Order Printer -sovelluksen käyttäminen

Order Printer -sovelluksella voi tulostaa tilausten laskuja ja pakkausluetteloita sekä Shopify-ylläpitäjästä että Shopify POS -sovelluksesta. Voit tulostaa Order Printer -sovelluksella jopa 50 tilausta kerrallaan. Jos tulostettavia tilauksia on enemmän, harkitse tilausten viemistä CSV-tiedostoon.

Order Printer -sovelluksella tulostaminen Shopify Administa

Tee näin:

Order Printer -sovelluksella tulostaminen Shopify POS:sta

Tee näin:

1. Napauta tilausvahvistussivulla Sovellukset.
  2. Napauta Tulosta Order Printer -sovelluksella.
  3. Voit tulostaa laskun, pakkausluettelon tai molemmat. Jos haluat valita toisen tulostimen, tulostaa useita kopioita tai käyttää kaksipuolista tulostusta, avaa asetusvalikko napauttamalla Tulosta.
  4. Kun olet valmis, klikkaa Tulosta.

Order Printerin valitseminen oletusmalliksi

Voit valita Order Printer -sovelluksen tulostuksen oletusmalliksi.

Tee näin:

1. Valitse Shopify Administa Sovellukset.
  2. Avaa sovellus klikkaamalla Order Printer.
  3. Klikkaa Hallinnoi malleja.
  4. Valitse oletusarvoisesti tulostettavat mallit.

Tulostaminen suoraan tilauksesta ylläpitäjässä

Tee näin:

1. Noudata näitä ohjeita, jos haluat tulostaa Order Printer -sovelluksella Shopify Administa.
  2. Klikkaa Tulosta-ikkunassa Lisää asetuksia.
  3. Poista ylä- ja alatunnisteiden valinta.
  4. Klikkaa Tallenna.

Yleensä ylä- ja alatunnisteita koskevat valinnat poistetaan selaimen tulostusikkunassa.

Asiakirjan tallentaminen PDF-tiedostona

Order Printer käyttää selaimen tulostustoimintoa asiakirjojen tulostamiseen. Tämän toiminnon avulla voit myös tallentaa tiedostot PDF-muodossa. Jokainen selain ja käyttöjärjestelmä käsittelee PDF-tiedostotallennuksia eri tavoin:

Google Chrome

Jos käytät Google Chrome -selainta, voit tallentaa tiedostoja PDF-muodossa suoraan tulostusikkunassa. Valitse Kohde-kohdasta Tallenna PDF-muodossa.

Mac OS X

Mac OS X:n tulostusvalintaikkuna mahdollistaa PDF-muodossa tulostamisen kaikissa selaimissa. Valitse tulostusvalintaikkunan vasemmasta alareunasta PDF ja valitse sitten Tallenna PDF....