Ota tilaushuomautukset käyttöön ostoskorisivulla

Tilaushuomautusten avulla voit pyytää asiakkailta erityisiä ohjeita tilauksen valmistelua ja toimitusta varten. Voit ottaa tilauskommenttien tekstiruudun käyttöön kaikissa ilmaisissa Shopify-teemoissa ostoskorisivulla.

Tilausviestien käyttöön ottaminen

Tilaushuomautukset voidaan ottaa käyttöön teemasi Ostoskori-sivulla. Noudata alla olevia ohjeita tai tutustu teemasi dokumentaatioon saadaksesi lisätietoja siitä, miten löydät tämän asetuksen teemasta.

Ota tilaushuomautukset käyttöön ostoskorisivulla

1. Valitse Ostoskori, jos haluat ladata mallin teemaeditorissa.

2. Klikkaa Välisumma-lohkoa.

3. Valitse Ota tilauskommentit käyttöön.

4. Napauta Tallenna.

Tilaushuomautustarran muokkaaminen

Voit muokata tilaushuomautusruudun vieressä tai yläpuolella näkyvää tarraa. Tarrassa lukee oletuksena "Lisää kommentti tilaukseesi":

Tilaushuomautustarra

1. Etsi teema, jota haluat muokata, ja valitse sen jälkeen Toiminnot > Muokkaa kieliä.

2. Kirjoita Suodata käännöksiä -ruutuun Add a note, jotta tilaushuomautuksen käännös tulee näkyviin:

Tilausta koskevien merkintöjen käännös

3. Kirjoita uusi tilaushuomautustarra.

4. Napauta Tallenna.