Debutin mukautukset

Jokainen maksullinen Shopify-tili saa Shopify-tuesta 60 minuuttia ilmaista suunnitteluaikaa. Tätä suunnitteluaikaa voidaan käyttää tiettyjen ominaisuuksien lisäämiseen teemaan, mikä voi auttaa kauppaasi myymään.

Shopify-tuki voi tehdä seuraavia mukautuksia sivulle Debut. Tarkista kunkin tuetun mukautuksen kuvaus ja selvitä, mistä voi olla hyötyä yrityksellesi.

Säästömerkin lisääminen tuotekortteihin

Suunnitteluaika: 15 minuuttia

Kun tuotteelle on valittu vertailuhinta, alennus näytetään asiakkaalle oletusarvoisesti siten, että hinta ja vertailuhinta ovat vierekkäin tuotekortissa.

Tämä mukautus lisää tuotekortteihin säästömerkin, joka voidaan näyttää rahasummana tai prosenttiosuutena. Säästömerkki näkyy tuotekorteissa, joissa vertailuhinta ylittää tuotteen myyntihinnan.

Tämä mukautus toimii hyvin kaupoissa, jotka haluavat korostaa alennettuja tuotteita kokoelmasivuilla.

Sivunumeroiden linkkien näyttäminen sivunumerointiasetuksissa

Suunnitteluaika: 15 minuuttia

Oletusarvoisesti sivunumeroita (kuten kokoelmasivujen alaosassa olevia sivunumeroita, kun kaikkia tuotteita ei näytetä yhdellä sivulla) ei voi klikata, ja asiakkaiden on navigoitava sivujen välillä yksi kerrallaan klikkaamalla Seuraava- ja Takaisin-nuolia.

Tämä mukautus näyttää kaikki sivunumerot klikattavina linkkeinä, jolloin asiakkaat voivat siirtyä tietyille sivuille.

Tämä mukautus toimii hyvin kaupoissa, joilla on suuria kokoelmia ja useita sivuja, koska sen avulla asiakkaat voivat navigoida helpommin haluamalleen sivulle.

Sitä tulee välttää kaupoissa, joilla on pieniä kokoelmia tai vähän tuotteita, ja joilla on korkeintaan yksi tai kaksi kokoelmasivua.

Tietyn valikkokohdan värin muuttaminen

Suunnitteluaika: 15 minuuttia

Valikon värimalliin tehdyt muutokset vaikuttavat oletusarvoisesti kaikkiin valikkokohtiin.

Tämä mukautus muuttaa vain yhden valikkokohdan väriä eikä vaikuta muihin kohtiin.

Tämä mukautus toimii hyvin kaupoissa, jotka haluavat kiinnittää huomiota tiettyyn valikon linkkiin, kuten alennuskokoelman linkkiin.

Säästetyn summan ja prosenttiosuuden lisääminen tuotesivuille

Suunnitteluaika: 15 minuuttia

Kun tuotteelle on valittu vertailuhinta, alennus näytetään asiakkaalle oletusarvoisesti siten, että hinta ja vertailuhinta ovat vierekkäin tuotekortissa.

Tämä mukautus lisää säästetyn summan ja prosenttiosuuden tuotesivulla valitulle kohteelle. Säästöt näkyvät vain, jos vertailuhinta ylittää myyntihinnan.

Tämä mukautus toimii hyvin kaupoissa, jotka haluavat korostaa tiettyjä alennuksia, jotka asiakkaat saavat myyntihintaan.