Expressin teema-asetukset

Teeman asetuksilla voit mukauttaa verkkokaupan värejä ja typografiaa. Voit myös määrittää linkkejä sosiaalisen median tileihin, muokata ostoskorin asetuksia ja lisätä favicon-kuvakkeen.

Värit

Voit valita värit verkkokauppasi eri osia varten.

Mukauta väriasetuksiasi

1. Klikkaa Teeman asetukset.
  2. Klikkaa Värit.
  3. Klikkaa muutettavan sisältötyypin väriruutua avataksesi värivalitsimen. Äskettäin valittu ‑kohdassa näet värit, jotka olet äskettäin valinnut teemaan. Tällä hetkellä käytössä ‑kohta näyttää värit, joita käytät tällä hetkellä teeman muissa osissa.

Jos haluat asettaa tietyn HEX-värikoodin, syötä väri klikkaamalla tekstikenttää.

Jos haluat asettaa värin läpinäkyväksi, poista HEX-koodin arvo tekstikentästä.

4. Napauta Tallenna.

Typografia

Voit määrittää verkkokaupassasi olevan tekstin fonttityylin ja -koon. Voit valita järjestelmän fontin tai mukautetun fontin.

On suositeltavaa, että käytät kaupassa järjestelmän fonttia. Järjestelmän fonttien käyttäminen estää uusien fonttien lataamisen asiakkaan tietokoneelle, mikä voi heikentää kaupan latausnopeutta. Asiakkaan tietokoneella näkyvä fontti riippuu asiakkaan käyttöjärjestelmästä. Lisätietoja järjestelmän fonteista.

Muokkaa typografia-asetuksia

1. Klikkaa Teeman asetukset.

2. Klikkaa Typografia.

3. Käytä fontinvalitsinta napsauttamalla kunkin tekstityypin kohdalla Muuta.

4. Selaa fontteja käyttämällä hakukenttää tai napauttamalla Lataa lisää.

Katso kaikki käytettävissä olevat fontit Shopifyn fonttikirjastosta.

5. Klikkaa sen fontin nimeä, jota haluat käyttää.

6. Jos haluat vaihtaa fontin tyyliä, klikkaa nykyisen fonttityylin nimeä ja valitse sitten pudotusvalikosta uusi fonttityyli.

7. Klikkaa Valitse.

8. Napauta Tallenna.

Tyyli

Tyyliluokan asetuksilla voi tehdä muutoksia useisiin teemasi sivuihin ja osioihin. Voit muuttaa seuraavia asetuksia:

• Näytä tuotesivut peittokuvana: valitse, ohjataanko käyttäjät uudelle sivulle vai näytetäänkö tuotesivu peittokuvana etusivulla.

Jos näytät tuotesivun peittokuvana, et voi näyttää noudon saatavuutta.

• Reunan tyyli: valitse, käytetäänkö teemasi elementeissä, kuten painikkeissa, tunnuksissa ja korteissa, teräviä vai pyöristettyjä kulmia. (Versio 1.11.0+)

Veto-ostoskori

Express-teema sisältää veto-ostoskorin, jonka avulla asiakkaat voivat nopeasti tarkastella ostoskorinsa sisältöä ja jatkaa sitten ostosten tekemistä.

Express-teemassa voit antaa asiakkaille mahdollisuuden kirjoittaa tilaukseensa ohjeita. Tätä varten sinun täytyy ottaa tilauksen kommentit käyttöön veto-ostoskorissa.

Säädä verkkokauppasi asetuksia

1. Napauta teeman asetuksia.
  2. Valitse Veto-ostoskori.
  3. Ostoskorin asetusten säätäminen: - Jos haluat ottaa veto-ostoskorin käyttöön, valitse Näytä veto-ostoskori.

• Jos haluat ottaa tilauskommentit käyttöön, valitse Näytä tilauskommentti.
  4. Napauta Tallenna.

Sosiaalinen media

Voit lisätä tuotteisiin ja blogijulkaisuihin sosiaalisen median jakamispainikkeita, ja voit myös lisätä linkkejä sosiaalisen median tileillesi.

Mukauta sosiaalisen median asetuksia

1. Klikkaa Teeman asetukset.

2. Klikkaa Sosiaalinen media.

3. Jos haluat ladata some-jakamiskuvan, klikkaa Some-jakamiskuva-kohdassa Valitse kuva tai Tutustu ilmaisiin kuviin.

4. Jos haluat lisätä tuotteisiin ja blogijulkaisuihin sosiaalisen median jakamispainikkeita, valitse jokin seuraavista tai kaikki seuraavat vaihtoehdot:

- Jaa Facebookissa - Twiittaa Twitterissä - Pinnaa Pinterestissä (ei voi käyttää blogijulkaisujen jakamiseen)

1. Jos haluat lisätä linkkiä sosiaalisen median tileihin, syötä tilien väliset suhteet tileihin kohdassa tilit. Syötä täydelliset tai https://instagram.com/shopify https://twitter.com/shopify.

1. Jos haluat muuttaa jakamispainikkeiden tyyliä, valitse painikkeen tyyli -valikosta kokonaan brändätty tai vain logo.
  2. Napauta Tallenna.

Favicon

Voit lisätä suosikkikuvakkeen eli favicon-kuvakkeen, joka tukee verkkokauppasi brändin luomista. Favicon-kuvake näkyy seuraavissa paikoissa:

• verkkoselaimen välilehti
  • verkkoselaimen historia
  • työpöydällä olevat kuvakkeet
  • verkkokaupan nimen vieressä, kun siitä on tuotettu kirjanmerkki

Lisätietoja faviconeista eli suosikkikuvakkeista.

Mukauta favicon-kuvaketta

1. Napauta teeman asetuksia.
  2. Napauta favicon.
  3. Napauta Faviconin kuvan alueessa Valitse kuvaja tee jokin seuraavista: - Jos haluat valita kuvan, jonka olet jo lähettänyt Shopify-ylläpitäjään, napauta Kirjasto -välilehteä.

• Voit valita kuvan paikallisesta tietokoneesta klikkaamalla ensin Kirjasto-välilehteä ja sitten Lataa.
  4. Vaihtoehtoisen tekstin lisääminen Faviconin kuvaan:

1. Napauta Muokkaa.
    2. Kirjoita Muokkaa kuvaa -ikkunassa lyhyt kuvan kuvaus.
    3. Napauta Tallenna.
  5. Napauta Tallenna.

Maksu kassalla

Tässä osassa voit mukauttaa kaupan kassalle maksun. Lisätietoja kaupan kassasivulta on Shopify Checkout -paneelissa.

Teeman tyyli

Monissa teemoissa on useampi kuin yksi tyyli. Teeman tyylit ohjaavat teemaan oletusasetuksia. Kun palautat teemasi tyylin, Kaikki teeman asetuksiin tekemäsi muutokset menetetään. Et menetä sisältöä, kuten tekstiä ja kuvia.

Voit esikatsella vaihtoehtoisen tyylin Express varten Shopify Theme Store-kaupassa.

1. Klikkaa Teeman asetukset.

2. Klikkaa Teeman tyyli.

3. Valitse haluamasi teematyyli.

4. Klikkaa Muuta tyyliä.

5. Napauta Tallenna.

Valmiina aloittamaan myynti Shopifyssa?