Minimal-mukautukset

Jokainen maksullinen Shopify-tili saa Shopify-tuesta 60 minuuttia ilmaista suunnitteluaikaa. Tätä suunnitteluaikaa voidaan käyttää tiettyjen ominaisuuksien lisäämiseen teemaan, mikä voi auttaa kauppaasi myymään.

Shopify-tuki voi tehdä seuraavia mukautuksia sivulle Minimal. Tarkista kunkin tuetun mukautuksen kuvaus ja selvitä, mistä voi olla hyötyä yrityksellesi.

Lisää karusellin liukusäädin tuotteiden pikkukuvakekuviin

Suunnitteluaika: 30 minuuttia

Kaikki tuotekuvat näkyvät oletusarvoisesti tuotesivulla.

Tämä mukautus lisää kuvan pikkukuvan liukusäätimen, jonka avulla käyttäjät voivat selata pikkukuvia ryhmissä sen sijaan, että ne näkyisivät sivulla samanaikaisesti.

Tämä mukautus toimii hyvin kaupoissa, joissa on paljon kuvia, joilla on samanlainen sommittelu.

Vältä tämän mukautuksen käyttöä kaupoissa, joissa on vain pieni määrä tuotekuvia, tai jos versiokuvissa on lisätietoja tuotteista, kuten se, että tuote näkyy eri kulmista.

Säästetyn summan ja prosenttiosuuden lisääminen tuotesivuille

Suunnitteluaika: 30 minuuttia

Oletusarvoisesti kun tuotteilla on nykyistä hintaa korkeampi vertailuhinta, mikä ilmaisee, että tuote on alennuksessa, alennus osoitetaan asiakkaalle siten, että hinta ja vertailuhinta näytetään vierekkäin tuotekortilla.

Tämä mukautus lisää tuotekorttiin valitusta versiosta säästetyn summan ja prosenttiosuuden. Säästöt näytetään vain, jos vertailuhinta on myyntihintaa korkeampi.

Tämä mukautus sopii hyvin kauppiaille, jotka haluavat korostaa tarkkaa alennusta, jonka asiakas saa, kun versio on alennuksessa.

Koko diaesityksen muuttaminen klikattavaksi

Suunnitteluaika: 15 minuuttia

Oletusarvoisesti asiakkaan täytyy klikata diaesityksessä olevaa painiketta, jotta hänet siirretään tiettyyn linkkiin.

Tämän mukautuksen avulla asiakkaat voivat siirtyä painikkeen linkkiin klikkaamalla mitä tahansa kohtaa diaesityksessä. Painike poistetaan diaesitysosiosta.

Tätä mukautusta tulisi välttää kaupoissa, joissa toimintokutsupainikkeiden linkit ohjaavat tärkeisiin tietoihin, jotta asiakkaiden on helpompi tunnistaa, mitä heidän pitää klikata.

Tilauskommenttikentän täyttämisen edellyttäminen asiakkaalta

Suunnitteluaika: 15 minuuttia

Oletusarvoisesti Tilauskommentti-kenttä on valinnainen kenttä, jonka asiakkaat voivat halutessaan täyttää.

Tämä mukautus tekee Tilauskommentti-kentästä pakollisen kentän, kun asiakas haluaa maksaa kassalla.

Tätä mukautusta tulee välttää kaupoissa, joissa asiakkaiden antamat tilausta koskevat lisätiedot eivät ole välttämättömiä, jotta asiakkaan oston suorittamista ei rajoitettaisi tarpeettomasti.