Lisää Yhteystietosivu kauppaasi

Voit lisätä verkkokauppaasi yhteystietosivun, jotta asiakkaat voivat ottaa sinuun yhteyttä ja esittää kysymyksiä tuotteista, käytännöistä tai tilauksista. Kaikissa Shopify-teemoissa on sisäänrakennettu yhteydenottolomake, jonka voit lisätä luomillesi sivuille.

Yhteystietosivun luominen

Voit lisätä yhteydenottolomakkeen luomalla uuden sivun, jossa on page.contact-mallipohja. Jos haluat näyttää yhteydenottolomakkeen yläpuolella tietoja, kuten odotettuja vastausaikoja tai tietoja brändistäsi, voit lisätä tekstiä, kuvia tai videoita rich text editorin avulla.

Voit halutessasi lisätä Sisältö-ruutuun seuraavat tiedot:

• Lyhyt viesti, kuten "Palaamme asiaan mahdollisimman pian"
  • Kauppasi osoite, jossa on kuva fyysisestä kauppapaikan sijainnista, jos sinulla on kauppapaikka
  • Puhelinnumerosi, jos haluat, että asiakkaat saavat sinuun yhteyden puhelimitse

Jos luot yhteystietosivun lisäämättä mitään muuta sisältöä, asiakkaille näkyy vain yhteydenottolomake.

Toimi näin:

1. Valitse Lisää sivu. 4. Kirjoita Otsikko-ruutuun yhteystietosivusi nimi, kuten Ota meihin yhteyttä tai Yhteydenotto. 5. Lisää Sisältö-ruutuun rich text editoria käyttämällä tekstiä, kuvia tai videoita, joiden haluat näkyvän yhteydenottolomakkeen yläpuolella. Voit jättää tämän osion tyhjäksi. 6. Valitse Verkkokauppa-osion Teemamalli-pudotusvalikosta contact. 7. Valitse Tallenna.

Kun olet luonut yhteystietosivun, sinun täytyy lisätä yhteystietosivu navigointivalikkoon, jotta se näkyy verkkokaupassasi.

Yhteystietosivun mukauttaminen

Yhteystietosivu on malli, jota voit mukauttaa teemaeditorissa. Voit lisätä yhteystietosivumalliin osia, jotka sisältävät lisätietoja, kuten esittelyssä olevia kokoelmia, blogijulkaisuja tai kuvia.

Toimi näin:

1. Lataa yhteystietosivun malli klikkaamalla pudotusvalikosta Sivut > Yhteydenotto. 4. Klikkaa + Lisää osio ja valitse sitten yhteystietosivulle lisättävä osio. * Osiota varten lisäämäsi asetukset ja valinnat avautuvat sivupalkissa. * Kun olet muokannut uutta osiotasi, palaa takaisin malliin klikkaamalla Takaisin-painiketta. * Toista edellä olevat vaiheet, jos haluat lisätä useampia osioita yhteystietosivusi malliin. 6. Klikkaa ja vedä ⋮⋮-kuvaketta siirtääksesi osioita yhteystietosivulla ylös tai alas. 7. Kun olet tyytyväinen sivun asetteluun, klikkaa Tallenna.

Näytä yhteydenottolomakkeiden lähetykset

Yhteydenottolomakkeesi lähettää kaikki yhteydenotot kauppasi Myyjän sähköposti -osoitteeseen. Voit muuttaa myyjän sähköpostiosoitetta Shopify-ylläpitäjän Yleiset asetukset -sivulla.

Jos et halua käyttää yhteydenottolomakkeessa Myyjän sähköposti -osoitetta, voit luoda mukautetun yhteydenottolomakkeen, jonka voit upottaa yhteydenottosivullesi käyttämällä Wufoon tai Jotformin kaltaisia ilmaisia verkkokauppapalveluja.

Roskapostisuodatin

Shopifyn roskapostisuodattimet analysoivat yhteydenottolomakkeen contact[body]-kentän sisältöä. Jos viesti on merkitty roskapostiksi, sähköpostiviesti lähetetään siten, että sen aihekenttään lisätään [SPAM]-etuliite. Voit luoda sähköpostisuodattimen, joka erottelee viestit, joiden aihekenttä sisältää [SPAM]-merkinnän.

Jotta voit varmistaa, ettei yksikään virheellisesti roskapostiksi merkitty tärkeä viesti jää huomaamatta, sinulle toimitetaan kaikki yhteydenottolomakkeeseen liittyvät viestit, mukaan lukien roskapostiksi merkityt viestit.