Vinkkejä Minimal-teeman käyttöön

Tässä artikkelissa hahmotellaan hyödyllisiä vinkkejä ja parhaita käytäntöjä, jotka auttavat sinua määrittämään Minimal-teeman verkkokauppaasi varten.

Kuviin liittyviä vinkkejä

Seuraavassa on muutamia vinkkejä, joiden avulla kuvat näytetään minimaalisella.

Tuotekuvat

Korkeamman resoluution valokuvat näyttävät Minimal-teemassa viimeistellyiltä ja ammattimaisemmilta, joten suosittelemme, että pyrit käyttämään vähintään 1024 x 1024 pikselin kuvia. Kuvien koko voi olla jopa 2048 x 2048 pikseliä.

Erittäin suuret kuvat ovat erityisen tärkeitä, jos haluat käyttää zoomaustoimintoa.

Kun tuotekuvat näytetään vierekkäin kokoelmasivuilla, ne saattavat olla erikokoisia. Jotta kuvat näkyisivät samankokoisina, sinun on käytettävä samaa leveys-korkeussuhdetta kaikissa lähetettävissä kuvissa, joista tulee tuotteiden esittelykuvia.

Jos tuotesivulla oleva tuotteen pääkuva näyttää liian pieneltä, voit suurentaa sen kokoa säätämällä asettelua.

Lisää tuotesivujen kuvien kokoa

Jos olet lähettänyt korkearesoluutioisia kuvia, mutta tuotesivun päätuotekuva näyttää liian pieneltä, harkitse laajan asettelun käyttöönottoa ja tuotteen pikkukuvan sijainnin muuttamista.

Ota leveä pohja käyttöön

1. Valitse teeman asetukset > asettelu.
  2. Valitse Ota leveä asettelu käyttöön.
  3. Napauta Tallenna.

Tuotteen pikkukuvan sijainnin muuttaminen

1. Valitse Tuotesivut.
  2. Klikkaa Tuotesivut-osaa.
  3. Valitse Tuotteen pikkukuvan sijainti -pudotusvalikosta Pääkuvan alla.
  4. Napauta Tallenna.

Jos haluat lisätä päävalikkoon pudotusvalikkoja, sinun on luotava valikot Navigointi-sivulla.

Tuotteisiin liittyvät vinkit

Voit lisätä tuotteisiisi Alennusmyyntimerkin tai loppuunmyydyn peittokuvan käyttämällä minimaalista.

Lisää tuotteisiin Alennusmyynti-tunnus

Voit lisätä pyöreän myynnin merkin kokoelmasivuilla oleviin tuotteisiin. Jos vertailuhinta on korkeampi kuin tuotteen hinta, tuotemallin tunnus näkyy kokoelmasivuilla.

1. Aseta vertailuhinta , joka on suurempi kuin tuotteen tai tuoteversion hinta.
  2. Siirry Shopify-ylläpitäjässä verkkokaupan > teemoihin.
  3. Klikkaa Minimal-kohdan vieressä Mukauta.
  4. Avaa sivun yläosassa oleva pudotusvalikko.
  5. Valitse Kokoelmasivut.
  6. Klikkaa Kokoelmasivut-osaa.
  7. Ota Show Product Sale Circlekäyttöön.
  8. Napauta Tallenna.

Lisää Loppuunmyyty-peittokuva loppuunmyytyihin tuotteisiin

Jos tuotteen varastomäärä on 0 ja jatkaa myyntiä, kun loppunut varastosta ei ole käytössä, peittokuva näkyy kokoelman sivuilla loppuunmyytyä tuotetta.

1. Valitse Kokoelmasivut.
  2. Klikkaa Kokoelmasivut-osaa.
  3. Ota käyttöön Näytä tuotteen loppuunmyyty-ympyrä.
  4. Napauta Tallenna.

Asetteluvihjeet

Voit ottaa leveän asettelun näyttämään suurempia kuvia, sallia enemmän tekstitilaa ja näyttää tyhjää tilaa (tai tyhjää tilaa) verkkokaupassa, kun sitä katsellaan tietokoneelta.

Ota leveä pohja käyttöön

1. Valitse teeman asetukset > asettelu.
  2. Valitse Ota leveä asettelu käyttöön.
  3. Napauta Tallenna.