Facebook Payn käyttöön ottaminen

Facebook Payn avulla asiakkaat voivat maksaa verkkokaupassasi helposti ja turvallisesti nopeutettua maksuprosessia käyttämällä. Kun asiakkaat ovat kirjautuneet Facebookiin, he voivat nopeuttaa kassalla maksua tallennetuilla kirjautumistunnuksilla, eikä heidän tarvitse kirjautua uudelleen sisään. Lisäksi maksukorttien numerot salataan turvallista säilytystä varten. Asiakas napauttaa Facebook Pay -painiketta, jonka jälkeen Facebook Pay toimittaa nämä tiedot maksupalveluiden tarjoajalle.

Lisätietoja nopeutetuista maksuista.

Facebook Payn lisäämistä koskevat vaatimukset kauppiaille

Facebook Pay -painikkeen käyttöönotto edellyttää, että olet ottanut Shopify Payments -palvelun käyttöön ja verkkokauppasi sijaitsee Yhdysvalloissa.

Kauppiailla ei tarvitse olla Facebook-tiliä, jotta he voivat lisätä Facebook Pay -vaihtoehdon verkkokauppaan.

Facebook Payn käyttöä koskevat vaatimukset asiakkaille

Voidakseen käyttää Facebook Pay -palvelua ostoihin, asiakkaidesi on käytettävä Yhdysvalloissa sijaitsevaa IP-osoitetta ja jotakin seuraavista selaimista mobiililaitteella:

• Safari iOS:lle
  • Chrome Androidille

Aktivoi Facebook Pay

Jotta voit aktivoida Facebook Payn, sinun on täytyy ottaa Facebook Pay käyttöön Shopify-ylläpitäjässä. Jos kauppasi noudattaa Facebookin kauppakäytäntöjä, Facebook Pay aktivoidaan kahden päivän kuluessa.

Ota Facebook Pay käyttöön Shopify-ylläpitäjässä seuraavasti.

Toimi näin:

1. Valitse Shopify Payments -osiossa Hallinnoi.

2. Valitse Lompakot-osiossa Facebook Pay.

3. Napauta Tallenna.

Facebook Payn asiakaskokemus

Kun asiakas vierailee verkkokaupassasi käyttämällä tuettua selainta mobiililaitteellaan, hän voi maksaa kassalla nopeutetusti Facebook Pay -painikkeen avulla. Jos asiakas napauttaa Facebook Pay -painiketta, hän näkee laskutus- ja toimitustietonsa. Asiakkaat voivat tarvittaessa muuttaa tietojaan ennen ostoksen suorittamista loppuun.

Jos asiakas on asentanut Facebook-sovelluksen, sovellusta käytetään ostoksen todentamiseen. Muussa tapauksessa asiakas voi todentaa sen selaimessa.

Vianmääritys

Facebook Pay ei näy Shopify-ylläpitäjässä

Facebook Pay on ainoastaan Shopify Payments -palvelua käyttävien kauppiaiden käytettävissä.

Facebook Pay ei näy kassalla

Facebook Pay näkyy vain Safari iOS- ja Chrome Android -selaimissa mobiililaitteilla.

Usein kysyttyä

Miten Facebook Pay -painike eroaa nykyisistä maksupainikkeista?

Facebook Pay tarjoaa saumattoman ja turvallisen tavan lähettää rahaa, lahjoittaa hyväntekeväisyyteen ja tehdä ostoksia. Se on nopea, kätevä, helppokäyttöinen ja turvallinen. Facebook Payn avulla voit tehdä ostoksia Facebook-sovelluksissa ja -palveluissa tai niiden ulkopuolella. Kauppiaille ei tule sen käyttämisestä lisäkustannuksia.

Mitä maksutapoja asiakkaat voivat käyttää, kun he maksavat verkkokaupassa, jossa on Facebook Pay -painike?

Asiakkaat voivat ladata valitsemansa luotto- tai pankkikortin tiedot Facebook Pay -maksua varten. Muita maksutapoja lisätään ajan mittaan.

Mistä löydän lisätietoja Facebook Paysta?

Saat lisätietoja vierailemalla sivustolla pay.facebook.com.

Mitä kustannuksia kauppiaille tulee Facebook Payn hyväksymisestä?

Kauppiaille ei tule lisäkustannuksia Facebook Payn hyväksymisestä.