Ilmoituspalkin lisääminen

Voit lisätä verkkokauppaan ilmoituspalkin, jotta voit näyttää tärkeitä tietoja yrityksestäsi.

Voit lisätä ilmoituspalkin korostaaksesi seuraavia tietoja:

• mahdolliset toimitusviiveet tai alueet, jotka eivät hyväksy kansainvälisiä lähetyksiä
  • uudet tai päivitetyt käytännöt
  • kaikki mahdolliset tällä hetkellä voimassa olevat kampanjat, kuten uudet lahjakortit

Joissakin teemoissa on sisäänrakennettu ilmoituspalkkiominaisuus, kun taas toiset teemat edellyttävät, että lataat sovelluksen ilmoituspalkin esittämistä varten.

Tarkista, onko teemassasi ilmoituspalkkiominaisuus

Voit tarkistaa, onko teemassasi ilmoituspalkkitoiminto seuraavilla tavoilla:

• Siirry kohtaan Verkkokauppa > Teemat ja valitse sitten Mukauta. Jos teemassasi on ilmoituspalkki, ilmoituspalkki näkyy osioluettelossa tai "Ylätunniste"-asetuksissa.
  • Katso teemasi dokumentaatiota. Jos käytät Shopifyn tukemaa teemaa, tutustu kohtaan Shopifyn ilmaiset teemat.
  • Konsultoi teeman kehittäjää. Jos käytät Shopifyn tukemaa teemaa, ota yhteyttä Shopify-tukeen.

Jos teemassa on sisäänrakennettu ilmoituspalkkitoiminto, voit lisätä palkin verkkokauppaasi noudattamalla teemasi asiakirjoja. Jos käytät Shopifyn tukemaa teemaa, tutustu kohtaan Shopifyn ilmaiset teemat.

Jos teemassasi ei ole ilmoituspalkkitoimintoa tai sisäänrakennetussa toiminnossa ei ole haluamiasi asetuksia, voit ladata bannerisovelluksen.

Ilmoituspalkin lisääminen

Teemassasi voi olla vain yksi ilmoituspalkkiosio, mutta voit lisätä ilmoituspalkkiosioon jopa viisi lohkoa, jotta voit lisätä useita ilmoituspalkkeja. Ilmoituspalkkilohkoja voidaan lisätä vain ilmoituspalkkiosioon.

Toimi näin:

1. Klikkaa ilmoituspalkissa kohtaa Ilmoitus.
  2. Kirjoita ilmoitustekstisi.
  3. Valitse väri teeman asetuksissa olevasta pudotusvalikosta.
  4. Valinnainen: Klikkaa Linkki-kenttää ja tee sitten jokin seuraavista toimenpiteistä: - Syötä URL-osoite, joka asiakkaat ohjataan tiettyyn sijaintiin.

• Valitse verkkokauppasi sivu pudotusvalikosta.
  5. Napauta Tallenna.

Voit asettaa ilmoitusbannereja päällekkäin. Lisää uusi ilmoituspalkki klikkaamalla Lisää ilmoitus.

Ilmoituspalkin muokkaaminen

Voit muokata ilmoituspalkkia koska tahansa muuttamalla tekstiä, väriä tai linkkiä. Jos sinulla on useampi kuin yksi ilmoituspalkki, voit järjestää ilmoituspalkit uudelleen klikkaamalla ja vetämällä ⋮⋮-kuvaketta.

Toimi näin:

1. Klikkaa ilmoituspalkkia, jota haluat muokata, ja tee sitten muutokset. 4. Valinnainen: Klikkaa ja vedä ⋮⋮-kuvaketta siirtääksesi ilmoituspalkin toiseen järjestykseen. 5. Klikkaa Tallenna.

Ilmoituspalkin piilottaminen tai poistaminen

Voit piilottaa tai poistaa ilmoituspalkin, jos et halua, että se näkyy verkkokaupassasi. Ilmoituspalkin piilottaminen poistaa sen verkkokaupastasi poistamatta sitä kokonaan, ja voit asettaa sen näkyväksi verkkokaupassasi uudelleen. Ilmoituspalkin poistaminen kokonaan on pysyvä toimenpide, jota ei voi peruuttaa.

1. Klikkaa ilmoituspalkin vaihtopainiketta, jos haluat nähdä listan ilmoituspalkeistasi. 4. Poista ilmoituspalkki jollakin seuraavista tavoista: * Jos haluat piilottaa ilmoituspalkin, vie hiiri osoitin ilmoituslohkon päälle ja klikkaa sitten silmäkuvaketta. * Jos haluat poistaa ilmoituspalkin, klikkaa poistettavaa ilmoituspalkkia ja klikkaa sitten Poista lohko. 5. Klikkaa Tallenna.

Ilmoitusbannerisovelluksen lataaminen

1. Siirry Shopify App Storeen.
  2. Hae sovellusta hakusanalla banner message tai announcement bar.
  3. Näytä sovelluksen ilmoitussivu klikkaamalla sovellusta.
  4. Jos olet tyytyväinen sovelluksen tietoihin, klikkaa Lisää sovellus.

Lisää banneri kauppaasi noudattamalla sovelluksen asennusohjeita ja muita sovelluksen kehittäjien asiakirjoja.