Suositellut tuotteet -osan lisääminen

Voit lisätä tuotesivuillesi osan, joka näyttää automaattisesti luodun luettelon tuotesuosituksista. Suositeltujen tuotteiden näyttäminen asiakkaille helpottaa uusien tuotteiden löytämistä ja voi lisätä verkkokauppojen myyntiä.

Tuotesuositusosion otsikko ja asettelu määritetään teemasi mukaan.

Tuotesuositusten ymmärtäminen

Tuotesuositukset perustuvat tuotteisiin, joita ostetaan yleensä yhdessä, tai vastaavien kokoelmien tuotteisiin. Tuotesuositukset muuttuvat tarkemmiksi ajan myötä, kun uusia tilauksia ja tuotetietoja tulee saataville.

Lisätietoja tuotesuositusten tiedoista on Shopifyn teemojen kehittämisen dokumentaatiossa.

Tuotesuositusten mukauttaminen

Tuotesuositukset on osio Online Store 2.0 -teemojen tuotesivulla. Voit mukauttaa tuotesuositusten ulkoasua lisäämällä nimen, hinnan, myyjän ja lyhyen kuvauksen tai voit poistaa sen kokonaan tuotesivuiltasi. Sinulla voi olla vain yksi tuotesuositusosio.

Kun lisäät tuotesuosituksia, voit valita, mitkä tiedot näytetään. Tuotesuositusten teemalohkot ovat nimi, hinta, lyhyt kuvaus ja myyjä.

Toimi näin:

1. Valitse Tuotteet > Oletustuote, jos haluat ladata mallin teemaeditorissa.
  2. Tee jokin seuraavista: - Jos tuotesivullasi on tuotesuositusosio, klikkaa Tuotesuositukset.

• Jos tuotesivulla ei ole tuotesuositusosiota, klikkaa + Lisää osio ja valitse sitten Tuotesuositukset.
  3. Klikkaa + Lisää lohko ja valitse sitten lohkot, jotka haluat näyttää asiakkaille.

4. Napauta Tallenna.

Voit poistaa tuotesuositukset käytöstä klikkaamalla silmäsymbolia. Tuotesuositusten poistaminen käytöstä piilottaa kyseisen osion tuoteluettelostasi, mutta ei poista sitä.