Amazon Pay ‑palvelun ottaminen käyttöön

Huomaa: Amazon Pay -palvelua voivat käyttää tietyissä maissa sijaitsevat kauppiaat ja jotka käyttävät valuuttoja USD, GBP, JPY ja EUR. Luettelo tuetuista maista on kohdassa Amazon Payn tuetut maat.

Amazon Pay on nopea, helppo ja luotettava tapa tehdä ostoksia verkkokaupastasi käyttämällä Amazon-tileihin tallennettuja maksu- ja toimitustietoja. Pidät asiakassuhteen täysin hallinnassa, eikä tuotekohtaisia tietoja koskaan tallenneta tai jaeta Amazonille. Lue lisää suojatuista maksuista palvelusta Amazon Pay.

Huomaa: Sinulta veloitetaan palvelumaksut aina, kun asiakas tekee ostoksen tätä maksutapaa käyttäen, ellet myös aktivoi Shopify Payments -palvelua.

Tuetut maat

Amazon Pay -palvelun käyttäminen edellyttää, että Shopify-kauppasi sijaitsee jossakin seuraavista maista:

• Yhdysvallat
  • Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tanska
  • Ranska
  • Saksa
  • Unkari
  • Italia
  • Japani
  • Luxemburg
  • Alankomaat
  • Portugali
  • Espanja
  • Ruotsi

Huomaa: Amazon Pay tukee vain valuuttoja USD, GBP, JPY ja EUR. Amazon Pay näkyy Shopify-ylläpitäjän Maksut-osiossa vain silloin, kun käytät tuettua valuuttaa. Lue lisää Amazon Payn tuetuista valuutoista Amazon Pay -ohjeesta.

Aktivoi Amazon Pay

1. klikkaa Amazon Pay -osiossa Aktivoi Amazon Pay.

2. Luo tili noudattamalla Amazon Pay -verkkosivuston ohjeita.

3. Jos Shopify-kauppa käyttää mukautettua ensisijaista verkkotunnusta, lisää verkkokaupan etusivun URL-osoite Amazon Pay -integrointiasetuksiisi.

1. Siirry Amazon Seller Centralissa kohtaan Integraatio > Integraatiokeskus.
    2. Siirry kohtaan Hallinnoi asiakastunnusta / kaupan tunnusta) ja klikkaa Näytä asiakastunnus / kaupan tunnus.
    3. Valitse Sovelluksen tai kaupan nimi -pudotusvalikosta Shopify-kauppa ja klikkaa sitten Muokkaa.
    4. Lisää täydellinen kotisivun URL-osoite, kuten https://johns-apparel.com, kohtaan Allowed JavaScript origins.
    5. Klikkaa Tallenna muutokset.

Kun olet suostunut antamaan Shopify-kaupallesi oikeuden käyttää Amazon-kauppiastiliäsi, Amazon Pay näkyy aktiivisena maksupalveluntarjoajana Shopify-ylläpitäjän Maksut-sivulla.

Huomaa: Jos Amazon Pay ei näy oikein verkkokaupassasi, se johtuu todennäköisesti siitä, että olet tehnyt kassalla HTML-/CSS-mukautuksia, jota Amazon Pay ei tue. Hanki lisätietoja ottamalla yhteyttä Shopify-tukeen.

Asiakaskokemus

Kun olet aktivoinut Amazon Pay -palvelun, tähän oikeutetut asiakkaat voivat käyttää Amazon Pay -palvelua kassalla maksaessaan. Maksuprosessi liitetään oletusarvoisesti kassa-sivulle, jotta asiakkaat voivat suorittaa tilauksensa tarvitsematta poistua verkkokaupastasi.

Huomaa: Jos kaupan teemassa näkyy aktiivisten maksupalveluntarjoajien painikkeita, kaupan ostoskorisivulle ilmestyy kassa-sivun sijaan Amazon Pay -painike.

Asiakkaat, jotka käyttävät Amazon Pay -maksua, voivat käyttää Amazon-tiliin tallennettuja toimitusosoitteita ja maksutietoja ostoksensa suorittamiseksi nopeutettua kassalla maksua käyttäen. Heidän laskutusosoitteensa pysyy yksityisenä, eikä sitä jaeta Shopifyhin. Lisätietoja nopeutetuista maksuista.