Päivitys Online Storean 2.0

Jos haluat hyödyntää tiettyjä Online Store 2.0 -ominaisuuksia, sinun kannattaa päivittää Online Store 2.0 -versioon.

Päivitys Online Storean 2.0 ei ole pakollista. Voit jatkaa vanhan teeman käyttöä, jos se vastaa liiketoimintasi vaatimuksia.

Voit päivittää Online Store 2.0 -versioon monin eri tavoin:

Teemapäivitykseen liittyviä näkökohtia

Teeman päivittäminen voi olla monimutkainen prosessi. Mieti, vastaako nykyinen teema tarpeisiisi, ennen kuin päätät päivittää teeman tai siirtyä uuteen teemaan.

Kaikki sovellukset eivät välttämättä ole yhteensopivia Online Store 2.0 -teemojen kanssa. Tutustu sovelluksesi dokumentaatioon tai ota yhteyttä sovelluksesi kehittäjään, jos et ole varma.

Voit työstää teemaa teemakirjastossa ennen sen julkaisemista. Online Store 2.0 -teeman lisääminen teemakirjastoon ei vaikuta nykyiseen teemaasi tai muihin kirjaston teemoihin.

Kun teet teemaan muutoksia tai vaihdat uuteen teemaan, tilin muut osat pysyvät ennallaan. Voit kokeilla teeman erilaisia tyylejä ja asetuksia murehtimatta hallinnan muusta sisällöstä.

Lataa Online Store 2.0 -teema Shopify Theme Storesta

Päivitä kaupan ulkoasu ja ota käyttöön uusia ominaisuuksia lataamalla uusi teema Shopify Theme Storesta.

Shopify tarjoaa yhden ilmaisen Online Store 2.0 -teeman nimeltä Dawn. Lue lisää Dawn-teemasta.

Uudet Online Store 2.0 -teemat lisätään tulevina viikkoina ja kuukausina. Jos et löydä Online Store 2.0 -teemaa, joka vastaa yrityksesi tämänhetkisiä tarpeita, palaa tarkistamaan valikoima säännöllisesti.

Lisää kauppaasi uusi versio nykyisestä teemasta

Teeman kehittäjä saattaa päivittää nykyisen teemasi Online Store 2.0 -versioon.

Toisin kuin muita teemapäivityksiä, tätä päivitystä ei voida automaattisesti soveltaa kauppaasi. Tutustu teemojen päivittämiseen, niin saat lisätietoja tavoista, joilla voit lisätä kauppaan uuden version nykyisestä teemasta.

Jos teeman kehittäjä ei ole vielä päivittänyt teemaasi Online Store 2.0 -versiota varten, ota yhteyttä kehittäjään ja kysy, aikooko hän päivittää teeman vai tarjota myöhemmin samanlaisen teeman, jossa on käytössä Online Store 2.0 -versio.

Siirrä nykyinen teema manuaalisesti

Voit päivittää nykyisen teemasi Online Store 2.0 -versioon siirtämällä nykyiset teemamallisi uuteen arkkitehtuuriin.

Päivitä oma teemasi Online Store 2.0 -versioon vain, jos html-, CSS- ja Liquid-koodien muokkaaminen on sinulle helppoa. Jos et osaa muokata koodia, voit palkata Shopify-asiantuntijan auttamaan sinua. Jos teemasi on suunniteltu vain sinua varten, harkitse yhteydenomista teeman rakentaneeseen kehittäjään tai toimistoon teeman päivityksen suunnittelua varten.

Voit aloittaa teeman siirron noudattamalla siirto-opasta, joka löytyy kohteesta Shopify.dev.

Jos siirrät nykyisen teemasi Online Store 2.0 -versioon, kopioi teema ja siirrä kopio. Voit julkaista kopion, kun olet valmis.