Venturen teema-asetukset

Teeman asetuksilla voit mukauttaa verkkokaupan värejä ja typografiaa. Voit myös määrittää linkkejä sosiaalisen median tileihin, muokata ostoskorin asetuksia ja lisätä favicon-kuvakkeen.

Värit

Voit valita värit verkkokauppasi eri osia varten.

Mukauta väriasetuksiasi

1. Klikkaa Teeman asetukset.
  2. Klikkaa Värit.
  3. Klikkaa muutettavan sisältötyypin väriruutua avataksesi värivalitsimen. Äskettäin valittu ‑kohdassa näet värit, jotka olet äskettäin valinnut teemaan. Tällä hetkellä käytössä ‑kohta näyttää värit, joita käytät tällä hetkellä teeman muissa osissa.

Jos haluat asettaa tietyn HEX-värikoodin, syötä väri klikkaamalla tekstikenttää.

Jos haluat asettaa värin läpinäkyväksi, poista HEX-koodin arvo tekstikentästä.

4. Napauta Tallenna.

Typografia

Voit määrittää verkkokaupassasi olevan tekstin fonttityylin ja -koon. Voit valita järjestelmän fontin tai mukautetun fontin.

On suositeltavaa, että käytät kaupassa järjestelmän fonttia. Järjestelmän fonttien käyttäminen estää uusien fonttien lataamisen asiakkaan tietokoneelle, mikä voi heikentää kaupan latausnopeutta. Asiakkaan tietokoneella näkyvä fontti riippuu asiakkaan käyttöjärjestelmästä. Lisätietoja järjestelmän fonteista.

Muokkaa typografia-asetuksia

1. Klikkaa Teeman asetukset.

2. Klikkaa Typografia.

3. Käytä fontinvalitsinta napsauttamalla kunkin tekstityypin kohdalla Muuta.

4. Selaa fontteja käyttämällä hakukenttää tai napauttamalla Lataa lisää.

Katso kaikki käytettävissä olevat fontit Shopifyn fonttikirjastosta.

5. Klikkaa sen fontin nimeä, jota haluat käyttää.

6. Jos haluat vaihtaa fontin tyyliä, klikkaa nykyisen fonttityylin nimeä ja valitse sitten pudotusvalikosta uusi fonttityyli.

7. Klikkaa Valitse.

8. Napauta Tallenna.

Kokoelmasivu

Voit muuttaa kokoelman sivuilla näkyviä tietoja sekä kokoelman kuvien tyyliä. Jos haluat nähdä muutokset niiden tekemisen aikana, siirry teemaeditorissa kokoelmasivulle.

1. Napauta teeman asetuksia.
  2. Klikkaa Kokoelmasivu.
  3. Mukauta kokoelmasivua:

- Lisää kuvan ympärille täytettä, joka on samanväristä kuin sisällön tausta valitsemalla Näytä kehykset kuvien ympärillä. - Valitse Näytä tuotteen myyjä, jos haluat näyttää myyjän nimen tuotteen nimen yläpuolelle. Jotta tuotemerkki tai myyjä voidaan näyttää, sinun on lisättävä tuotteelle myyjä.

1. Napauta Tallenna.

Sosiaalinen media

Voit lisätä tuotteisiin ja blogijulkaisuihin sosiaalisen median jakamispainikkeita sekä linkittää sosiaalisen median tileihin. Yhteydet sosiaalisen median tileihin näkyvät verkkokaupan alatunnisteessa , kun sosiaalisen median tilien sisältölohko lisätään.

Säädä sosiaalisen median asetuksia

1. Klikkaa Teeman asetukset.

2. Klikkaa Sosiaalinen media.

3. Jos haluat ladata some-jakamiskuvan, klikkaa Some-jakamiskuva-kohdassa Valitse kuva tai Tutustu ilmaisiin kuviin.

4. Jos haluat lisätä tuotteisiin ja blogijulkaisuihin sosiaalisen median jakamispainikkeita, valitse jokin seuraavista tai kaikki seuraavat vaihtoehdot:

- Jaa Facebookissa - Twiittaa Twitterissä - Pinnaa Pinterestissä (ei voi käyttää blogijulkaisujen jakamiseen)

1. Jos haluat lisätä linkkiä sosiaalisen median tileihin, syötä tilien väliset suhteet tileihin kohdassa tilit. Syötä täydelliset tai https://instagram.com/shopify https://twitter.com/shopify.

2. Napauta Tallenna.

Favicon

Voit lisätä suosikkikuvakkeen eli favicon-kuvakkeen, joka tukee verkkokauppasi brändin luomista. Favicon-kuvake näkyy seuraavissa paikoissa:

• verkkoselaimen välilehti
  • verkkoselaimen historia
  • työpöydällä olevat kuvakkeet
  • verkkokaupan nimen vieressä, kun siitä on tuotettu kirjanmerkki

Lisätietoja faviconeista eli suosikkikuvakkeista.

Mukauta favicon-kuvaketta

1. Napauta teeman asetuksia.
  2. Napauta favicon.
  3. Napauta Faviconin kuvan alueessa Valitse kuvaja tee jokin seuraavista: - Jos haluat valita kuvan, jonka olet jo lähettänyt Shopify-ylläpitäjään, napauta Kirjasto -välilehteä.

• Voit valita kuvan paikallisesta tietokoneesta klikkaamalla ensin Kirjasto-välilehteä ja sitten Lataa.
  4. Vaihtoehtoisen tekstin lisääminen Faviconin kuvaan:

1. Napauta Muokkaa.
    2. Kirjoita Muokkaa kuvaa -ikkunassa lyhyt kuvan kuvaus.
    3. Napauta Tallenna.
  5. Napauta Tallenna.

Maksu kassalla

Tässä osassa voit mukauttaa kaupan kassalle maksun. Lisätietoja kaupan kassasivulta on Shopify Checkout -paneelissa.

Teeman tyyli

Monissa teemoissa on useampi kuin yksi tyyli. Teeman tyylit ohjaavat teemaan oletusasetuksia. Kun palautat teemasi tyylin, Kaikki teeman asetuksiin tekemäsi muutokset menetetään. Et menetä sisältöä, kuten tekstiä ja kuvia.

Voit esikatsella vaihtoehtoisen tyylin Venture varten Shopify Theme Store-kaupassa.

1. Klikkaa Teeman asetukset.

2. Klikkaa Teeman tyyli.

3. Valitse haluamasi teematyyli.

4. Klikkaa Muuta tyyliä.

5. Napauta Tallenna.

Valmiina aloittamaan myynti Shopifyssa?