Online Store 2.0 -teemat

Teema määrittää verkkokauppasi rakenteen, ominaisuudet ja tyylin. Eri teemoilla on erilaisia tyylejä ja asetteluja, ja ne tarjoavat erilaisia kokemuksia asiakkaille. Jos esimerkiksi myyt kylpylätuotteita, todennäköisesti haluat, että verkkokauppa antaa rentouttavan ja ylellisen vaikutelman. Jos puolestaan myyt elektroniikkaa, haluat ehkä tehdä verkkokaupasta energisen ja tyylikkään.

Online Store 2.0 -teemat tarjoavat seuraavia lisäominaisuuksia:

• Osioita kaikilla sivuilla - Mukauta useimpien verkkokauppasi sivujen sisältöä. Luo yksilöllisiä sivuasetteluja lisäämällä, järjestämällä uudelleen tai poistamalla osioita ja lohkoja.
  • Tehostettu sovellustuki - Asenna tai vaihda sovelluksia ilman, että kosketkaan koodiin. Lisää sovellustoimintoja kaikkialle teemaasi sovelluslohkoja ja upotettuja sovelluslohkoja käyttämällä. Voit selata 2.0-verkkokaupan sovelluskokoelmaa löytääksesi sovelluksia, jotka integroituvat saumattomasti verkkokauppaasi.
  • Entistä parempaa sisältöä dynaamisten lähteiden avulla - Lisää dynaamisia, erikoistietoja mihin tahansa teeman asetukseen yhdistämällä asetus dynaamiseen lähteeseen. Dynaaminen lähde voi olla resurssimäärite tai metakentän arvo.
  • Kokoelman suodatus - Asiakkaat voivat suodattaa kaupassasi olevia kokoelmia saatavuuden, hinnan ja muiden tekijöiden mukaan.

Voit tutustua maksuttomiin ja maksullisiin Online Store 2.0 -teemoihin Shopify Theme Storessa.

Voit mukauttaa teeman asetuksia Shopify-hallinnassa käyttämällä teemaeditoria. Jos teemassa ei ole asetusta, jolla voisit tehdä haluamasi muutoksen, voit muokata teeman koodia.

Kun teet teemaan muutoksia tai vaihdat uuteen teemaan, tilin muut osat pysyvät ennallaan. Voit kokeilla teeman erilaisia tyylejä ja asetuksia murehtimatta ylläpidon muusta sisällöstä.