Amazon Pay ‑palvelun ottaminen käyttöön

Amazon Pay on nopea, helppo ja luotettava tapa tehdä ostoksia verkkokaupastasi käyttämällä Amazon-tileihin tallennettuja maksu- ja toimitustietoja. Pidät asiakassuhteen täysin hallinnassa, eikä tuotekohtaisia tietoja koskaan tallenneta tai jaeta Amazonille. Lue lisää suojatuista maksuista palvelusta Amazon Pay.

Tuetut maat

Amazon Pay -palvelun käyttäminen edellyttää, että Shopify-kauppasi sijaitsee jossakin seuraavista maista:

• Yhdysvallat
  • Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tanska
  • Ranska
  • Saksa
  • Unkari
  • Italia
  • Japani
  • Luxemburg
  • Alankomaat
  • Portugali
  • Espanja
  • Ruotsi

Huomaa: Amazon Pay tukee vain valuuttoja USD, GBP, JPY ja EUR. Amazon Pay näkyy Shopify-ylläpitäjän Maksut-osiossa vain silloin, kun käytät tuettua valuuttaa. Lue lisää Amazon Payn tuetuista valuutoista Amazon Pay -ohjeesta.

Aktivoi Amazon Pay

1. klikkaa Amazon Pay -osiossa Aktivoi Amazon Pay.

2. Luo tili noudattamalla Amazon Pay -verkkosivuston ohjeita.

3. Jos Shopify-kauppa käyttää mukautettua ensisijaista verkkotunnusta, lisää verkkokaupan etusivun URL-osoite Amazon Pay -integrointiasetuksiisi.

1. Siirry Amazon Seller Centralissa kohtaan Integraatio > Integraatiokeskus.
    2. Siirry kohtaan Hallinnoi asiakastunnusta / kaupan tunnusta) ja klikkaa Näytä asiakastunnus / kaupan tunnus.
    3. Valitse Sovelluksen tai kaupan nimi -pudotusvalikosta Shopify-kauppa ja klikkaa sitten Muokkaa.
    4. Lisää täydellinen kotisivun URL-osoite, kuten https://johns-apparel.com, kohtaan Allowed JavaScript origins.
    5. Klikkaa Tallenna muutokset.

Kun olet suostunut antamaan Shopify-kaupallesi oikeuden käyttää Amazon-kauppiastiliäsi, Amazon Pay näkyy aktiivisena maksupalveluntarjoajana Shopify-ylläpitäjän Maksut-sivulla.

Asiakaskokemus

Kun olet aktivoinut Amazon Pay -palvelun, tähän oikeutetut asiakkaat voivat käyttää Amazon Pay -palvelua kassalla maksaessaan. Maksuprosessi liitetään oletusarvoisesti kassa-sivulle, jotta asiakkaat voivat suorittaa tilauksensa tarvitsematta poistua verkkokaupastasi.

Asiakkaat, jotka käyttävät Amazon Pay -maksua, voivat käyttää Amazon-tiliin tallennettuja toimitusosoitteita ja maksutietoja ostoksensa suorittamiseksi nopeutettua kassalla maksua käyttäen. Heidän laskutusosoitteensa pysyy yksityisenä, eikä sitä jaeta Shopify-palveluun. Lisätietoja nopeutetuista maksuista.