Debut-teemojen asetukset

Teeman asetuksilla voit mukauttaa verkkokaupan värejä ja typografiaa. Voit myös määrittää linkkejä sosiaalisen median tileihin, muokata ostoskorin asetuksia ja lisätä favicon-kuvakkeen.

Värit

Voit valita värit verkkokauppasi eri osia varten.

Mukauta väriasetuksiasi

1. Klikkaa Teeman asetukset.
  2. Klikkaa Värit.
  3. Klikkaa muutettavan sisältötyypin väriruutua avataksesi värivalitsimen. Äskettäin valittu ‑kohdassa näet värit, jotka olet äskettäin valinnut teemaan. Tällä hetkellä käytössä ‑kohta näyttää värit, joita käytät tällä hetkellä teeman muissa osissa.

4. Klikkaa Tallenna.

Typografia

Voit määrittää verkkokaupassasi olevan tekstin fonttityylin ja -koon. Voit valita järjestelmän fontin tai mukautetun fontin.

On suositeltavaa, että käytät kaupassasi järjestelmän fontteja. Järjestelmän fonttien käyttäminen estää uusien fonttien lataamisen asiakkaan tietokoneelle, mikä voi heikentää kaupan latausnopeutta. Asiakkaan tietokoneella näkyvä fontti riippuu asiakkaan käyttöjärjestelmästä. Lue lisää järjestelmäfonteista.

Muokkaa typografia-asetuksia

1. Klikkaa Teeman asetukset.

2. Klikkaa Typografia.

3. Käytä fontinvalitsinta napsauttamalla kunkin tekstityypin kohdalla Muuta.

4. Selaa fontteja käyttämällä hakukenttää tai klikkaamalla Lataa lisää.

5. Klikkaa sen fontin nimeä, jota haluat käyttää.

6. Jos haluat vaihtaa fontin tyyliä, klikkaa nykyisen fonttityylin nimeä ja valitse sitten pudotusvalikosta uusi fonttityyli.

7. Klikkaa Valitse.

8. Klikkaa Tallenna.

Hae

Debut sisältää ennakoivan haun, joka näyttää tuote-ehdotuksia, kun asiakkaat alkavat kirjoittaa hakukenttään. Tuote-ehdotukset auttavat asiakkaita muotoilemaan ja tarkentamaan hakukyselyjään, ja se on uudenlainen tapa tutustua verkkokauppaan. Tuote-ehdotusten avulla asiakkaat voivat myös selata osumia nopeasti ilman, että heidän tarvitsee poistua nykyiseltä sivulta nähdäkseen erillisen hakutulosluettelon.

Voit mukauttaa seuraavia haun asetuksia:

• Ota tuote-ehdotukset käyttöön - Ota tuote-ehdotukset käyttöön tai poista ne käytöstä.
  • Näytä myyjä - Näytä tai piilota myyjät tuote-ehdotuksissa.
  • Näytä hinta - Näytä tai piilota hinnat tuote-ehdotuksissa.

Vaihda ennakoivan haun asetuksia

1. Klikkaa teeman asetuksia.
  2. Klikkaa Hae.
  3. Mukauta kauppasi hakukäyttäytymistä käyttämällä asetuksia.
  4. Klikkaa Tallenna.

Lisätietoja siitä, miten tuote-ehdotukset toimivat, saat tutustumalla kohtaan Ennakoiva haku.

Sosiaalinen media

Voit lisätä tuotteisiin ja blogipostauksiin sosiaalisen median jakamispainikkeita, ja voit myös lisätä linkkejä sosiaalisen median tileillesi. Linkit sosiaalisen median tileihin näkyvät verkkokaupan alatunnisteessa.

Mukauta sosiaalisen median asetuksia

1. Klikkaa Teeman asetukset.

2. Klikkaa Sosiaalinen media.

3. Jos haluat ladata some-jakamiskuvan, klikkaa Some-jakamiskuva ‑kohdassa Valitse kuva tai Tutustu ilmaisiin kuviin.

4. Jos haluat lisätä tuotteisiin ja blogipostauksiin sosiaalisen median jakamispainikkeita, valitse jokin seuraavista tai kaikki seuraavat vaihtoehdot:

5. Jos haluat lisätä linkkiä sosiaalisen median tileihin, syötä tilien väliset suhteet tileihin kohdassa tilit. Syötä täydelliset tai https://instagram.com/shopify https://twitter.com/shopify.

6. Klikkaa Tallenna.

Favicon

Voit lisätä suosikkikuvakkeen eli favicon-kuvakkeen, joka tukee verkkokauppasi brändin luomista. Favicon-kuvake näkyy seuraavissa paikoissa:

• verkkoselaimen välilehti
  • verkkoselaimen historia
  • työpöydällä olevat kuvakkeet
  • verkkokaupan nimen vieressä, kun siitä on tuotettu kirjanmerkki

Lisätietoja faviconeista eli suosikkikuvakkeista.

Vinkki:

Faviconin suosituskoko on 32 x 32 pikseliä. Tätä suuremmat kuvat saatetaan skaalata 32 x 32 pikselin kokoisiksi teemastasi riippuen.

Mukauta favicon-kuvaketta

1. Klikkaa teeman asetuksia.
  2. Klikkaa favicon.
  3. Klikkaa Faviconin kuvan alueessa Valitse kuvaja tee jokin seuraavista:

• Jos haluat valita kuvan, jonka olet jo lähettänyt Shopify Adminiin, klikkaa Kirjasto -välilehteä.
    • Voit valita kuvan paikallisesta tietokoneesta klikkaamalla ensin Kirjasto-välilehteä ja sitten Lataa.
  4. Vaihtoehtoisen tekstin lisääminen Faviconin kuvaan:

1. Klikkaa Muokkaa.
    2. Kirjoita Muokkaa kuvaa -ikkunassa lyhyt kuvan kuvaus.
    3. Klikkaa Tallenna.
  5. Klikkaa Tallenna.

Lisää ostoskoriin -ilmoitus

Voit näyttää ilmoituksen linkillä ostoskorisivulle, kun asiakkaat lisäävät tuotteita ostoskoriinsa.

Tuotesivu, jonka oikeassa yläkulmassa on ponnahdusikkuna, josta käy ilmi mikä tuote juuri lisätty ostoskoriin

Jos tämä ilmoitus poistetaan käytöstä, asiakkaat viedään suoraan ostoskorisivulle, kun tuote on lisätty ostoskoriin.

Ota Lisää ostoskoriin-ilmoitus käyttöön

1. Klikkaa teeman asetuksia.
  2. Klikkaa Lisää ostoskoriin -ilmoitus.
  3. Valitse, haluatko ottaa käyttöön Näytä ilmoitus, kun kohde lisätään ostoskoriin -asetus.
  4. Klikkaa Tallenna.

Kassa

Tässä osassa voit mukauttaa kaupan kassaa. Lisätietoja kaupan kassasivusta on Shopify Checkout -paneelissa.

Teeman tyyli

Monissa teemoissa on useampi kuin yksi tyyli. Teeman tyylit ohjaavat teemaan oletusasetuksia. Kun palautat teemasi tyylin, Kaikki teeman asetuksiin tekemäsi muutokset menetetään. Et menetä sisältöä, kuten tekstiä ja kuvia.

Voit esikatsella vaihtoehtoisen tyylin Debut varten Shopify Theme Store-kaupassa.

1. Klikkaa Teeman asetukset.

2. Klikkaa Teeman tyyli.

3. Valitse haluamasi teematyyli.

4. Klikkaa Muuta tyyliä.