrittää kaupan ja aloittaa myynnin. Debut näyttää viimeistellyltä, vaikka et mukauttaisi teemaa lainkaan.

Esimerkki Debut-teemaa käyttävästä verkkokaupasta

Debut on ihanteellinen valinta, jos haluat tehdä seuraavaa:

• aloittaa myynnin heti, ilman että sinun täytyy muokata teemaa runsaasti
  • varmistaa, että kauppasi näyttää hyvältä tablettitietokoneilla ja älypuhelimilla

Muokkaa kohdetta Debut

Voit valmistella Debut-teemaa verkkokauppaasi varten mukauttamalla sen osioita ja teeman asetuksia. Osiot ovat sisällön osia, jotka määrittelevät verkkokaupan eri sivujen pohjan. Teeman asetuksilla ohjataan kauppasi fontteja, värejä, sosiaalisen median linkkejä ja kassan ulkoasua.

Katso teeman Debut osioiden ja teeman asetusten mukautuksen työvaiheet, jotta voit määrittää teeman yrityksesi tarpeiden mukaan.

Tässä osiossa

Valmiina aloittamaan myymisen Shopifyssa?