Asetukset

Teeman asetuksilla voit tehdä muutoksia verkkokaupan typografiaan, väreihin, sosiaalisen median yhteyksiin ja kassalla maksun asetuksiin.

Vinkki Jos käytät Shopifyn ilmaista teemaa, näet sen osioiden ja asetusten yksityiskohtaiset kuvaukset valitsemalla Ilmaiset Shopify-teemat ja napsauttamalla teeman nimeä.

Lisätietoja maksullisten teemojen osista ja asetuksista on teeman dokumentaatiossa.

Vaihda teematyylit

Teeman tyyli on kokoelma teemojen suunnittelijan valitsemia asetuksia. Voit käyttää teeman tyylejä kaupassasi, jolloin kauppasi ilme ja tyyli on viimeistelty. Teeman tyyliä käytetään oletuksena kaikissa teemoissa. Kun mukautat teemaa, korvaat teeman tyyliasetukset omilla asetuksillasi. Jos käytät teemassa teeman tyyliä, nykyiset asetukset, kuten värit ja typografia, muuttuvat.

Toimi näin:

1. Klikkaa Teeman asetukset > Tyylit.

2. Valitse teeman tyylivaihtoehdot pudotusvalikkojen avulla. Käytettävissä olevat vaihtoehdot riippuvat siitä, mitä teemaa käytät.

3. Napauta Tallenna.

Kumoa muutokset ja tee ne uudelleen

Kumoa-painike peruuttaa viimeisimmän muutoksen, ja Tee uudestaan ‑painike palauttaa kumoamasi muutoksen. Kun klikkaat Kumoa-painiketta useammin kuin kerran, tekemäsi muutokset kumotaan yksi kerrallaan. Kumoa- ja Tee uudestaan -painikkeet sijaitsevat teemaeditorin työkalupalkissa.

Teemaeditorin työkalupalkin Kumoa- ja Toista-painikkeet

Klikkaa Kumoa-painiketta, kun haluat peruuttaa seuraavat muutokset:

• osioiden lisääminen, uudelleenjärjestäminen ja poistaminen
  • värien, fonttien ja muiden asetusten muuttaminen Teeman asetukset -välilehdellä
  • teeman tyylin nollaaminen.