Supplyn mukautukset

Jokainen maksullinen Shopify-tili saa Shopify-tuesta 60 minuuttia ilmaista suunnitteluaikaa. Tätä suunnitteluaikaa voidaan käyttää tiettyjen ominaisuuksien lisäämiseen teemaan, mikä voi auttaa kauppaasi myymään.

Shopify-tuki voi tehdä seuraavia mukautuksia sivulle Supply. Tarkista kunkin tuetun mukautuksen kuvaus ja selvitä, mistä voi olla hyötyä yrityksellesi.

Tuotteiden hintahaarukan lisääminen kokoelmasivuille

Suunnitteluaika: 15 minuuttia

Kokoelmasivuilla olevissa tuotteissa näkyy oletusarvoisesti vain edullisimman tuotteesta saatavilla olevan tuoteversion hinta.

Tämä mukautus näyttää tuoteversioiden hintahaarukan halvimmasta kalleimpaan, jotta asiakkaat näkevät koko hintahaarukan ilman, että heidän tarvitsee poistua kokoelmasivulta.

Tämä mukautus sopii hyvin kauppoihin, joissa tuoteversioiden hintahaarukat ovat suuria.

Vältä tätä mukautusta kaupoissa, joissa tuoteversioiden hinnoissa on vain vähän tai ei ollenkaan vaihtelua.

Kuvan näyttäminen alatunnisteessa

Suunnitteluaika: 15 minuuttia

Supplyssa et voi oletusarvoisesti lisätä kuvaa alatunnisteeseen.

Tämä mukautus lisää teemaeditoriin kentän, johon voit ladata alatunnisteessa näytettävän kuvan. Ennen kuin otat yhteyttä tukeen, lataa kuva, jonka haluat lisätä Tiedostot-sivulle.

Tämä mukautus sopii hyvin kauppoihin, joilla on tunnus, joka halutaan näyttää alatunnisteessa.

Ylätunnisteen logon asettaminen samaan linjaan

Suunnitteluaika: 15 minuuttia

Oletusarvoisesti ylätunnisteessa oleva logo näkyy pienemmillä näytöillä valikon ja ostoskori-kuvakkeen alapuolella.

Tämä mukautus siirtää logon ylös muiden ylätunnistekuvakkeiden viereen ja pienentää logon kokoa.

Tätä mukautusta pitäisi välttää kaupoissa, joiden logo näyttää paremmalta suurena. Myös kauppojen, joissa on kanta-asiakasohjelmia tai joissa asiakastilit ovat laajasti käytössä, kannattaa välttää tätä mukautusta, koska mukautus poistaa asiakastilin linkin ylätunnisteesta.

Ilmoituspalkin säätäminen koko pituudelle

Suunnitteluaika: 15 minuuttia

Oletusarvoisesti ilmoituspalkki näkyy ylätunnisteen oikeassa yläkulmassa.

Tämä mukautus leventää ilmoituspalkkia niin, että se venytetään koko sivun leveydelle. Se lisää myös asetuksia palkin taustan ja tekstin värin muuttamista varten.

Tämä mukautus sopii hyvin kaupoille, jotka haluavat kiinnittää asiakkaiden huomion tärkeisiin tietoihin.

Ylätunnisteen muuttaminen paikallaan pysyväksi

Suunnitteluaika: 15 minuuttia

Oletusarvoisesti ylätunniste katoaa, kun asiakas vierittää sivua alaspäin.

Tämä mukautus luo paikallaan pysyvän ylätunnisteen, eli ylätunniste pysyy sivun yläosassa, kun asiakas vierittää sivua alaspäin. Tällä tavoin ylätunnisteen sisältö, kuten haku, ostoskori ja päävalikko ovat aina asiakkaan käytettävissä riippumatta siitä, missä kohdassa sivua hän on.

Tämä mukautus sopii hyvin kauppoihin, joissa ylätunnisteen sisällön halutaan olevan koko ajan näkyvissä, tai joissa on sivuja, joilla tarvitaan runsaasti vierittämistä.

Lisää karusellin liukusäädin tuotteiden pikkukuvakekuviin

Suunnitteluaika: 15 minuuttia

Kaikki tuotekuvat näkyvät oletusarvoisesti tuotesivulla.

Tämä mukautus lisää kuvan pikkukuvan liukusäätimen, jonka avulla käyttäjät voivat selata pikkukuvia ryhmissä sen sijaan, että ne näkyisivät sivulla samanaikaisesti.

Tämä mukautus toimii hyvin kaupoissa, joissa on paljon kuvia, joilla on samanlainen sommittelu.

Vältä tämän mukautuksen käyttöä kaupoissa, joissa on vain pieni määrä tuotekuvia, tai jos versiokuvissa on lisätietoja tuotteista, kuten se, että tuote näkyy eri kulmista.

Tekstin ja painikkeen lisääminen diaesityskuviin

Suunnitteluaika: 15 minuuttia

Oletusarvoisesti diaesitysosioissa näkyy vain kuvia.

Tämä mukautus lisää diaesitysosioon tekstiä ja toimintokutsupainikkeen, jotka mahdollistavat lisäsisällön ja muille sivuille ohjaavien linkkien lisäämisen.

Tämä mukautus sopii hyvin kaupoille, jotka ohjaavat asiakkaitaan sivuston muihin osiin diaesityksen kuvia käyttämällä.

Vältä tämän mukautuksen käyttöä kaupoissa, jotka käyttävät diaesitystä sellaisen kuvan esittämiseen, jonka sisältöä ei saisi peittää.