Teemojen mukauttaminen

Kun olet valinnut teeman, joka määrittelee verkkokauppasi peruskäyttötuntuman, voit mukauttaa teeman sopimaan yksilölliseen brändiisi. Teemaeditorin avulla voit mukauttaa teeman sisältöä ja asetuksia Shopify-ylläpitäjästä. Teemaeditori sisältää teeman esikatselun ja sivupalkin tai valikon, joiden avulla voit tehdä muutoksia teemasi asetuksiin tai lisätä, poistaa, muokata tai järjestää uudelleen sisältöä. Saat lisätietoja teemaasi varten käytettävissä olevista osioista ja asetuksista tutustumalla teemasi dokumentaatioon.

Jos teema ei sisällä asetuksia haluamillesi muutoksille ja HTML, CSS ja Liquid ovat sinulle tuttuja, voit muokata teeman koodia.

Ennen kuin mukautat teemaa

Seuraavat tehtävät on hyvä tehdä ennen kuin mukautat teemaa:

• Luo varmuuskopio kopioimalla teema. Tarvittaessa voit nyt helposti hylätä muutokset ja aloittaa uudelleen.
  • Varmista, että ymmärrät, minkä tasoista tukea on käytettävissä.
  • Katso lisätietoja kuvien lataamista koskevista vaatimuksista ja parhaista käytännöistä.