Loppuunmyytyjen versioiden piilottaminen

Voit estää asiakkaita valitsemasta loppuunmyytyjä versioita poistamalla nämä versiot käytöstä tai kokonaan tuotesivulta.

Rajoitukset

Tällä sivulla kuvatut mukautukset eivät toimi seuraavissa tapauksissa:

• Tuotteillasi on useampi kuin yksi tuotevaihtoehto
  • Käytät Express-teemaa, ja tuotesivu on asetettu näyttämään tuotteet peittokuvana

Osiin jaetut ja jakamattomat teemat

Huomautus: Tämän tutoriaalin vaiheet vaihtelevat sen mukaan, käytätkö osiin jaettua vai osiin jakamatonta teemaa. Osiin jaetussa teemassa etusivun asettelua voi järjestää vetämällä ja pudottamalla elementtejä, osiin jakamattomassa teemassa ei.

Teeman Muokkaa koodia -sivulla saat selville tukeeko teemasi osioita. Jos Osiot-hakemistossa on tiedostoja, käytössäsi on osioihin jaettu teema. Osioihin jakamattomat teemat on julkaistu ennen lokakuuta 2016, eikä niiden Osiot-hakemistossa ole tiedostoja.

Jos käytät osioihin jaettua teemaa, klikkaa Osioihin jaetut teemat -painiketta ja noudata ohjeita. Jos käytät vanhempaa teemaa, jota ei ole jaettu osioihin, klikkaa Osioihin jakamattomat teemat -painiketta ja noudata ohjeita.

Osiin jaettujen teemojen ohjeet

Valitse teema

Tämän mukautuksen toimintavaiheet vaihtelevat teeman mukaan. Klikkaa teeman painiketta ennen kuin noudatat seuraavia ohjeita:

Osiin jakamattomien teemojen ohjeet

Loppuunmyytyjen versioiden piilottaminen

Jos käytät osiin jakamatonta teemaa teemaa, voit piilottaa loppuunmyydyt versiot tuotesivulta näitä ohjeita noudattamalla.

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Verkkosivu > Teemat.
  2. Etsi teema, jota haluat muokata, avaa toimintovalikko klikkaamalla ...-painiketta ja klikkaa sitten Muokkaa koodia.
  3. klikkaa Koodinpätkät-hakemistossa Lisää uusi koodinpätkä.
  4. Nimeä uusi koodinpätkäsi remove-sold-out:
    Add new snippet
  5. Liitä seuraava koodi uuteen koodinpätkätiedostoosi:
{% if product.options.size == 1 %}
<script>
  const addToCartForm = document.querySelector('form[action="/cart/add"]');
  if (window.MutationObserver && addToCartForm !== null) {
    if (typeof observer === 'object' && typeof observer.disconnect === 'function') {
      observer.disconnect();
    }
    var config = { childList: true, subtree: true };
    var observer = new MutationObserver(function() {
      let variantOptions = Array.from(document.querySelectorAll('.single-option-selector option'));
      {% for variant in product.variants %}
      {% unless variant.available %}
      variantOptions.forEach(function(element) {
        if (element.value === {{ variant.title | json }}) {
            element.remove();
        }
      });
      {% endunless %}
      {% endfor %}
      observer.disconnect();
    });
    observer.observe(addToCartForm, config);
  }
</script>
{% endif %}
  1. Klikkaa Tallenna.
  2. Valitse Ulkoasu-luettelosta theme.liquid.
  3. Liitä seuraava koodi tiedoston loppuun juuri ennen </body>-lopputunnistetta:
{% render 'remove-sold-out' %}
  1. Klikkaa Tallenna.

Loppuunmyytyjen versioiden poistaminen käytöstä

Jos käytät osiin jakamatonta teemaa teemaa, voit poistaa loppuunmyydyt versiot käytöstä näitä ohjeita noudattamalla. Versiot näkyvät edelleen tuotesivulla, mutta niitä ei voi valita.

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Verkkosivu > Teemat.
  2. Etsi teema, jota haluat muokata, avaa toimintovalikko klikkaamalla ...-painiketta ja klikkaa sitten Muokkaa koodia.
  3. klikkaa Koodinpätkät-hakemistossa Lisää uusi koodinpätkä.
  4. Nimeä uusi koodinpätkäsi disable-sold-out:
    Add new snippet
  5. Liitä seuraava koodi uuteen koodinpätkätiedostoosi:
{% if product.options.size == 1 %}
<script>
  const addToCartForm = document.querySelector('form[action="/cart/add"]');
  if (window.MutationObserver && addToCartForm !== null) {
    if (typeof observer === 'object' && typeof observer.disconnect === 'function') {
      observer.disconnect();
    }
    var config = { childList: true, subtree: true };
    var observer = new MutationObserver(function() {
      let variantOptions = Array.from(document.querySelectorAll('.single-option-selector option'));
      {% for variant in product.variants %}
      {% unless variant.available %}
      variantOptions.forEach(function(element) {
        if (element.value === {{ variant.title | json }}) {
            element.setAttribute('disabled', '');
        }
      });
      {% endunless %}
      {% endfor %}
      observer.disconnect();
    });
    observer.observe(addToCartForm, config);
  }
</script>
{% endif %}
  1. Klikkaa Tallenna.
  2. Valitse Ulkoasu-luettelosta theme.liquid.
  3. Liitä seuraava koodi tiedoston loppuun juuri ennen </body>-lopputunnistetta:
{% render 'disable-sold-out' %}
  1. Klikkaa Tallenna.