Simple-mukautukset

Jokainen maksullinen Shopify-tili saa Shopify-tuesta 60 minuuttia ilmaista suunnitteluaikaa. Tätä suunnitteluaikaa voidaan käyttää tiettyjen ominaisuuksien lisäämiseen teemaan, mikä voi auttaa kauppaasi myymään.

Shopify-tuki voi tehdä seuraavia mukautuksia sivulle Simple. Tarkista kunkin tuetun mukautuksen kuvaus ja selvitä, mistä voi olla hyötyä yrityksellesi.

Bannerikuvan lisääminen ylätunnisteeseen

Suunnitteluaika: 15 minuuttia

Oletusarvoisesti et voi lisätä bannerikuvaa ylätunnisteeseen.

Tämä mukautus lisää ylätunnisteeseen kuvan, joka näkyy logon vieressä ja koko ylätunnisteen leveydellä.

Jos pyydät tätä mukautusta, sinun kannattaa käyttää bannerikuvaa, joka on korkeuttaan leveämpi. Muussa tapauksessa bannerikuva siirtää kaupan pääsisältöä alaspäin näytöllä, mikä voi alentaa konversioastetta.

Tätä mukautusta tulee välttää kaupoissa, jotka jo käyttävät etusivullaan diaesitysosiota tai muuta kuvaosiota tietojen korostamiseen.

Logon tasauksen muuttaminen

Suunnitteluaika: 15 minuuttia

Oletusarvoisesti logo tasataan ylätunnisteessa vasemmalle.

Tämä mukautus tasaa logon keskelle tai oikealle.

Tämä mukautus sopii hyvin kaupoille, joilla on tarkat suunnitteluvaatimukset.

Vältä tätä mukautusta kaupoissa, joissa ei ole keskitettävää logoa edellyttäviä erityisiä brändäysvaatimuksia, koska asiakkaat löytävät helpommin vasemmalle tasatun logon.

Mobiilivalikon kuvakkeen siirtäminen samaan linjaan logon kanssa

Suunnitteluaika: 15 minuuttia

Oletusarvoisesti valikkokuvake näkyy logon alla pienemmillä näytöillä.

Tämä mukautus sijoittaa valikkokuvakkeen uudelleen niin, että se näkyy logon vieressä. Toiminto pienentää myös logon kokoa.

Vältä tätä mukautusta kaupoissa, joiden logo sisältää paljon yksityiskohtia ja on selkeämpi suurempana.

Lisää karusellin liukusäädin tuotteiden pikkukuvakekuviin

Suunnitteluaika: 15 minuuttia

Kaikki tuotekuvat näkyvät oletusarvoisesti tuotesivulla.

Tämä mukautus lisää kuvan pikkukuvan liukusäätimen, jonka avulla käyttäjät voivat selata pikkukuvia ryhmissä sen sijaan, että kaikki pikkukuvat näkyisivät sivulla samanaikaisesti.

Tämä mukautus toimii hyvin kaupoissa, joissa on paljon kuvia, joilla on samanlainen sommittelu.

Vältä tämän mukautuksen käyttöä kaupoissa, joissa on vain pieni määrä tuotekuvia, tai jos versiokuvissa on lisätietoja tuotteista, kuten se, että tuote näkyy eri kulmista.

Tekstin ja painikkeiden näyttäminen kuvan sisällä mobiililaitteen diaesityksessä

Suunnitteluaika: 15 minuuttia

Oletusarvoisesti diaesityksen teksti ja painikkeet näkyvät kuvan alapuolella pienemmillä näytöillä, jotta ne eivät peittäisi kuvaa.

Tämä mukautus siirtää tekstiä ja painikkeita niin, että ne näkyvät kuvan yläpuolella samalla tavalla kuin suuremmilla näytöillä.

Tämä mukautus sopii hyvin kaupoille, jotka käyttävät diaesitysosioita, joissa taustalla näkyvä kuva täydentää viestiä ja toimintokutsupainikkeita.

Vältä tämän mukautuksen käyttöä kaupoissa, jotka käyttävät diaesitystä sellaisen kuvan esittämiseen, jonka sisältöä ei saisi peittää.