Uutiskirjetilauksen lisääminen

Kun lisäät verkkokauppaan uutiskirjeen tilaustoiminnon, voit kerätä asiakkaiden sähköpostiosoitteita, joita voit käyttää sähköpostilla toteutettavissa markkinointikampanjoissa. Lisätietoja sähköpostimarkkinoinnista on Shopify-blogissa.

Voit lähettää mainosviestejä Shopify-sovelluksen avulla. Yleensä sähköpostimarkkinoinnin sovellukset synkronoivat Shopify-asiakastietoja kolmannen osapuolen sähköpostimarkkinointipalvelun kanssa. Voit etsiä Shopify App Storesta sovelluksia, jotka liittyvät sähköpostimarkkinointiin. Kun olet valinnut sovelluksen, noudata sovelluksen ohjeita siitä, miten voit lähettää uutiskirjeitä sähköpostiosoitteisiin, jotka olet kerännyt uutiskirjetilauksen kautta.

Lisää verkkokauppaan uutiskirjeen tilaus -osa

Kaikissa Shopify Online Store 2.0 -teemoissa on joko uutiskirjeen tilausosio, jonka voit lisätä kaupan mille tahansa sivulle, tai voit lisätä alatunnisteeseen uutiskirjeen tilauslomakkeen. Uutiskirjeosiossa on oletusarvoisesti kolme lohkoa: ylätunniste, kappale ja sähköpostilomake.

Jos teemasi ei sisällä uutiskirjetilauslomaketta, voit lisätä sellaisen sähköpostimarkkinointisovelluksen avulla. Lue lisää muista tavoista kerätä asiakkaiden sähköpostiosoitteita.

Toimi näin:

1. Valitse pudotusvalikosta malli, johon haluat lisätä uutiskirjeen tilauslomakkeen.
  2. Klikkaa + Lisää osio ja valitse sitten Uutiskirje.
  3. Valitse pudotusvalikosta värijärjestelmä esikatselun näyttämiseksi.
  4. Valinnainen: Valitse Täysi leveys, jos haluat näyttää taustavärin verkkokaupan koko leveydellä.
  5. Klikkaa ylätunnisteen, kappaleen tai sähköpostilomakkeen lohkoja siirtyäksesi vaihtoehtoihin ja tehdäksesi muutoksia.

6. Napauta Tallenna.

Sähköpostimarkkinointikampanjan määrittäminen Shopify-sovelluksella

Voit määrittää sähköpostilla toteutettavan markkinointikampanjan.

Toimi näin:

1. Lisää verkkokauppaan uutiskirjeen tilausosio, jotta voit kerätä asiakkaiden sähköpostiosoitteita. Sähköpostiosoitteet tallennetaan Shopify-ylläpitäjän Asiakkaat-sivun Sähköpostitilaajat-välilehdelle.

2. Asenna sähköpostimarkkinointisovellus Shopify App Storesta.

3. Noudata sähköpostimarkkinointisovelluksen ohjeita, jotta se synkronoi niiden asiakkaiden luettelon tiedot, jotka lisäävät sähköpostiosoitteensa uutiskirjeen tilausosioon. Jos teemassa ei ole sähköpostin tilauslomaketta, käytä sähköpostimarkkinointisovellusta, jolla voit lisätä kauppaan lomakkeen.

4. Luo ja lähetä uutiskirjeitä asiakkaillesi sähköpostimainontasovelluksen avulla.